Uitvaart Nes Ameland

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer uit Nes Ameland die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Nes Ameland verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Nes Ameland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nes Ameland gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Nes Ameland vinden

Uitvaart Nes Ameland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nes Ameland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nes Ameland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Britsum, Burdaard en Reitsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nes Ameland

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nes Ameland kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Nes Ameland. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nes Ameland

Een heengaan is immer een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schrik bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nes Ameland gebracht worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Nes Ameland persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke tijd veel zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nes Ameland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nes Ameland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nes Ameland contacteren

Bij een teraardebestelling in Nes Ameland kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere rol bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentra in Nes Ameland zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met eer te behouden tot de datum van de begrafenis. Tevens is hier alles present om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Nes Ameland zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard kun je de geliefde ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de dierbare kenden. Eveneens kun je het afgesloten houden voor alleen genodigden of familie.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Nes Ameland kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het vertrek. De gedienstigheid is het meest persoonlijke deel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloven. Allerlei uitvaartcentra in Nes Ameland kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je daarna doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Nes Ameland met mekaar en maak een bewuste selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nes Ameland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Nes Ameland

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en buitengewoon persoonlijke keuze van mensen. Eigenlijk wil je deze complexe keuze niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Nes Ameland een grafkuil georganiseerd moet worden. De prijzen hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voor je besluit om een keuze te maken. Behalve de kosten voor de grafkuil zelf zal je ook prijzen kwijt zijn aan de grafsteen en een (graf)kist. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Nes Ameland brengt mindere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste prijzen in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans mogelijk tegen een kostenvergoeding. Het is tevens mogelijk om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Nes Ameland wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt daarom al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Nes Ameland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Nes Ameland

Piekeren over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de kosten denkt. Het is toch echt noodzaak gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Je gaat sowieso een aantal kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost tegenwoordig bij benadering € 7.000,-. Een aantal dingen zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Nes Ameland zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nes Ameland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nes Ameland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nes Ameland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nes Ameland

Het is voor elk persoon uit Nes Ameland slim om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je familie niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarbij je verzekerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je meer keuzes hebt. Dit is een hele geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Verder is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Nes Ameland dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk vereist. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nes Ameland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nes Ameland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nes Ameland

Het is raadzaam om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Nes Ameland te bellen. Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om meteen al zaken te organiseren. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een periode van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken bij een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt als ook het rouwtransport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Hierna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle wensen hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Nes Ameland zorgen voor een mooie allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Nes Ameland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nes Ameland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nes Ameland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nes Amelandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nes Ameland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nes Ameland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nes Ameland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nes Ameland

Op maat hulp was geweldig!

19 mei 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg prettig. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Oprecht fantastisch georganiseerd.

- Ilse Peeters

Uitmuntend geregeld

15 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Met regelmaat werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes geregeld werd. Direct contact ook.

- Sebastiaan de Bruijn

Lage prijzen en vreedzaam

6 mei 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. Omdat ons inkomen laag is was dit uitstekend.

- Ingrid Vink

Perfect geregeld

1 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie zeer prettig georganiseerd. Tevens hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Maaike van Dongen

Bedankt!

20 april 2024

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Daarom hoefde we zelf nauwelijks iets te organiseren.
Mega dankjewel!

- Jasper Huisman

Speciale mensen

16 april 2024

Enkel heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Sharon Schipper

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

10 april 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was snel en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn steun en ook meedenken over alles was goed.

- Judith Bakker

Uitvaartverzorger heel erg lief

4 april 2024

Vooraf komt het verdriet en de dreun en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inschakelen ervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Barbara Kuipers

Algeheel ontzorgt

28 maart 2024

Mede dankzij uitvaartplek hebben wij nauwelijks aan iets hoeven denken. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het werkelijke afscheid, alles was besloten . Snel en gemakkelijk kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Enorm tevreden.

- Jan Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nes Ameland

VVV Ameland

Bureweg 2
9163 KE Nes
Nederland

0519 546 546
http://www.vvvameland.nl/

Uitvaartverzorging Wietske Bosch

Harstawei 23
9173 GA Hegebeintum
Nederland

06 27014643
https://www.wietskebosch.nl/

Uitvaartverzorging Jacob de Vries

De Kamp 24
9055 NM Britsum
Nederland

058 257 5064
http://www.uitvaartverzorging-jacobdevries.nl/