Uitvaart Stompetoren

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Stompetoren die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Stompetoren verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Stompetoren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Stompetoren gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Stompetoren vinden

Uitvaart Stompetoren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Stompetoren aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Stompetoren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Ursem, Heerhugowaard en Oudorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Stompetoren

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Stompetoren kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Stompetoren. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Stompetoren kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Stompetoren

Bij het wegvallen van een medemens spelen er verscheidene gevoelens. Denk aan de schrik bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een teraardebestelling. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Stompetoren. In de dagen ogenblikkelijk na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Stompetoren persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Stompetoren

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Stompetoren te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Stompetoren contacteren

Bij een teraardebestelling in Stompetoren kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle zaken voor en na de begrafenis. In iedere uitvaartcentrum in Stompetoren zijn schitterende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Eveneens is hier alles beschikbaar om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende rol van een uitvaartcentrum Stompetoren zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de overledene ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vooraf een moment voor condoleances plannen voor alle mensen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het besloten houden voor louter genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Stompetoren hebben een aula waar de dienst georganiseerd kan worden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke stukje van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Stompetoren zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je aansluitend veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Stompetoren met elkaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Stompetoren

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Stompetoren

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is over het algemeen genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Stompetoren een graf georganiseerd moet worden. De tariefstellingen kunnen stevig oplopen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de tarieven hierin overigens ook weer enorm verschillen.

Een crematie in Stompetoren brengt lagere tariefstelling met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans denkbaar tegen een vergoeding. Het is tevens mogelijk om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Stompetoren, is het immer verstandig om de prijzen tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Stompetoren

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Stompetoren

Nadenken over een uitvaart kan een rot gevoel geven, voornamelijk als je aan de tariefstelling denkt. Helaas is dit wel nodig, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook diverse kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Stompetoren zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Stompetoren en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Stompetoren inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Stompetoren inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Stompetoren

Wij advisreren iedereen in Stompetoren aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is ideaal voor wanneer je unieke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn eveneens nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Stompetoren behoorlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Stompetoren

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Stompetoren verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Stompetoren

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in Stompetoren in te schakelen voor het regelen van een uitvaartdienst in Stompetoren. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan daarnaast gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart op zichzelf. Indien je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Stompetoren is het iedere keer handig om moeiteloos via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je gauw een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Eveneens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Stompetoren ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je misschien kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Stompetoren

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Stompetoren

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Stompetoren. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Stompetorense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Stompetoren. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Stompetoren bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Stompetoren die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Stompetoren

Fijne helpende hand

19 mei 2024

Het overlijden van mijn moeder had een stevige invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Daniël Hermans

Betrokken en hulpvaardig

11 mei 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was fantastisch. Deze was zeer nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Cornelia Groen

Prachtig afscheid begeleid

8 mei 2024

Vlot en respectvol geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Arie Vermeulen

Zeer betrokken

3 mei 2024

We waren absoluut wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Door uitvaartplek.nl kwamen we heel vlug in verbinding met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het regelen.

- Kelly Martens

Vlot geregelde huiselijke uitvaartdienst

24 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Het afscheid (en de plek) voelde heel relaxed ondanks het verdriet. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Rob Jacobs

Persoonlijke hulp en toeverlaat

16 april 2024

Dit gaan we niet gauw vergeten daar de persoon van het crematie centrum was fantastisch. Hij was erg hulpvaardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Eva van de Brink

Uitvaartdienst prachtig zoals gehoopt

6 april 2024

Precies zoals mijn vader het wilde! Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk lage onkosten) hoe we dit vertrek hebben mogen invullen. Niets was apart of teveel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gebeld hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- David de Graaf

Merci!

30 maart 2024

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Onwijs dankbaar!

- Marleen van der Heijden

Een respectvol vertrek

27 maart 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan die van ons. Enkel de nazorg kon eventueel wat beter.

- Angela van de Velde

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Stompetoren

Uitvaartvereniging de Laatste Eer

Schoener 32
1721 GR Broek op Langedijk
Nederland

0226 317 270
https://www.debegrafenisondernemer.nl/broekoplangedijk/de-laatste-eer-begrafenisvereniging

Angita Waal-Pijper Uitvaartverzorging

Dorpsweg 162a
1711 RN Hensbroek
Nederland

06 50606710
http://www.angitawaaluitvaart.nl/

De Jongh Uitvaartverzorging B.V.

Melkpad 30
1722 GG Zuid-Scharwoude
Nederland

0226 340 474
http://www.dejonghuitvaartverzorging.nl/