Uitvaart Holthees

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Holthees?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Holthees verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Holthees – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Holthees gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Holthees
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Holthees aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holthees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Vierlingsbeek, Maashees en Overloon bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Holthees

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Holthees kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Holthees. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Holthees

Een uitvaart regelt zichzelf niet en hier komt behoorlijk wat bij kijken. Aangezien elke stap van essentieel belang is adviseren wij je aan om assistentie te vragen bij het regelen van de begrafenis. Je kunt dit niet alleen vragen aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te vragen. Dit is de partij die je zal helpen bij het afstemmen van de verschillende dingen. Wat zijn nu feitelijk de stappen die genomen moeten worden? De belangrijkste actie is om aangifte te doen bij de gemeente. Bij een uitvaart regelen in Holthees is dit altijd de leidende actie die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de daaropvolgende stap te mogen zetten. De normale vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Dit kan discreet binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijk door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Dan is het ogenblik daar om de teraardebestelling eigenhandig te gaan regelen. Hier doelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of askruik. Raadpleeg altijd de wilsbeschikking om te achterhalen hoe de overledene wil dat de uitvaart ingericht wordt. Als er geen wilsbeschikking aanwezig is zul je je als gezin moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de dag is het cruciaal om de resterende zaken te regelen. Hier kan je onder andere denken aan de boekhouding van de overledene of aan de geldelijke zaken. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Holthees

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Holthees te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Holthees contacteren

Voor een begrafenis in Holthees heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke rol bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Holthees zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te bewaren tot de datum van de uitvaart. Tegelijkertijd is hier alles aanwezig om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Holthees zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de overledene ook in huis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de geliefde kenden. Verder kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Holthees hebben een zaal waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloven. In veel uitvaartcentrum Holthees zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Na de dag zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Holthees met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Holthees

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Holthees

Bij een overlijden is een significante optie waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste gevallen is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt in de regel alsmede gevolgd. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Holthees gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de ceremonie naar een kerkhof gebracht worden. Enige uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het raadzaam om de prijzen van een begrafenis en crematie Holthees in het oog te houden. Normaliter is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt voornamelijk door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tariefstelling voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. simpelweg is de wil van de overledene over het algemeen bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Holthees

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Holthees

Het lijkt misschien wat wrang om na een overlijden na te denken over de kosten van een uitvaart in Holthees. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden best kostbaar kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog diverse kosten bij, zoals:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Rouwvervoer
  • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
  • Bloemen
  • Rouwkaarten
  • Een advertentie voor kennisgeving van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost hedendaags rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier normaal bij in. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Holthees en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Holthees inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Holthees inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Holthees

Het is voor elk persoon in Holthees verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de geruststelling dat zij niet voor hoge prijzen komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt als je unieke wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Holthees best groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Holthees

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Holthees verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Holthees

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Holthees in te huren voor een afscheid in Holthees. We hebben het al even beknopt benoemd in dit artikel, echter is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Het organiseren van het afscheidsdienst is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan ook meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Alle formaliteiten en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website eenvoudig en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Verder is het een slim plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om persoonlijke werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Holthees ook in staat om mogelijk live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze kritieke periode, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Holthees

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Holthees

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Holthees. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Holtheesse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Holthees. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Holthees bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Holthees die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Holthees

Persoonlijke uitvaart

24 mei 2024

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle eigen ideeën. Er waren allerlei voorkeuren en daarom werd afscheid exact zoals vader dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Wilhelmina Bakker

Warme helpende hand

15 mei 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg bedroefd en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel vriendelijk.

- Guido van Veen

Warme helpende hand

10 mei 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een lieve uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ze was zo lief en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel lief.

- Petronella Jansen

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

30 april 2024

Eerst komt het leed en de dreun en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inzetten ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en op maat deze begeleiding voor ons was. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jan Schouten

Uitvaartdienst prachtig zoals gehoopt

26 april 2024

Het is precies gegaan zoals pappa het het liefste had gewild. Echt geweldig mooi (en met relatief lage onkosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Niets was vreemd of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Rob van de Pol

Op maat hulp was super!

17 april 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer prettig. De lievelings lekkernij van oma stond tijdens de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Mooi.

- Catharina Blom

Speciale mensen

6 april 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Johannes Hermans

Eervol afscheid begeleid

1 april 2024

Vlug en respectvol geregeld. Heel gelukkig.

- Judith Dijkstra

Dank jullie wel!

23 maart 2024

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Daarom hoefde we zelf amper iets te regelen.
Onwijs erkentelijk!

- Charlotte Hermans

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Holthees

USP – Uitvaart Service Provider

Ambachtstraat 50
5804 CD Venray
Nederland

0478 648 645
http://uitvaartserviceprovider.nl/

Goemans Uitvaartzorg

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Nederland

0478 588 889
http://www.goemansuitvaartzorg.nl/

Lizet Uitvaartverzorging

Rembrandtplein 10
5854 EM Bergen
Nederland

06 40202403
http://www.lizetuitvaartverzorging.nl/