Uitvaart Hensbroek

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer in Hensbroek die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hensbroek verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Hensbroek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Hensbroek gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Hensbroek vinden

Uitvaart Hensbroek
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hensbroek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hensbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Heerhugowaard, Sint Pancras en Obdam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hensbroek

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hensbroek is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Hensbroek. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Hensbroek kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hensbroek

Bij het heengaan van een geliefde spelen er verscheidene emoties. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet veel geregeld worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve mededeling bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hensbroek. In de dagen meteen na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Hensbroek.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd enkele zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hensbroek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hensbroek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hensbroek contacteren

Wanneer een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in verbinding komen met een uitvaartcentrum in Hensbroek. Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Hensbroek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Hensbroek. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Afbeeldingen aanleveren is wenselijk. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Ook kunt je in uitvaartcentrum Hensbroek samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het tijdstip hiervoor. Na afloop bestaat er vaak de gelegenheid om gezamenlijk een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Hensbroek. Soms is het een optie om na afloop nog een allerlaatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hensbroek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Hensbroek

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze vervelende keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Hensbroek een grafkuil gehuurd moet worden. De prijzen kunnen aardig oplopen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de kosten voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hierbij kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Hensbroek zijn fors goedkoper. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Hensbroek, is het altijd verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk forse verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Hensbroek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Hensbroek

Nadenken over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar flink wat opties inbegrepen. De kosten voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De kosten zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hensbroek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hensbroek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hensbroek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hensbroek

Het is voor elk persoon in Hensbroek slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de opluchting dat zij niet voor flinke kosten komen te staan. Grofweg kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waardoor je gegarandeerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze versie is volmaakt voor wanneer je bijzondere voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Hensbroek dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hensbroek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hensbroek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hensbroek

Het is wijselijk om direct na het heengaan een uitvaartondernemer in Hensbroek te bellen. Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om onmiddellijk al zaken te regelen. Indien dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. Daardoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt alsmede het vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie tezamen bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hensbroek zorgen voor een gedenkwaardige laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Hensbroek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hensbroek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hensbroek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hensbroekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hensbroek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hensbroek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hensbroek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hensbroek

Erg medelevend

7 november 2022

Na het heengaan wisten we even niet wat we echt moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel snel in aanraking met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam vlot contact met ons op en heeft ons geweldig prettig geholpen.

- Richard Bosman

Het vertrek van grootvader was erg mooi!

1 november 2022

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Voortaan begrijpen we hoe noodzakelijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Anna Janssen

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

28 oktober 2022

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- René Willems

Het vertrek was mooi

21 oktober 2022

Snel en voortreffelijk alles georganiseerd na de aanvraag. Achteraf nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Joyce de Vos

Heel fijn opgevangen

10 oktober 2022

Het schitterende bestaan van onze moeder is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was ontroerend. Alles was mogelijk en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Niels Vermeulen

Het afscheid was geweldig geregeld

5 oktober 2022

Ik heb werkelijk niet de passende woorden om te definiëren hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze personen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootvader echt werden gehoord. Hierdoor hebben we een schitterend afscheid voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Willem Bosch

Zeer content door lieve hulp

28 september 2022

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij zeer geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niets alleen te doen. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag gelukt.

- Sylvia Smit

Warmhartig bijgestaan

18 september 2022

Het mooie leven van onze mamma is prachtig omgezet in haar afscheid en de warme opvang was ontroerend. Niets was te raar en het was heel persoonlijk.

- René Peeters

Op verzoek vrijwel onmiddellijk een passende begeleider

11 september 2022

Voor het echte overlijden van onze tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de voorkeuren al besproken worden. Dit was erg speciaal en denkbaar door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan.

- Erik Kuijpers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hensbroek

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging

Angita Waal-Pijper Uitvaartverzorging

Dorpsweg 162a
1711 RN Hensbroek
Nederland

06 50606710
http://www.angitawaaluitvaart.nl/

Dekker Beheer B.V.

Laanderweg 15
1704 JT Heerhugowaard
Nederland

0226 422 288
http://uitvaartdekker.nl/