Uitvaart Buren

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Zoek jij een professional voor de uitvaart in Buren?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Buren verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Buren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Buren gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Buren
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Buren aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Buren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Britsum, Jannum en Blije bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Buren

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Buren is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Buren vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Buren

Een overlijden is altijd een ingrijpende situatie. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Buren. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Buren unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode veel dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Buren

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Buren te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Buren contacteren

Voor een begrafenis in Buren heb je de keuze uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke invloed op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentra in Buren zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te behouden tot de datum van de begrafenis. Daarnaast is hier alles voorhanden om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Buren zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Buren kun je gebruik maken van een bijzondere ruimte voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest persoonlijke stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Diverse uitvaartcentra in Buren kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Zodra het afscheid is geweest kun je later vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Buren en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Buren

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Buren

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon intieme keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Buren een graf georganiseerd moet worden. De kosten kunnen stevig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf zal je gelijktijdig tarieven kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de prijzen hierin overigens ook weer enorm afwijken.

Crematies in Buren zijn aanzienlijk beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Buren wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel veel besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Buren

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Buren

Nadenken over een uitvaartdienst kan een ellendig gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Buren en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Buren inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Buren inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Buren

Het is voor elk persoon uit Buren slim om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte hoge kosten van de uitvaart komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is perfect voor wanneer je bijzondere voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Buren enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Buren

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Buren verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Buren

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Buren in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Buren. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaartdienst op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Buren is het altijd handig om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een helder idee door wie jij het liefste de finale dag van jouw geliefde laat verzorgen. Ook is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Buren ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze tijd van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Buren

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Buren

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Buren. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Burense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Buren. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Buren bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Buren die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Buren

Liefdevol bijgestaan

14 april 2024

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de attente opvang was ontzettend fijn. Niks was te vreemd en het was heel persoonlijk.

- Dennis van Vliet

Een intieme teraardebestelling

10 april 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was zeer gerespecteerd.

- Petronella Visser

Dankbaar voor warme begeleiding

2 april 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niets alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Karin de Bruin

Perfect geregeld

29 maart 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie behoorlijk prettig georganiseerd. Vlot contact ook.

- Edwin Prins

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

20 maart 2024

Na de schok van het plotseling heengaan van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niks geen zakelijk gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was raar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Thomas Sanders

Verwachtingen zijn overtroffen

12 maart 2024

Omdat onze familie het niet volledig eens was werden er op het laatste moment dingen gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Rob van Dijk

Uitvaart ondersteuning was top

8 maart 2024

Ongeacht het tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (bij de koffie) centraal. Prachtig.

- Jelle Vink

Passende uitvaart geregeld

1 maart 2024

Razendsnel en waardig geregeld. Heel blij.

- Chantal Vos

Het afscheid was fijn

23 februari 2024

Vlot en vlekkeloos alles georganiseerd na de aanvraag. Bovendien nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Jacob Huisman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Buren

Crematorium en Uitvaartcentrum Noordoost Fryslân

Rondweg-West 158
9101 BG Dokkum
Nederland

0519 235 002
http://www.crematoriumnoordoostfryslan.frl/

VVV Ameland

Bureweg 2
9163 KE Nes
Nederland

0519 546 546
http://www.vvvameland.nl/

Uitvaartverzorging Wietske Bosch

Harstawei 23
9173 GA Hegebeintum
Nederland

06 27014643
https://www.wietskebosch.nl/