Uitvaart Piershil

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Piershil?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Piershil verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Piershil – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Piershil gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Piershil
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Piershil aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Piershil, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuw Beijerland, Poortugaal en Goudswaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Piershil

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Piershil is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Piershil vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Piershil kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Piershil

Een heengaan is immer een schokkende gebeurtenis. Er is natuurlijk het verdriet en misschien de shock bij een plotseling overlijden. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Piershil. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Piershil unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische tijd veel dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Piershil

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Piershil te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Piershil contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Piershil. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Op deze locatie vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Piershil. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het mogelijk om langduriger gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Piershil. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Foto’s aanleveren is wenselijk. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Tegelijkertijd kunt je in uitvaartcentrum Piershil samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Eveneens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om samen een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Piershil kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Piershil

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Piershil

Bij een heengaan is een significante keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel helder wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt normaal alsmede opgevold. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Piershil gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de dienst naar een kerkhof gebracht worden. Enige uitvaartcentra zijn gelegen meteen behalve een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het noodzakelijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Piershil in het oog te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende kosten voor een steen of gedenkteken op de gedenkplaats. Natuurlijk is de voorkeur van de gestorvene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Piershil

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Piershil

Nadenken over een uitvaart kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de tarieven denkt. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden enorm kostbaar kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Hierin zitten wel veel opties inbegrepen. De tariefstelling voor het afscheid kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Piershil en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Piershil inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Piershil inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Piershil

Wij advisreren iedereen in Piershil aan om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Grofweg zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een uiterst praktische uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn eveneens nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Piershil behoorlijk groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Piershil

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Piershil verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Piershil

Het is goed om ogenblikkelijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Piershil te bellen. De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Wanneer je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je ook geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle dingen rondom een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het vervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaart en alle wensen hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk dus verschillende uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Piershil zal er een mooie uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Piershil

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Piershil

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Piershil. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Piershilse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Piershil. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Piershil bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Piershil die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Piershil

Een integere begrafenis

21 september 2023

We wilden het liever klein en privé houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Guido van Dijk

Warmhartig bijgestaan

10 september 2023

Ons moeder stond zelf enorm mooi in het leven dus de attente opvang was ontzettend welkom. Alles was bespreekbaar en speciaal afgestemd op wat wij wilden.

- Marieke Mol

Enorm geholpen

5 september 2023

Wij konden eerst goed kijken wie wij prettig vonden. Al vlug waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en zaken uit handen nam. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zus) was geregeld.

- Alexander Wolters

Dank jullie wel!

30 augustus 2023

Snel waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Enorm dankjewel!

- Wilhelmus Koning

Een eigen uitvaart georganiseerd

23 augustus 2023

Soms in het leven kom je personen tegen die echt met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo fijn geregeld konden krijgen.

- Hendrik van der Meer

Erg content door lieve hulp

13 augustus 2023

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve echtgenoot. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon ondersteunen. Gelukkig was dit binnen 1 dag geslaagd.

- Pieter Kuijpers

Welgemeende interesse

7 augustus 2023

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de juiste mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Echt heel lief.

- Marco Vos

Tot in de puntjes geregeld

3 augustus 2023

Nagenoeg onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaartdienst gehad. Regelmatig werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Vlot contact ook.

- Rutger van de Velde

Lage tarieven en vredig

27 juli 2023

Een zowel goedkope als eervolle uitvaart was uitgebreider dan we verwacht hadden. Omdat onze inkomsten beperkt is was dit uitmuntend.

- Pascal Prins

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Piershil

uitvaartverzorging Spijkenisse Van Helden V.O.F

Vlinderveen 536
3205 EN Spijkenisse
Nederland

0181 644 979
http://www.uitvaartverzorgingspijkenisse.nl/

De Ruijter Uitvaartverzorging BV

Christiaan Huygenslaan 29
3204 CE Spijkenisse
Nederland

0181 645 609
https://www.deruijteruitvaartverzorging.nl/

Evelien Uitvaartverzorging

Schoolstraat 4
3171 DG Poortugaal
Nederland

010 223 6215
http://www.evelienuitvaartverzorging.nl/