Uitvaart Hoek Van Holland

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Hoek Van Holland?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hoek Van Holland verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hoek Van Holland – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hoek Van Holland gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Hoek Van Holland
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hoek Van Holland aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hoek Van Holland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Naaldwijk, Maasdijk en Monster bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hoek Van Holland

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hoek Van Holland is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Hoek Van Holland vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Hoek Van Holland kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hoek Van Holland

Het regelen van een heengaan is iedere keer heftig. Er is natuurlijk het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een onvoorzien heengaan. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Hoek Van Holland. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende verlangen

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer aandacht voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Hoek Van Holland.

Zeker zul je in deze hectische tijd een aantal dingen vergeten. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hoek Van Holland

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hoek Van Holland te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hoek Van Holland contacteren

Voor een begrafenis in Hoek Van Holland heb je de keuze uit allerlei verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de teraardebestelling als de dag zelf. In elk uitvaartcentra in Hoek Van Holland zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met eer te behouden tot de datum van de uitvaart. Ook is daar alles in paraatheid om je dierbare zorgvuldig te laten verzorgen.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Hoek Van Holland zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de dierbare kenden. Daarnaast kun je het privé houden voor louter genodigden of naverwanten.

De meeste uitvaartcentra in Hoek Van Holland hebben een zaaltje waar de uitvaart gehouden kan worden. De dienst is het meest persoonlijke stukje van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de gelegenheid voor persoonlijk geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloofsovertuigingen. In menig uitvaartcentrum Hoek Van Holland zijn er ook opties voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de dag zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Hoek Van Holland en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hoek Van Holland

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Hoek Van Holland

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Vaak heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Weet dat los van de keuze een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de uitvaartdienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Hoek Van Holland gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een kerkhof gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar tevens gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet noodzakelijk. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Hoek Van Holland in de gaten houdt. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en bijomende tariefstelling voor een (graf)steen of monument op de gedenkplaats. logischerwijs is de wens van de gestorvene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Hoek Van Holland

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Hoek Van Holland

Piekeren over een uitvaart kan een rot gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Je gaat überhaupt sommige kosten maken, denk hierbij aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een advertentie voor aangifte van overlijden

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Hoek Van Holland zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hoek Van Holland en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hoek Van Holland inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hoek Van Holland inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hoek Van Holland

Een uitvaartverzekering in Hoek Van Holland vergelijken is een van de slimste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Hoek Van Holland zul je er immers niet helemaal alleen voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische onkosten die komen kijken bij een uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Maar, aangezien het zaken zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het absoluut aan te raden.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Hoek Van Holland zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dit is dan ook de oorzaak dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal wisselen. Een jonger mens betaalt gemiddeld genomen minder verzekeringspremie dan iemand op oudere leeftijd. Logisch, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Hoek Van Holland je een te groot gevaar vindt, kunnen ze je afslaan. Vrijwel iedere keer zul je dan wel jouw medische verslag moeten inleveren alvorens je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Mocht je het zelf liever doen dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een geldbedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen de achtergeblevenen later een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hoek Van Holland

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hoek Van Holland verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hoek Van Holland

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Hoek Van Holland De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om veel zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel gaan over het invullen van de uitvaart en alle wensen hieromtrent bespreken.

Omdat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk dus meerdere uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Hoek Van Holland zal er een fijne uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Hoek Van Holland

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hoek Van Holland

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hoek Van Holland. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hoek Van Hollandse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hoek Van Holland. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hoek Van Holland bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hoek Van Holland die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hoek Van Holland

Snel geregelde huiselijke uitvaartdienst

31 mei 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was enorm betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde heel ontspannen ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Inge Peters

Houvast in deze heftige tijd

21 mei 2024

Zomaar hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fatsoenlijk kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Chantal Smeets

Echt betrokken bij de uitvaartdienst

12 mei 2024

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat ook klinkt.

- Natascha Bos

Vlot geregelde huiselijke uitvaartdienst

10 mei 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Omdat het ook snel geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Jessica Vink

Persoonlijke uitvaartdienst

3 mei 2024

Omdat we na de aanvraag gauw contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle zelfbedachte ideeën. Omdat dit er nogal wat waren was het een heel persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blijgestemd met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Arjan Bos

Een persoonlijk uitvaart georganiseerd

26 april 2024

Zelden in het leven kom je mensen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Paulus Koster

Het afscheid was top georganiseerd

14 april 2024

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daardoor hebben we een schitterend uitvaart voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Jacqueline van de Brink

Uitvaart begeleiding was top

12 april 2024

Dag en nacht bereikbaar was zeer aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Oprecht formidabel georganiseerd.

- Erik Vos

Uitvaartdienst schitterend zoals gehoopt

30 maart 2024

Exact zoals mijn papa het wilde! Echt geweldig mooi (en met relatief beperkte kosten) hoe we dit afscheid hebben kunnen invullen. Het was buitengewoon mooi met alle ‘aparte’ wensen die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Bart Mulder

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hoek Van Holland

Prins Uitvaartverzorging

Bastiaan Boxmanpad 23
3151 CS Hoek van Holland
Nederland

0174 846 758
http://www.prinsuitvaartverzorging.nl/

Feldkamp Uitvaartverzorging

Leen van der Houwenstraat 48
3151 ML Hoek van Holland
Nederland

0174 271 037
http://www.feldkampuitvaartverzorging.nl/

Uitvaartverzorging G. van der Meer

Zandeveltweg 75
2692 AS 's-Gravenzande
Nederland

0174 412 230
https://uitvaartverzorgingvandermeer.nl/