Uitvaart Overloon

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Overloon die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Overloon verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Overloon – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Overloon gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Overloon
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 23 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Overloon aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Overloon, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Rijkevoort, Rijkevoort Walsert en Vierlingsbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Overloon

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Overloon kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Overloon. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Overloon

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is vanzelfsprekend het leed en mogelijkerwijs de schrik bij een plotsklaps overlijden. Het is ook een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Allereerst de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Overloon vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Overloon.

Zeker zul je in deze hectische periode veel dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Overloon

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Overloon te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Overloon contacteren

Bij een begrafenis in Overloon kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de dag als de dag zelf. In elk uitvaartcentra in Overloon zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene vakkundig en met eer te bewaren tot de dag van de begrafenis. Tevens is daar alles in paraatheid om je dierbare proper te laten verzorgen.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Overloon zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Zonder twijfel mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Overloon hebben een aula waar de uitvaart georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. Er is de ruimte voor eigenhandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle soorten geloofsovertuigingen. In veel uitvaartcentrum Overloon zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties tijdens de dienst.

Wanneer het afscheid is geweest kun je later dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Overloon met mekaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Overloon

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Overloon

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Bovendien kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Weet dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de uitvaartdienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Overloon gehouden kan worden.

Ingeval men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een kerkhof worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin eveneens gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Overloon in de gaten te houden. In de regel is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende prijzen voor een steen of monument op de gedenkplaats. Logischerwijs is de wens van de overledene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Overloon

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Overloon

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Overloon kan dit hevig in de papieren lopen. Het is ingewikkeld om een schatting te geven nu lang niet elk persoon hetzelfde wilt afnemen. Indien je een uitvaartverzorger inhuurt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dat is grofweg afgedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelf te moeten regelen. De manier van afscheid nemen kun je eigenhandig inrichten afhankelijk van je voorkeuren. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 lichter. Het tarief voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Normaliter kun je vooraf de doorsnee bedragen van de diverse uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Bijkomende extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Overloon. Hierbij kan iemand denken aan mogelijke bloemen of aan kaarten. Ook zul je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je tevens te maken met extra uitgaven voor een grafkist, een bepaald graf en een grafsteen. Bij een crematie zijn de kosten gemiddeld minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer weten over de gemiddelde zaken en tariefstellingen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Overloon en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Overloon inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Overloon inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Overloon

Het is voor iedereen uit Overloon slim om een uitvaartverzekering te nemen. Evenzeer jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. Doorgaans kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk geregelde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is volmaakt indien je specifieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel aanbieders voor een uitvaartverzekering in Overloon dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Overloon

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Overloon verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Overloon

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Overloon in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Overloon. Even kort wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel verloopt.

Alle plechtigheden en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en rouwkaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Overloon

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Overloon

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Overloon. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Overloonse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Overloon. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Overloon bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Overloon die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Overloon

Lage tariefstelling en vreedzaam

11 september 2020

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. Omdat onze inkomsten beperkt is was dit volmaakt.

- Eveline de Bruijn

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

3 september 2020

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was erg gewaardeerd.

- Irene Mol

Waardige uitvaart geregeld

26 augustus 2020

Vlug en eervol geregeld. Heel blij.

- Ingrid Hendriks

Prachtig afscheid begeleid

19 augustus 2020

Razendsnel en respectvol geregeld. Heel blij.

- Arjan van de Ven

Dankbaar voor warme begeleiding

10 augustus 2020

Ik heb hele liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn echtgenoot moest regelen. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Ik hoefde uitsluitend de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Susanne Koning

Passende uitvaart geregeld

2 augustus 2020

Razendsnel en waardig geregeld. Erg content met hoe dit verlopen is.

- Antonius de Lange

Een warme uitvaartdienst

1 augustus 2020

We hebben een buitengewoon geschikte ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, betreurenswaardig.

- Annemarie van der Laan

Respectvol en eenvoudig afscheid

5 maart 2020

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was iets minder smakelijk maar verder alles goed gegaan.

- Wendy Smeets

Op verzoek haast onmiddellijk een passende begeleider

24 februari 2020

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Hierdoor waren we in staat de opties en wensen alvast door te spreken. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Paul Verhoeven

Zeer betrokken

23 januari 2020

Na het heengaan wisten we even niet wat we exact moesten doen. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl direct in contact met een zeer lieve begeleidster. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het regelen.

- Daniëlle Verbeek

Respectvol en eenvoudig vertrek

3 januari 2020

We hebben onze broer een waardige en fijne teraardebestelling kunnen geven. De koffie was iets minder smakelijk maar verder alles goed geweest.

- Jacobus van de Velden

Zeer mooie plechtigheid gehad!

10 december 2019

Het is exact gegaan zoals pappa het graag had gewild. Ongelofelijk hoe op maat en relatief betaalbaar deze begrafenis geregeld is. Niks was apart of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Susanne de Koning

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Overloon

USP – Uitvaart Service Provider

Ambachtstraat 50
5804 CD Venray
Nederland

0478 648 645
http://uitvaartserviceprovider.nl/

Goemans Uitvaartzorg

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Nederland

0478 588 889
http://www.goemansuitvaartzorg.nl/

Afscheidbegeleiding Ton van Raaij

De Acacia 4
5831 SH Boxmeer
Nederland

06 10387646
https://afscheidbegeleidingtonvanraaij.nl/