Uitvaart Warmenhuizen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Warmenhuizen?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Warmenhuizen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Warmenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Warmenhuizen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Warmenhuizen

Uitvaart Warmenhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Warmenhuizen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Warmenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sint Maarten, Dirkshorn en Tuitjenhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Warmenhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Warmenhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Warmenhuizen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Warmenhuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Warmenhuizen

Het afhandelen van een heengaan is iedere keer intens. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een onverwachts heengaan. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Warmenhuizen vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Warmenhuizen persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Warmenhuizen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Warmenhuizen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Warmenhuizen contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Warmenhuizen Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Warmenhuizen. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Warmenhuizen. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Warmenhuizen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Warmenhuizen. Soms is het denkbaar om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Warmenhuizen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Warmenhuizen

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Warmenhuizen een rustplaats georganiseerd moet worden. De prijzen kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor het graf zelf zal je tevens prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Warmenhuizen brengt lagere tarieven met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Warmenhuizen, is het altijd verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Warmenhuizen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Warmenhuizen

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, met name als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzaak gezien het regelen van een heengaan best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Warmenhuizen zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten hoger zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Warmenhuizen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Warmenhuizen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Warmenhuizen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Warmenhuizen

Het is voor elk persoon in Warmenhuizen slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een spaarpotje op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een zeer praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Warmenhuizen dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzaak. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Warmenhuizen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Warmenhuizen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Warmenhuizen

Het is verstandig om direct na het overlijden een uitvaartondernemer in Warmenhuizen te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al dingen te regelen. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat dingen uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum regelen. Daarna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Warmenhuizen zorgen voor een fijne allerlaatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Warmenhuizen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Warmenhuizen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Warmenhuizen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Warmenhuizense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Warmenhuizen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Warmenhuizen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Warmenhuizen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Warmenhuizen

Zeer tevreden door liefdevolle hulp

23 januari 2023

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik hoefde niets alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact zoeken met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Johan van der Linden

Het afscheid was top georganiseerd

18 januari 2023

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te omschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan uitmuntend. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een schitterend uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Johan de Koning

Persoonlijke begeleiding afscheid

10 januari 2023

Liefdevolle mensen die alles pijlsnel en betrouwbaar regelen ontdekt.

- Anne van de Wal

Perfect geregeld

5 januari 2023

Bijna onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail georganiseerd werd. Direct contact ook.

- Tamara van den Broek

Enorm geholpen

30 december 2022

We konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. Al snel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen nam. Zelfs het melden bij de gemeente (van het sterven van mijn zusje) was georganiseerd.

- Jeffrey Scholten

Uitvaart begeleiding was top

22 december 2022

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg prettig. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Werkelijk geweldig geregeld.

- Marloes Scholten

De ultieme groet was perfect

12 december 2022

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een prachtig afscheid voor onze beste opa kunnen regelen.

- Suzanne van de Brink

Uitvaartbegeleider was erg vriendelijk

7 december 2022

Na de schok van het plotseling heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen zakelijk gedoe, oprecht heel eigen en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Sylvia Post

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

29 november 2022

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Jessica Kuipers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Warmenhuizen

Uitvaartcentrum Schagen

Menisweg 2
1742 NJ Schagen
Nederland

0224 213 097
http://www.uitvaartdekker.nl/

Uitvaartbegeleiding Karin Smit

Oostwal 2
1747 EZ Tuitjenhorn
Nederland

06 81358110
http://www.uitvaartbegeleidingkarinsmit.nl/

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging