Uitvaart Den Haag

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een fijne uitvaartondernemer uit Den Haag die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Den Haag verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Den Haag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Den Haag gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Den Haag
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 105 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Den Haag aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Den Haag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kwintsheul, Delft en Nootdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Den Haag

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Den Haag kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Den Haag vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Den Haag kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Den Haag

Er komt veel werk kijken bij het regelen van een uitvaart. Omdat je ongemakken wilt voorkomen is het te adviseren om dit door een ander te laten regelen. Je kunt dit niet alleen verzoeken aan kennissen of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te benaderen. Dit is de partij die je zal ondersteunen bij het afstemmen van de verschillende zaken. Wat zijn nu echt de stappen die genomen moeten worden? De eerste actie is om aangifte te doen bij de gemeente. Bij een teraardebestelling regelen in Den Haag is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Zonder dit verlof kun je niet de volgende stappen ondernemen voor het organiseren. De normale vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Dit kan discreet binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijk door iedereen te informeren die de overledene kent.

Vervolgens is het moment aangebroken om de teraardebestelling zelfstandig te gaan regelen. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een graf of urn. Het is altijd praktisch om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is dikwijls wat in vastgelegd rondom de finale voorkeuren. Als er geen wilsbeschikking voorhanden is zul je je als familie moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de begrafenis is het van belang om de resterende zaken te organiseren. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de administratie van de overledene of aan de financiële aangelegenheden. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Den Haag

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Den Haag te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Den Haag contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Den Haag. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Den Haag. Een apart koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Den Haag. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Den Haag samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Den Haag. Zo nu en dan kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Den Haag

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Den Haag

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee belasten. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Den Haag een grafkuil geregeld moet worden. De tarieven kunnen fiks stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed uit te vogelen alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hierbij kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Den Haag zijn aanzienlijk minder duur. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is ook geoorloofd om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Den Haag, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Den Haag

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Den Haag

Het voelt wellicht wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de tarieven van een uitvaart in Den Haag. Het is wel noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Het vervoer van de gestorvene
  • Eventuele dragers
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten hoger zijn. De kosten zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Den Haag en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Den Haag inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Den Haag inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Den Haag

Wij raden iedereen in Den Haag aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst handige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Den Haag dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking noodzaak. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Den Haag

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Den Haag verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Den Haag

Direct na het heengaan van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Den Haag Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al dingen te regelen. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die direct na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Ondertussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Hierna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaart en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk dus verschillende uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Den Haag zal er een mooie dag plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Den Haag

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Den Haag

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Den Haag. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Den Haagse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Den Haag. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Den Haag bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Den Haag die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Den Haag

Grote steun gehad

16 april 2024

Wij konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zus aan te geven.

- Sandra de Jonge

Passende uitvaart geregeld

8 april 2024

Razendsnel en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit verlopen is.

- Patrick Boer

Persoonlijke hulp was geweldig!

30 maart 2024

Ongeacht het moment van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm aangenaam. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Werkelijk prachtig georganiseerd.

- Bart Bosch

Uitvaartdienst prachtig zoals verlangd

24 maart 2024

Het is precies gegaan zoals papa het graag had gewild. Ongelofelijk hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze uitvaart geregeld is. Het was buitengewoon mooi met alle ‘aparte’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook allemaal. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Inge van Leeuwen

Persoonlijke begeleiding afscheid

16 maart 2024

Liefdevolle mensen die alles pijlsnel en degelijk organiseren gevonden.

- Tim Jansen

Lage kosten en vredig

10 maart 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit perfect.

- Claudia Driessen

Op verzoek vrijwel direct een passende begeleider

4 maart 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de opties en voorkeuren alvast door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Judith de Wit

Dank jullie wel!

27 februari 2024

Gauw waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks autonoom hoeven doen.
Enorm bedankt!

- Adriaan Schipper

Enorm tevreden door liefdevolle hulp

19 februari 2024

Ik heb hele fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Kirsten Vermeulen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Den Haag

Uitvaart Silene

Herenstraat 68
2291 BH Wateringen
Nederland

0174 292 926
http://www.silene-uitvaart.nl/

de Jong Uitvaartbegeleiding

Van Vredenburchweg 55
2282 SE Rijswijk
Nederland

06 51383380
http://www.dejonguitvaartbegeleiding.nl/

Stijl Uitvaartplanners BV

Haagweg 149
2281 AH Rijswijk
Nederland

088 880 1234
http://www.stijl-uitvaartplanner.nl/