Uitvaart Ochten

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Ochten?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Ochten verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ochten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ochten gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Ochten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ochten aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ochten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Druten, Puiflijk en Boven Leeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ochten

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Ochten kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Ochten. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ochten

Een teraardebestelling organiseert zichzelf niet en hier komt behoorlijk wat bij kijken. Omdat iedere stap van cruciaal belang is raden wij je aan om hulp te vragen bij het regelen van de teraardebestelling. Vaak willen familieleden of bekenden je hiermee ondersteunen, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Zij helpen je met het regelen van alles wat er belangrijk is op deze dag. Wat zijn nu echt de stappen die genomen moeten worden? De eerste stap is om melding te doen bij de gemeente. Bij een teraardebestelling regelen in Ochten is dit altijd de belangrijkste actie die genomen moet worden. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is noodzakelijk om de volgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het heengaan. Dit kan discreet binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijker door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Vervolgens is het tijd voor de praktische uitwerking van de uitvaart. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of askruik. Het is altijd wijs om in het testament te kijken van de overledene, hier is vaak wat in gedocumenteerd rondom de finale wensen. Als er geen testament voorhanden is zul je je als gezin moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de financiële dingen. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (mogelijke) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ochten

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ochten te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ochten contacteren

Voor een uitvaart in Ochten heb je de keuze uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke impact op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In elk uitvaartcentrum in Ochten zijn prachtige opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Tevens is hier alles present om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De zwaarstwegende activiteit van een uitvaartcentrum Ochten zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een moment voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Verder kun je het privé houden voor enkel genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Ochten hebben een zaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De dienst is het meest intieme stukje van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Ochten zijn er ook opties voor video- of foto presentaties tijdens de plechtigheid.

Zodra het afscheid is genomen kun je achteraf veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Ochten met mekaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ochten

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ochten

Bij een overlijden is een cruciale keuzemogelijkheid waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan ook overgelaten zijn aan de naaste familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Ochten zal bekend zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de ceremonie daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Ochten gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de dienst naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar ook gecremeerd kan worden. Dat is natuurlijk niet verplicht. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een losgelegen crematorium te rijden.

Zorg er wel voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Ochten in de gaten hebt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit komt vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de extra prijzen voor een grafsteen of monument op de rustplaats. simpelweg is de wil van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Ochten

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Ochten

Bij individuele behoeften bij een uitvaart in Ochten kan dit hevig in de papieren lopen. We kunnen lastig een kostenplaatje noemen omdat een uitvaart volkomen persoonlijk is. Als je een uitvaartverzorger in de arm neemt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dat wordt doorgaans afgedekt door een uitvaartverzekering. Dit is absoluut wenselijk, door deze ondersteuning zul je namelijk niet meer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het aangenaam om dit soort dingen niet zelf te hoeven organiseren. De manier van afscheid nemen kun je eigenhandig regelen afhankelijk van je behoeften. Als je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 lichter. De prijsstelling voor het transporteren van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je op de webpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die samen gaan met het transport.

Aanvullende extra kosten zijn afhankelijk van de behoeften bij een uitvaart in Ochten. Hierbij kan men denken aan eventuele bloemen of aan kaarten. Ook zal je moeten denken aan de kosten die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis heb je zeker te maken met extra uitgaven voor een kist, een bepaald graf en een grafsteen. In het geval van een crematie zul je te maken krijgen met gereduceerde uitgaven, echter zal je ook een asurn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer weten over de doorsnee zaken en tariefstellingen bij een heengaan? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ochten en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ochten inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ochten inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ochten

Een uitvaartverzekering in Ochten is de voornaamste selectie rondom je uitvaart. Wanneer je in Ochten een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk stuk van de kosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen vergoeden de logische kosten die komen kijken bij een uitvaartdienst. Bij deze variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om zo’n verzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je immers echt een stuk makkelijker rondom de uitvaart.

Hoeveel je aan verzekeringspremie betaalt voor je uitvaartverzekering in Ochten is afhankelijk van een aantal zaken. Dit is dan eveneens de aanleiding dat de premie voor elk persoon zal afwijken. Zo valt een verzekeringspremie lager uit als je die op een vroegere leeftijd aangaat. Verstandig, want een ouder persoon overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Daarnaast zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Het is zo dat een verzekering in Ochten afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het aanvragen van een uitvaartverzekering gaat dan ook regelmatig samen met het meesturen van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden straks geld tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Wanneer dit niet gebeurt zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ochten

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ochten verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ochten

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Ochten Na een heengaan zul je niet in de stemming zijn om meteen al dingen te organiseren. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je meestal geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen georganiseerd moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken rondom een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Ochten zorgen voor een fijne allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Ochten

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ochten

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ochten. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ochtense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ochten. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ochten bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ochten die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ochten

Geweldig geholpen

22 juli 2024

We konden eerst goed voelen wie wij fijn vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken snel voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zus aan te geven.

- Diana van Dam

De uitvaartdienst van grootvader was ontzagwekkend

18 juli 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo belangrijk is voor een goede en passende uitvaart!

- Iris Koning

Respectvol en sober afscheid

6 juli 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en indrukwekkende uitvaartdienst kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was super georganiseerd.

- Simon van der Heijden

Prachtig afscheid begeleid

2 juli 2024

Snel en respectvol geregeld. Heel blij.

- Pascal de Bruin

Eervol afscheid begeleid

28 juni 2024

Vlug en respectvol geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Steven Bosch

Geweldige uitvaart

17 juni 2024

Het was zo smaakvol! De troosteloosheid was groot na het sterven van oma maar de uitvaart had niet fijner geregeld kunnen worden. De snelheid van de offerte heeft hier echt aan bijgedragen, daardoor was er veel tijd om de uitvaart te organiseren.

- Jolanda de Vos

Een waardige uitvaartdienst

10 juni 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan de onze. Enkel de nazorg kon mogelijk wat netter.

- Danny Willems

Een eigen afscheid geregeld

2 juni 2024

Soms in het leven kom je mensen tegen die echt met je betrokken zijn. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Rutger Timmermans

De begrafenis van grootvader was ontzagwekkend

26 mei 2024

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Gelukkig hadden we zorgzame ondersteuning, wat zo beslissend is voor een fijne en waardige uitvaartdienst!

- Renate van der Linden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ochten

Begrafenisonderneming Leusden Van

Mercuriusweg 5 B
4051 CV Ochten
Nederland

0344 642 695
http://www.vanleusdenuitvaart.nl/

John Visser Uitvaartbegeleiding/Uitvaartverzorging

Rijk van Batouwe 30
4041 SZ Kesteren
Nederland

06 23269290
https://www.samenaanallesgedacht.com/

John Christ Uitvaartverzorging

Bietenveld 24
6658 LD Beneden-Leeuwen
Nederland

0487 510 044
http://www.johnchristuitvaartverzorging.nl/