Uitvaart Zevenhoven

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Zevenhoven die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Zevenhoven verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Zevenhoven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Zevenhoven gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Zevenhoven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zevenhoven aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zevenhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Noorden, Nieuwveen en Aarlanderveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zevenhoven

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Zevenhoven is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Zevenhoven vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zevenhoven

Bij het overlijden van een naaste spelen er verscheidene emoties. Er is natuurlijk het verdriet en misschien de schrik bij een onverwachts overlijden. Het is tevens een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Zevenhoven gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Zevenhoven.

Zeker zul je in deze drukke periode een aantal zaken vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zevenhoven

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zevenhoven te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zevenhoven contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Zevenhoven Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. Het is ook geoorloofd om iemand thuis op te baren, dit kan regelmatig worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Zevenhoven. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Daardoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Zevenhoven er voor je als het aankomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het opmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra assisteren met de behandeling voor het afscheid. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Zevenhoven samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de geliefde, dan is dit het moment ervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje koffie te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Zevenhoven. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zevenhoven

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Zevenhoven

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Eigenlijk wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Zevenhoven een rustplaats geregeld moet worden. De prijzen kunnen stevig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de prijzen voor de rustplaats zelf zal je tevens tarieven kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Crematies in Zevenhoven zijn aanzienlijk beter geprijsd. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Tegen een vergoeding kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is ook een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Zevenhoven wilt is het van waarde om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt dus al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Zevenhoven

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Zevenhoven

Het voelt wellicht wat wrang om na een heengaan na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Zevenhoven. Het is toch echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan behoorlijk prijzig kan zijn. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk daarbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen daar nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zevenhoven en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zevenhoven inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zevenhoven inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zevenhoven

Een uitvaartverzekering in Zevenhoven is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Zevenhoven zul je er tenslotte niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen compenseren de algemene kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een vaststaand bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het wenselijk, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker rondom de uitvaart.

Wat je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Zevenhoven is afhankelijk van een aantal zaken. Daardoor varieert de premie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Een jonger mens betaalt doorgaans lagere premie dan een individu op oudere leeftijd. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders buitensporig risico. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Zevenhoven je een te groot gevaar vindt, zullen ze je afwijzen. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook regelmatig samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er overigens daarnaast voor kiezen om zelf geld apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaart. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zevenhoven

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zevenhoven verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zevenhoven

Het is slim om een uitvaartverzorger in Zevenhoven in te zetten voor een afscheidsceremonie in Zevenhoven. Even kort opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het regelen van het afscheid is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan ook direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden georganiseerd.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een fatsoenlijk idee door wie jij het liefste de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Daarnaast is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Zevenhoven ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke ideeën kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou liever met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Zevenhoven

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zevenhoven

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zevenhoven. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zevenhovense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zevenhoven. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zevenhoven bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zevenhoven die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zevenhoven

Snel in contact met de juiste personen

26 juli 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Daardoor waren we in staat de mogelijkheden en voorkeuren alvast door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlug in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken ervan!

- Rutger Schipper

Blij met warme ondersteuning

13 juli 2024

Ik heb zeer liefdevolle hulp gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest organiseren. Ik hoefde niets afzonderlijk te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De opvolgende dag was het geregeld.

- Diana Peters

Liefdevol opgevangen

10 juli 2024

Ons mamma stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de attente opvang was erg fijn. Niks was te raar en het was enorm persoonlijk.

- Ilona Groen

Uitvaart begeleiding was geweldig

4 juli 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was zeer fijn. De lievelings lekkernij van oma stond gedurende de uitvaartdienst (bij de koffie) centraal. Prachtig.

- Michiel de Bruin

Persoonlijke uitvaart

24 juni 2024

Omdat we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle zelfbedachte ideeën. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat bij voorkeur wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Joost Schouten

Prachtige uitvaart

20 juni 2024

De uitvaart was erg imponerend. Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen waardiger afscheid geregeld kunnen krijgen. Zeer fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Nicole Jonker

Uitvaartverzorger zeer lief

11 juni 2024

Vooraf komt het leed en de dreun en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inzetten hiervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verbaasd met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Sylvia de Leeuw

Een warme uitvaart

7 juni 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan de onze. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, spijtig.

- Bastiaan de Graaf

Een waardig vertrek

25 mei 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan de onze. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, betreurenswaardig.

- Angelique de Bruin

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zevenhoven

Crematorium Bouwens

Noorddammerweg 40
1424 NX De Kwakel
Nederland

0297 563 455
http://www.uitvaartcentrumbouwens.nl/

Könst & Dunweg Uitvaartzorg

Energieweg 1A
2421 LM Nieuwkoop
Nederland

0172 573 220
http://konstendunweg.nl/

…met Karin Uitvaartverzorging

Toermalijn 9
3643 AA Mijdrecht
Nederland

06 39783416
https://uitvaartverzorgingmetkarin.nl/