Uitvaart Ouddorp

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Wil jij een professionele uitvaartondernemer uit Ouddorp die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ouddorp verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Ouddorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ouddorp gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Ouddorp vinden

Uitvaart Ouddorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 139 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ouddorp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ouddorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hoek Van Holland, Maasvlakte Rotterdam en Hellevoetsluis bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ouddorp

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Ouddorp is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Ouddorp vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ouddorp

Het afhandelen van een overlijden is iedere keer heftig. Denk aan de schok bij een onverwacht overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Ouddorp. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Indien er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Ouddorp.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd een aantal dingen over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ouddorp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ouddorp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ouddorp contacteren

Bij een begrafenis in Ouddorp kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Ouddorp zijn indrukwekkende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De primaire functie van een uitvaartcentrum Ouddorp zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de geliefde ook thuis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances inrichten voor alle mensen die de dierbare kenden. Verder kun je het privé houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Ouddorp hebben een gehoorzaal waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. Er is de gelegenheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. Diverse uitvaartcentra in Ouddorp kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Ouddorp en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ouddorp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ouddorp

Bij een overlijden is een belangrijke keuzemogelijkheid waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Meestal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Weet dat los van de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Ouddorp gehouden kan worden.

Ingeval men kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gebruikelijk om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Ouddorp in het oog te houden. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende tariefstelling voor een (graf)steen of monument op de rustplaats. Natuurlijk is de wil van de gestorvene meestal leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Ouddorp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Ouddorp

Piekeren over een uitvaartdienst kan een rot gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaartdienst kan best in de papieren lopen. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De kosten na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Ouddorp zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is standaard met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ouddorp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ouddorp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ouddorp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ouddorp

Een uitvaartverzekering in Ouddorp is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Als je in Ouddorp een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een aanzienlijk deel van de uitgaven zijn gedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische onkosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger ten tijde van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Ouddorp zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daardoor wisselt de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Zo valt een verzekeringspremie lager uit wanneer je hem op een vroegere leeftijd aangaat. Dit is logisch, de verzekeraar neemt anders een te groot risico. Tevens is de verzekeringspremie afhankelijk van het soort uitvaartverzekering wat je wilt vergelijken en van je persoonlijke welzijn. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Ouddorp je een te omvangrijk risico vindt, mogen ze je afslaan. Vrijwel iedere keer zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren alvorens je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Je kunt er overigens ook voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks een geldbedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaart. Bij een tekort zal de gemeente misschien jouw familie benaderen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ouddorp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ouddorp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ouddorp

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ouddorp De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Indien dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Later zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Vergelijk dus allerlei uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Ouddorp zal er een prachtige uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Ouddorp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ouddorp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ouddorp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ouddorpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ouddorp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ouddorp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ouddorp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ouddorp

Warme helpende hand

26 juli 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Steven Verhoeven

Een integere begrafenis

13 juli 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Mark van de Berg

Een intieme begrafenis

8 juli 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg vriendelijk. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de handreiking was erg gewaardeerd.

- Franciscus van Dijk

Persoonlijke begeleiding afscheid

5 juli 2024

De uitvaart is snel, onbezorgd en persoonlijk begeleid.

- Dennis van Leeuwen

Perfect geregeld

24 juni 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in de puntjes georganiseerd werd. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Cornelia Hoekstra

Oprechte betrokkenheid

20 juni 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in aanraking komen met de juiste mensen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Oprecht heel lief.

- Catharina Veenstra

Liefdevol bijgestaan

8 juni 2024

Ons moeder stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de attente opvang was erg fijn. Alles was mogelijk en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Barbara de Haan

Persoonlijke begeleiding afscheid

2 juni 2024

De uitvaart is vlot, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Wilhelmus van Dijk

Persoonlijke hulp was geweldig!

26 mei 2024

Dag en nacht bereikbaar was heel erg fijn. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van oma. Echt fantastisch georganiseerd.

- Peter Mol

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ouddorp

Hart Uitvaart

Rialaan 5
3233 BS Oostvoorne
Nederland

0181 853 538
https://www.hartuitvaart.nl/

Afscheidshuis de Omarming

Emil Sandströmweg 2a
4301 NW Zierikzee
Nederland

0111 745 111
http://www.uitvaartsd.nl/

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Emil Sandströmweg 2a
4301 NW Zierikzee
Nederland

0111 450 717
https://www.uitvaartschouwenduiveland.nl/