Uitvaart Sint Maarten

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Sint Maarten?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sint Maarten verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sint Maarten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Maarten gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Sint Maarten vinden

Uitvaart Sint Maarten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Maarten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Maarten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Dirkshorn, Tuitjenhorn en Warmenhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Maarten

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sint Maarten is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Sint Maarten vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Maarten

Bij het overlijden van een naaste spelen er verschillende gevoelens. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een onverwachts overlijden. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Maarten overgebracht worden. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Sint Maarten persoonlijke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele zaken vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Maarten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Maarten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Maarten contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Sint Maarten. Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Sint Maarten. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Sint Maarten er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Sint Maarten met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het ogenblik ervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Sint Maarten. Soms is het geoorloofd om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Maarten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Sint Maarten

Bij een heengaan is een belangrijke keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel begrijpelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt in de regel ook gevolgd. De keuze kan daarnaast overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Sint Maarten gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Zorg er ook voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Sint Maarten in de gaten hebt. Normaliter is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tarieven voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. simpelweg is de wens van de gestorvene doorgaans bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Sint Maarten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Sint Maarten

Piekeren over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, voornamelijk als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit wel noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Sint Maarten zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Maarten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Maarten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Maarten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Maarten

Wij advisreren iedereen in Sint Maarten aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een degelijk geregelde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt voor wanneer je aparte wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Sint Maarten behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Maarten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Maarten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Maarten

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Sint Maarten in de arm te nemen voor een afscheidsdienst in Sint Maarten. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan tevens meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Indien je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Sint Maarten is het iedere keer verstandig om even via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een helder idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Bovendien is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om bijkomende werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Sint Maarten ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Maarten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Maarten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Maarten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Maartense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Maarten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Maarten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Maarten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Maarten

Formidabel afscheid

11 juni 2024

De uitvaartdienst was erg imponerend. De verslagenheid was enorm na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger georganiseerd kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Ramona Prins

Lage kosten en sereen

6 juni 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Richard Molenaar

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

25 mei 2024

Na de shock van het ineens overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Niks geen nuchter gedoe, oprecht heel eigen en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Michel Huisman

Respectvol en sober afscheid

21 mei 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed georganiseerd.

- Gerardus van Wijk

Mooie uitvaart

16 mei 2024

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. De verslagenheid was enorm na het sterven van oma maar de uitvaart had niet fijner geregeld kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er veel ruimte om de uitvaart te regelen.

- Cornelis Dekker

Magnifiek afscheid

5 mei 2024

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het heengaan van oma hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaartdienst te organiseren.

- Sanne van der Linden

Oprechte betrokkenheid

2 mei 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg somber en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo vriendelijk en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel lief.

- Rogier van der Heijden

Een steun in deze moeilijke tijd

25 april 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Nancy van de Velde

Waardige uitvaart geregeld

18 april 2024

Vlug en loffelijk gedaan. Heel tevreden.

- Paul Willems

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Maarten

Uitvaartcentrum Schagen

Menisweg 2
1742 NJ Schagen
Nederland

0224 213 097
http://www.uitvaartdekker.nl/

Uitvaartbegeleiding Karin Smit

Oostwal 2
1747 EZ Tuitjenhorn
Nederland

06 81358110
http://www.uitvaartbegeleidingkarinsmit.nl/

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging