Uitvaart Punthorst

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Punthorst die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Punthorst verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Punthorst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Punthorst gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Punthorst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 70 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Punthorst aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Punthorst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Dalfsen, Giethmen en Ommen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Punthorst

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Punthorst kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Punthorst vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Punthorst

Bij het heengaan van een naaste spelen er diverse gevoelens. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de shock bij een plotsklaps overlijden. Het is ook een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Allereerst de administratieve aangifte bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Punthorst gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Punthorst.

Geheid zul je in deze hectische periode meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Punthorst

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Punthorst te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Punthorst contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Punthorst Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene keurig opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Punthorst. Een apart koelelement huren behoort ook tot de mogelijkheden. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Punthorst er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het afscheid. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Punthorst samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Ook kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de uitvaart af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Punthorst. Zo nu en dan kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Punthorst

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Punthorst

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is gemiddeld genomen beter geprijsd dan een begrafenis. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Punthorst een rustplaats geregeld moet worden. De kosten daarvoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent naast de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer enorm verschillen.

Een crematie in Punthorst brengt lagere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de urn zitten. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is tevens een optie om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Punthorst wilt is het van nut om de prijzen altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Punthorst

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Punthorst

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Punthorst kan dit flink in de papieren lopen. We kunnen lastig een geldbedrag noemen aangezien een uitvaartdienst erg persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te vliegen kost dat gemiddeld €1.500,-. Dit wordt (in de allermeeste gevallen) helemaal afgedekt door de uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort zaken niet zelf te moeten organiseren. De wijze van afscheid nemen kun je zelfstandig inrichten afhankelijk van je behoeften. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De prijsstelling voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je van tevoren de doorsnee bedragen van de diverse uitvaartcentra zien op de website van het vervoerbedrijf.

Logischerwijs kunnen er bijkomende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Punthorst. Hier kan iemand denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Eveneens zal je moeten denken aan de tariefstellingen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Wanneer je graag een begrafenis wilt regelen dan zal er ook een bedrag moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een grafkist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de kosten grofweg minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Punthorst en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Punthorst inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Punthorst inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Punthorst

Wij advisreren iedereen in Punthorst aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor flinke prijzen komen te staan. Kort genomen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn opgenomen en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Er zijn ook nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Punthorst dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking nodig. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Punthorst

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Punthorst verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Punthorst

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Punthorst in te schakelen voor het organiseren van een uitvaart in Punthorst. We hebben het al even kort aangestipt in dit artikel, echter is het verstandig om hier wat langer bij stil te staan. Het regelen van het afscheid is een hoop werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles soepel verloopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de dag zelf. Alvorens je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Punthorst is het altijd slim om moeiteloos via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je direct een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Verder is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemstukken en rouwkaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze periode van treurnis wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige intense zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Punthorst

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Punthorst

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Punthorst. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Punthorstse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Punthorst. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Punthorst bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Punthorst die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Punthorst

Respectvol en sober afscheid

23 juli 2022

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Susanne van de Pol

Erg tevreden door attente hulp

16 juli 2022

Ik heb zeer lieve hulp gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik hoefde niks zelfstandig te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Natascha Hoekstra

Uitvaartverzorger enorm zorgzaam

5 juli 2022

Na de schrik van het opeens sterven van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en vooral verrast met hoe vriendelijk en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niets geen koel gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was raar.Petje af.

- Cornelia de Lange

Bijzondere mensen

28 juni 2022

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Rutger Sanders

Snel en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

25 juni 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Barry Scholten

Tot in de puntjes georganiseerd

16 juni 2022

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw present. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie buitengewoon soepel georganiseerd. Verder hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Sanne van Vliet

Een waardig vertrek

7 juni 2022

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer mogen horen, helaas.

- Wouter Driessen

De ultieme groet was perfect

1 juni 2022

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te definiëren hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de wensen van grootpapa echt werden gehoord. Daardoor hebben we een prachtig uitvaart voor onze liefste opa kunnen regelen.

- Nathalie Molenaar

Algeheel ontzorgt

22 mei 2022

Via uitvaartplek zijn we compleet ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even checken tot het werkelijke afscheid, alles was besloten . Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Fantastisch geregeld.

- Hendrik Smits

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Punthorst

Annerie Kremer Uitvaartzorg

Noordeinde 9
7941 AS Meppel
Nederland

0522 245 021
http://www.kremeruitvaartzorg.nl/

Gerda Habes Uitvaartzorg

De Vos van Steenwijkstraat 90
7957 BJ De Wijk
Nederland

06 12566669
http://gerdahabes.nl/

Uitvaartverzorging Boon

Burgemeester Backxlaan 54
7711 AH Nieuwleusen
Nederland

0529 482 760
http://www.boonuitvaartzorg.nl/