Uitvaart Beneden Leeuwen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer in Beneden Leeuwen die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Beneden Leeuwen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Beneden Leeuwen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Beneden Leeuwen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Beneden Leeuwen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Beneden Leeuwen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Beneden Leeuwen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Echteld, Altforst en Boven Leeuwen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Beneden Leeuwen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Beneden Leeuwen kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Beneden Leeuwen vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Beneden Leeuwen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Beneden Leeuwen

Het regelen van een heengaan is immer zwaarwegend. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de schok bij een onverwacht overlijden. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Beneden Leeuwen. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Beneden Leeuwen.

Geheid zul je in deze drukke periode veel dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Beneden Leeuwen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Beneden Leeuwen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Beneden Leeuwen contacteren

Bij een teraardebestelling in Beneden Leeuwen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de teraardebestelling als de teraardebestelling zelf. In elk uitvaartcentra in Beneden Leeuwen zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met aanzien te behouden tot de dag van de begrafenis. Eveneens is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Beneden Leeuwen zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de overledene ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances plannen voor alle mensen die de geliefde kenden. Ook kun je het afgesloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Beneden Leeuwen hebben een zaal waar de uitvaartdienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Beneden Leeuwen zijn er ook opties voor video- of foto presentaties tijdens de dienst.

Zodra het afscheid is geweest kun je aansluitend veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een simpele koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Beneden Leeuwen en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Beneden Leeuwen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Beneden Leeuwen

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Daarnaast kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Besef dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Beneden Leeuwen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een kerkhof gebracht worden. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen onmiddellijk behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar tevens gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet verplicht. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Beneden Leeuwen in de gaten houdt. Een begrafenis zal prijziger zijn dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en aanvullende tariefstelling voor een steen of gedenkteken op het graf. Logischerwijs is de wens van de gestorvene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Beneden Leeuwen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Beneden Leeuwen

Het voelt misschien wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Beneden Leeuwen. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Je gaat sowieso meerdere kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Hier zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Beneden Leeuwen zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten aanzienlijker dan wanneer je louter voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Beneden Leeuwen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Beneden Leeuwen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Beneden Leeuwen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Beneden Leeuwen

Een uitvaartverzekering in Beneden Leeuwen uitzoeken is een van de beste keuzes die je zelf kunt maken. Door een uitvaartverzekering in Beneden Leeuwen zul je er tenslotte niet helemaal afzonderlijk voor staan als het betrekking heeft op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald bedrag bij elkaar. Het is natuurlijk niet gedwongen om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer aan te raden.

De premie van de uitvaartverzekering in Beneden Leeuwen zal altijd afhankelijk zijn van meerdere factoren. Daardoor varieert de premie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per aanbieder. Zo valt een premie lager uit indien je hem op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is begrijpelijk, de verzekeraar loopt anders te veel risico. Tevens zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Een aanbieder is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Beneden Leeuwen je een te fors risico vindt, mogen ze je afwijzen. Nagenoeg iedere keer zul je dan ook jouw medische dossier moeten aanleveren indien je een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Je kunt er simpelweg ook voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente wellicht jouw familie aansprakelijk stellen om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Beneden Leeuwen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Beneden Leeuwen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Beneden Leeuwen

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Beneden Leeuwen in te huren voor een afscheidsdienst in Beneden Leeuwen. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij regelen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Alle plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Als je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Beneden Leeuwen is het iedere keer handig om moeiteloos via onze site een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het laatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze manier heb je snel een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Beneden Leeuwen ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze lastige periode, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Beneden Leeuwen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Beneden Leeuwen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Beneden Leeuwen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Beneden Leeuwense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Beneden Leeuwen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Beneden Leeuwen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Beneden Leeuwen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Beneden Leeuwen

Uitvaartbegeleider was enorm lief

27 februari 2024

Na de schrik van het abrupt heengaan van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Erg dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer speciaal. Niets geen nuchter gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Niks anders dan respect hiervoor.

- Jessica Visser

Eerbiedige uitvaartdienst

17 februari 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. De koffie was wat minder smakelijk maar verder alles goed georganiseerd.

- Mariska Bosch

Op verzoek vrijwel onmiddellijk een passende begeleider

13 februari 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Dit was erg speciaal en mogelijk door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Maarten Hendriks

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

4 februari 2024

Na de shock van het plotseling heengaan van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te assisteren. Zeer dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Ellen Smit

Betrokken en behulpzaam

21 januari 2024

Dit gaan we niet snel vergeten daar de man van het crematie centrum was super. Hij was erg behulpzaam en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Sabrina de Bruin

Warme helpende hand

15 januari 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg somber en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in contact komen met de geschikte mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Mirjam Kuijpers

Tot in de puntjes verzorgd

12 januari 2024

Nagenoeg onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes geregeld werd. Verder hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Eva Evers

Liefdevol opgevangen

2 januari 2024

Ons moeder stond zelf enorm mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was enorm fijn. Alles was een optie en in het bijzonder afgestemd op wat wij wilden.

- Vincent Sanders

Enorm betrokken

25 december 2023

Na het overlijden wisten we even niet wat we precies moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl snel in contact met een hele lieve begeleidster. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons geweldig fijn geholpen met het regelen.

- Angela Hofman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Beneden Leeuwen

Begrafenisonderneming Leusden Van

Mercuriusweg 5 B
4051 CV Ochten
Nederland

0344 642 695
http://www.vanleusdenuitvaart.nl/

Van Kampen Uitvaartzorg VOF

Kwelkade 47
4001 RL Tiel
Nederland

0344 613 812
https://www.vankampenuitvaartzorg.nl

Uitvaartverzorging Jan Tijssen

Kloosterstraat 10
4001 NC Tiel
Nederland

0344 613 007
https://www.uitvaartverzorgingjantijssen.nl/