Uitvaart Noorden

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Ben jij opzoek naar een top uitvaartondernemer uit Noorden die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Noorden verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Noorden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Noorden gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Noorden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Noorden aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Noorden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuwkoop, Zevenhoven en Nieuwveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Noorden

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Noorden kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Noorden vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Noorden kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Noorden

Het afhandelen van een overlijden is immer intens. Er is vanzelfsprekend het leed en wellicht de shock bij een onverwacht heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een begrafenis. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Noorden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Noorden.

Geheid zul je in deze drukke tijd enkele zaken vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Noorden

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Noorden te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Noorden contacteren

Bij een teraardebestelling in Noorden kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle aangelegenheden voor en na de begrafenis. In ieder uitvaartcentra in Noorden zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene vakkundig en met eer te behouden tot de dag van de begrafenis. Bovendien is daar alles in paraatheid om je dierbare netjes te laten verzorgen.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Noorden zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard kun je de geliefde ook in huis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Noorden hebben een zaaltje waar de dienst gehouden kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme stuk van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloven. Verscheidene uitvaartcentra in Noorden kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je achteraf regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Noorden met elkaar en maak een weloverwogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Noorden

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Noorden

Bij een overlijden is een cruciale keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de wens van de overledene was en deze wens wordt normaal ook gevolgd. De voorkeur kan bovendien overgelaten zijn aan de directe familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Noorden zal begrijpelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in bijna alle uitvaartcentra in Noorden gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een kerkhof worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is overigens niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er tevens voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Noorden in de gaten houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende kosten voor een (graf)steen of monument op het graf. simpelweg is de wens van de gestorvene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Noorden

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Noorden

Het voelt mogelijk wat bitter om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Noorden. Jammer genoeg is dit wel nodig, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daarbij zitten wel allerlei opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Noorden zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Noorden en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Noorden inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Noorden inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Noorden

Wij raden iedereen in Noorden aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan immers dat je nabestaanden niet voor onverwachte aanzienlijke kosten van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een hele praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Er zijn verder nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Noorden dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking vereist. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Noorden

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Noorden verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Noorden

Het is verstandig om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Noorden te bellen. Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om direct al zaken te regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken georganiseerd moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een periode van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie tezamen doorspreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Vergelijk dus een aantal uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Noorden zal er een prachtige dag plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Noorden

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Noorden

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Noorden. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Noordense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Noorden. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Noorden bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Noorden die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Noorden

Fijne helpende hand

27 november 2023

Het doodgaan van mijn moeder had een forse impact op mij, flinke rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo lief en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Anouk de Boer

Eervol afscheid begeleid

25 november 2023

Vlot en respectvol geregeld. Heel gelukkig.

- Ilse Scholten

Direct in contact met de juiste persoon

13 november 2023

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel verschillende uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Annemieke van de Berg

Liefdevol opgevangen

6 november 2023

Het schitterende bestaan van onze moeder is prachtig omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Niets was te eigenaardig en het was enorm persoonlijk.

- Marjolein Bosch

Uitvaartverzorger enorm lief

4 november 2023

Na de schrik van het ineens heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Wendy van der Meer

Het vertrek was mooi

25 oktober 2023

Direct en keurig georganiseerd. Bovendien nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Alexander van Dam

Enorm meevoelend

16 oktober 2023

Na het heengaan wisten we even niet wat we precies moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we zeer vlot in contact met iemand die ons verder kon helpen. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het regelen.

- Jessica Smits

De laatste groet was perfect

13 oktober 2023

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te beschrijven hoe goed het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze liefste opa kunnen organiseren.

- Simone Maas

Direct in contact met de correcte personen

4 oktober 2023

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met meerdere uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen reeds door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact waren. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Arjan de Leeuw

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Noorden

Könst & Dunweg Uitvaartzorg

Energieweg 1A
2421 LM Nieuwkoop
Nederland

0172 573 220
http://konstendunweg.nl/

…met Karin Uitvaartverzorging

Toermalijn 9
3643 AA Mijdrecht
Nederland

06 39783416
https://uitvaartverzorgingmetkarin.nl/

Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging

Molenwiek 73
3642 BN Mijdrecht
Nederland

0297 594 345
http://www.jolandadirksenuitvaartverzorging.nl/