Uitvaart Empe

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ondersteuning voor de uitvaart in Empe?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Empe verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Empe – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Empe gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Empe vinden

Uitvaart Empe
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Empe aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Empe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Laag Soeren, Klarenbeek en Eerbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Empe

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Empe is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Empe vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Empe kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Empe

Bij het overlijden van een naaste spelen er diverse gevoelens. Denk aan de schrik bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Het is daarnaast een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Empe gebracht worden. In de dagen meteen na het heengaan moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er vooraf duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Empe.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode meerdere dingen missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Empe

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Empe te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Empe contacteren

Bij een teraardebestelling in Empe kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Empe zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene bekwaam en met eerbaarheid te bewaren tot de dag van de uitvaart. Eveneens is hier alles aanwezig om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Empe zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vooraf een moment voor condoleances plannen voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het besloten houden voor louter genodigden of familie.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Empe kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest intieme deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Empe zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen gedurende de uitvaartdienst.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Empe met mekaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Empe

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Empe

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de uitvaart op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Empe gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de ceremonie naar een kerkhof gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gewoon om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin ook gecremeerd kan worden. Dat is natuurlijk niet verplicht. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het noodzakelijk om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Empe in de gaten te houden. Meestal is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende tariefstelling voor een steen of monument op de gedenkplaats. overigens is de voorkeur van de gestorvene over het algemeen leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Empe

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Empe

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Empe. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot minimaal 7.000,- euro. Een veelheid aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Empe zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Empe en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Empe inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Empe inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Empe

Een uitvaartverzekering in Empe is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Indien je in Empe een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een groot deel van de uitgaven zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde versie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet verplicht. Wel is het te adviseren, het maakt het je namelijk echt een stuk zorgelozer in tijden van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Empe zal voortdurend afhankelijk zijn van meerdere factoren. Dit is dan ook de reden dat de premie voor elk persoon zal variëren. Een jonger persoon betaalt grofweg minder premie dan een individu op latere leeftijd. Begrijpelijk, want een ouder mens overlijdt normaliter gezien eerder dan een jonger mens. Ook zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Empe je een te omvangrijk gevaar vindt, zullen ze je weigeren. Bijna altijd zul je dan wel jouw medische dossier moeten aanleveren als je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf liever doen dan kun je uiteraard ook gewoon geld opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente soms jouw familie aanspreken om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Empe

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Empe verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Empe

Het is slim om een uitvaartverzorger in Empe in te huren voor een afscheidsceremonie in Empe. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat dieper bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de dag op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk beeld door wie jij het liefste de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Ook is het goed om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Empe

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Empe

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Empe. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Empese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Empe. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Empe bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Empe die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Empe

Persoonlijke hulp was fantastisch!

19 mei 2024

Ieder tijdstip van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg prettig. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Echt prachtig geregeld.

- Wilhelmus van den Broek

Een respectvol vertrek

13 mei 2024

We hebben een zeer waardige begeleider kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, helaas.

- Albert van Dijk

Uitmuntend geregeld

9 mei 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie zeer prettig georganiseerd. Direct contact ook.

- Martinus Jansen

Verwachtingen zijn overtroffen

1 mei 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die ontdekt hebben.

- Daniëlle Smit

Welgemeende betrokkenheid

22 april 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in aanraking komen met de geschikte mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Na de uitvaartdienst heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Jolanda Prins

Dank jullie wel!

13 april 2024

Snel waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Vandaar hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Mega bedankt!

- Ingrid Bosman

Betrokken en hulpvaardig

12 april 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Deze was erg nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Rutger van Dongen

Hele fijne ceremonie gehad!

30 maart 2024

Exact zoals mijn papa het wilde! Onvoorstelbaar hoe op maat en relatief betaalbaar deze uitvaart georganiseerd is. Niks was vreemd of te veel voor de uitvaart, alle mogelijkheden die we wilden konden ook. Naderhand is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Remco van der Laan

Persoonlijke uitvaart

27 maart 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in het afscheid opnemen. Omdat dit er nogal wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat het liefste wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Nienke Gerritsen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Empe

Loteringen Uitvaart

Albert Cuypstraat 30
7204 BS Zutphen
Nederland

06 38468567
http://www.loteringenuitvaart.nl/

Memoriam

Marspoortstraat 20
7201 JC Zutphen
Nederland

06 13169752
http://www.memoriam-zutphen.nl/

Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding

Graaf Ottosingel 119
7201 BB Zutphen
Nederland

06 24374437
http://www.rischen.nl/