Uitvaart Warmenhuizen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Warmenhuizen?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Warmenhuizen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Warmenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Warmenhuizen gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Warmenhuizen

Uitvaart Warmenhuizen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Warmenhuizen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Warmenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Sint Maarten, Dirkshorn en Tuitjenhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Warmenhuizen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Warmenhuizen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Warmenhuizen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Warmenhuizen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Warmenhuizen

Het afhandelen van een heengaan is iedere keer intens. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schok bij een onverwachts heengaan. Maar een heengaan houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel georganiseerd worden bij een begrafenis. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Warmenhuizen vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Warmenhuizen persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Warmenhuizen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Warmenhuizen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Warmenhuizen contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn bellen met een uitvaartcentrum in Warmenhuizen Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan doorgaans worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Warmenhuizen. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Warmenhuizen. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Warmenhuizen met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het ogenblik ervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Warmenhuizen. Soms is het denkbaar om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Warmenhuizen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Warmenhuizen

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Warmenhuizen een rustplaats georganiseerd moet worden. De prijzen kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de kosten voor het graf zelf zal je tevens prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Warmenhuizen brengt lagere tarieven met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Warmenhuizen, is het altijd verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel stevig besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Warmenhuizen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Warmenhuizen

Nadenken over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, met name als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzaak gezien het regelen van een heengaan best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Warmenhuizen zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten hoger zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een regulier graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Warmenhuizen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Warmenhuizen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Warmenhuizen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Warmenhuizen

Het is voor elk persoon in Warmenhuizen slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een spaarpotje op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een zeer praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Warmenhuizen dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzaak. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Warmenhuizen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Warmenhuizen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Warmenhuizen

Het is verstandig om direct na het overlijden een uitvaartondernemer in Warmenhuizen te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al dingen te regelen. Indien je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat dingen uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Intussen zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwvervoer naar een rouwcentrum regelen. Daarna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Warmenhuizen zorgen voor een fijne allerlaatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Warmenhuizen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Warmenhuizen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Warmenhuizen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Warmenhuizense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Warmenhuizen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Warmenhuizen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Warmenhuizen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Warmenhuizen

Het vertrek was prachtig

18 september 2023

Snel en uitstekend alles geregeld na de aanvraag. Tevens nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Elisabeth Post

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

15 september 2023

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de assistentie was enorm gewaardeerd.

- Hendrik de Wit

Hele mooie dienst gehad!

3 september 2023

Het is precies gegaan zoals vader het graag had gewild. Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief voordelig deze uitvaart geregeld is. Het was ontzettend mooi met alle ‘vreemde’ behoeften die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Ook later was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Janneke van de Velde

Een integere begrafenis

28 augustus 2023

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Merci.

- Natascha Scholten

Een warme uitvaart

24 augustus 2023

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen achteraf niets meer vernomen, jammer.

- Tamara Koning

Schitterende uitvaart

13 augustus 2023

Het was zo smaakvol! De verslagenheid was groot na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet beter georganiseerd kunnen worden. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaartdienst te regelen.

- Ingrid Timmermans

Bedankt!

8 augustus 2023

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Daarom hoefde we zelf amper iets te organiseren.
Enorm bedankt!

- Matthijs Brouwer

Betrokken en hulpvaardig

2 augustus 2023

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was zeer ervaren. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Franciscus Kok

Het afscheid was geweldig georganiseerd

26 juli 2023

Ik heb eigenlijk niet de juiste woorden om te omschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet kunnen houden aan onze fijne grootvader.

- Inge de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Warmenhuizen

Uitvaartcentrum Schagen

Menisweg 2
1742 NJ Schagen
Nederland

0224 213 097
http://www.uitvaartdekker.nl/

Uitvaartbegeleiding Karin Smit

Oostwal 2
1747 EZ Tuitjenhorn
Nederland

06 81358110
http://www.uitvaartbegeleidingkarinsmit.nl/

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging