Uitvaart Brummen

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag draaglijker voor je. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer uit Brummen die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Brummen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Brummen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Brummen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Brummen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 52 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Brummen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Brummen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Steenderen, Rha en Olburgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Brummen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Brummen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Brummen. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Brummen

Een heengaan is altijd een heftige gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er moet veel geregeld worden bij een uitvaart. Allereerst moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Brummen vervoerd worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een begrafenis in Brummen persoonlijke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere dingen over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Brummen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Brummen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Brummen contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Brummen Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze plek vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewenst is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Brummen. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langer afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Indien je behandeling wenst van je geliefde is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Brummen. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Eveneens kunt je in uitvaartcentrum Brummen samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gelijktijdig een kopje koffie te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Brummen. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Brummen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Brummen

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee belasten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Voornaamste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Brummen een rustplaats georganiseerd moet worden. De tarieven kunnen stevig stijgen hiervoor. De prijzen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Het is dan ook aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de kosten voor de grafkuil zelf zal je daarnaast prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin logischerwijs ook weer heel erg afwijken.

Een crematie in Brummen brengt lagere kosten met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig een optie tegen een vergoeding. Het is tevens geoorloofd om eigenhandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Brummen wilt is het van betekenis om de tarieven altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Brummen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Brummen

Het lijkt wellicht wat wrang om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Brummen. Het is toch echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan best prijzig kan zijn. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk daarbij aan een kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de overledene
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar een aantal mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Brummen zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De prijzen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Brummen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Brummen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Brummen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Brummen

Wij raden iedereen in Brummen aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte forse kosten van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Brummen dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijking noodzakelijk. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Brummen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Brummen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Brummen

Het is een verstandig besluit om een uitvaartondernemer in Brummen in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Brummen. We hebben het al even vluchtig vermeld in dit artikel, echter is het belangrijk om hier wat dieper bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

De meeste plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Voordat je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Brummen is het altijd handig om moeiteloos via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Bovendien is het handig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de mogelijkheden valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Brummen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Brummen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Brummen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Brummense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Brummen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Brummen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Brummen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Brummen

Het vertrek van opa was zo fijn!

3 november 2021

Aangezien dit de eerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het best indrukwekkend. Nu snappen we hoe bepalend de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Marco van Dijk

Snel in contact met de juiste personen

29 oktober 2021

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de zorgen al besproken worden. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank je wel voor het mogelijk maken daarvan.

- Sander Postma

Verwachtingen zijn overtroffen

19 oktober 2021

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw geregeld.

- Marijke Post

Persoonlijke hulp was geweldig!

15 oktober 2021

Dag en nacht bereikbaarheid was enorm aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (bij de koffie) centraal. Schitterend.

- Angela Veenstra

Uitvaartdienst prachtig zoals verlangd

7 oktober 2021

Het is precies gegaan zoals pappa het bij voorkeur had gewild. Echt bizar mooi (en met relatief lage prijzen) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Niets was vreemd of te veel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Achteraf is er ook nog even gepolst hoe het met ons ging en of alles naar wens was geweest.

- Ilona van den Bosch

Persoonlijke uitvaart

21 september 2021

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Er waren meerdere behoeften en daarom werd afscheid exact zoals pap dat wilde. De prijs was keurig dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Eric Jansen

Fijne helpende hand

17 september 2021

Toen mijn mama overleed was ik erg zwaarmoedig en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in contact komen met de passende mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Sharon de Boer

Liefdevol opgevangen

5 september 2021

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was erg fijn. Niks was te raar en het was geweldig persoonlijk.

- Eric de Haan

Uitvaart begeleiding was geweldig

29 augustus 2021

Elk ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was erg fijn. Kop koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebakje van grootmoeder. Echt formidabel geregeld.

- Hendrik Bosman

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Brummen

Pauline Rischen Persoonlijke Uitvaartbegeleiding

Graaf Ottosingel 119
7201 BB Zutphen
Nederland

06 24374437
http://www.rischen.nl/

Marion Polman Uitvaartbegeleiding

Knoevenoordstraat 12
6971 LJ Brummen
Nederland

06 55916250
https://www.marionpolman.nl/

Brummense Uitvaartverzorging

Pr. Irenelaan 2
6971 GK Brummen
Nederland

0575 561 681
http://www.brummenseuitvaartverzorging.nl/