Uitvaart Poortugaal

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Wil jij een fijne uitvaartondernemer uit Poortugaal die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Poortugaal verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Poortugaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Poortugaal gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Poortugaal

Uitvaart Poortugaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Poortugaal aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Poortugaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Pernis Rotterdam, Hekelingen en Oud Beijerland bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Poortugaal

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Poortugaal kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Poortugaal. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Poortugaal

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende situatie. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de schok bij een plotsklaps heengaan. Het is tevens een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Poortugaal. In de dagen direct na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Poortugaal unieke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze hectische periode meerdere zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Poortugaal

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Poortugaal te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Poortugaal contacteren

Bij een begrafenis in Poortugaal kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een flinke impact op alle zaken voor en na de begrafenis. In elk uitvaartcentra in Poortugaal zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met aanzien te bewaren tot de datum van de teraardebestelling. Eveneens is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Poortugaal zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances organiseren voor alle mensen die de dierbare kenden. Ook kun je het privé houden voor louter genodigden of familie.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Poortugaal kun je gebruik maken van een ingerichte zaal voor het uitleiden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg persoonlijk maken. Er is de mogelijkheid voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende religies. In menig uitvaartcentrum Poortugaal zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de plechtigheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je vervolgens vaak nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Poortugaal met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Poortugaal

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Poortugaal

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Poortugaal zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat los van de selectie van een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Poortugaal gehouden kan worden.

Wanneer men kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een kerkhof worden overgebracht. Enige uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een kerkhof. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij daarnaast gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Je mag gelijktijdig van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de tarieven van een begrafenis en crematie Poortugaal in het oog te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een steen of monument op de gedenkplaats. logischerwijs is de wens van de gestorvene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Poortugaal

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Poortugaal

Nadenken over een uitvaartdienst kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar flink wat opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Poortugaal zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Poortugaal en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Poortugaal inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Poortugaal inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Poortugaal

Het is voor elk persoon in Poortugaal slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de geruststelling dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Vaak kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hierbij ben je dan verzekerd van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een zeer verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Tot slot is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Poortugaal dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk noodzakelijk. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Poortugaal

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Poortugaal verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Poortugaal

Het is slim om een uitvaartverzorger in Poortugaal in te zetten voor een afscheid in Poortugaal. Even kort andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst zelf. Voordat je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Poortugaal is het steevast slim om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je gauw een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Ook is het verstandig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Poortugaal ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Poortugaal

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Poortugaal

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Poortugaal. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Poortugaalse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Poortugaal. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Poortugaal bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Poortugaal die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Poortugaal

Enorm meevoelend

19 mei 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we echt moesten doen. Door uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlug in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. Ze nam snel contact met ons op en heeft ons geweldig aangenaam geholpen.

- Cindy Hermans

Enorm meevoelend

15 mei 2024

We waren absoluut radeloos toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in contact met een zeer liefdevolle begeleidster. We hadden heel gauw contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het regelen.

- Simone de Groot

Een fijne uitvaartdienst

8 mei 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan die van ons. Alleen de nazorg kon mogelijk wat netter.

- Sabrina Verbeek

Boven verwachting meegaand

28 april 2024

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was ontzettend meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Arjan van Beek

Het afscheid van grootvader was erg fijn!

21 april 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Nu weten wij hoe noodzakelijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Vanessa Vink

Algeheel ontzorgt

13 april 2024

Via uitvaartplek zijn we volledig ontzorgt. Van het simpel aan kunnen vragen van de offertes (en voor mezelf nog even en vergelijking op de verzekering voltooid achteraf) tot de werkelijke uitvaart. Het verliep soepel en we kwamen in contact met mensen die er echt verstand van hebben. Erg tevreden.

- Miranda Scholten

Goedkoop en eervol

10 april 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Jacobus Verhoeven

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

4 april 2024

Na de schrik van het abrupt overlijden van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Niets geen koel gedoe, gewoon heel eigen en niets was eigenaardig.Petje af.

- Marijke Vink

Mooie uitvaart

24 maart 2024

De uitvaartdienst was erg imponerend. Ondanks de rouw na het heengaan van grootmoeder hadden we geen beter afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, daardoor was er flink wat ruimte om de uitvaart te organiseren.

- Petra Mol

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Poortugaal

uitvaartverzorging Spijkenisse Van Helden V.O.F

Vlinderveen 536
3205 EN Spijkenisse
Nederland

0181 644 979
http://www.uitvaartverzorgingspijkenisse.nl/

Evelien Uitvaartverzorging

Schoolstraat 4
3171 DG Poortugaal
Nederland

010 223 6215
http://www.evelienuitvaartverzorging.nl/

Robert Saalmink Uitvaartverzorging

Admiraal de Ruyterstraat 139
3262 XD Oud-Beijerland
Nederland

06 52715244
http://www.robertsaalmink.nl/