Uitvaart Sint Hubert

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Sint Hubert die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sint Hubert verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sint Hubert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Sint Hubert gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Sint Hubert
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sint Hubert aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sint Hubert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Beers, Wanroij en Rijkevoort Walsert bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sint Hubert

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sint Hubert is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Sint Hubert. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Sint Hubert kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sint Hubert

Een heengaan is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schrik bij een plotseling heengaan. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve melding bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Sint Hubert gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Sint Hubert persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze indrukwekkende periode een aantal dingen vergeten. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sint Hubert

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sint Hubert te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sint Hubert contacteren

Bij een uitvaart in Sint Hubert kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende rol bij zowel alle activiteiten vooraf aan de dag als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Sint Hubert zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de finale behandeling te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Sint Hubert zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

De meeste uitvaartcentra in Sint Hubert hebben een zaal waar de uitvaart gehouden kan worden. De dienst is het meest intieme onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de mogelijkheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloven. In veel uitvaartcentrum Sint Hubert zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen tijdens de dienst.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je vervolgens regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere mogelijkheden. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Sint Hubert met elkaar en maak een bewuste keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sint Hubert

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Sint Hubert

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Doorgaans is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Sint Hubert een grafkuil georganiseerd moet worden. De tariefstelling daarvoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tarieven hierin uiteraard ook weer enorm afwijken.

Crematies in Sint Hubert zijn flink minder duur. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Het is eveneens mogelijk om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Sint Hubert wilt is het van belang om de kosten altijd goed te vergelijken. Onderling zitten er namelijk flinke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Sint Hubert

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Sint Hubert

Nadenken over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan enorm kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook een aantal kosten maken, denk hier aan een kist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Daar zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De tariefstelling voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus iets beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sint Hubert en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sint Hubert inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sint Hubert inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sint Hubert

Wij raden iedereen in Sint Hubert aan om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor hoge kosten komen te staan. Grofweg zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarbij je verzekerd bent van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele praktische uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Daarnaast is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Sint Hubert dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sint Hubert

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sint Hubert verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sint Hubert

Vlak na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Sint Hubert Na een heengaan zul je niet in de sfeer zijn om direct al dingen te organiseren. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt als ook het vervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Vervolgens kunnen jullie samen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Sint Hubert zorgen voor een fijne laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Sint Hubert

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sint Hubert

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sint Hubert. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sint Hubertse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sint Hubert. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sint Hubert bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sint Hubert die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sint Hubert

Tot in de puntjes geregeld

23 mei 2024

Nagenoeg onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail georganiseerd werd. Verder hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Thomas Jansen

Verwachtingen zijn overtroffen

13 mei 2024

Omdat onze familie het niet volkomen eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was pijlsnel besloten .

- Sebastiaan Smits

Uitvaartverzorger enorm lief

10 mei 2024

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inschakelen ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten organiseren en hoofdzakelijk verrast met hoe lief en persoonlijk deze begeleiding voor ons was. Niks geen nuchter gedoe, oprecht heel eigen en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Mariska van der Meer

Flinke hulp gehad

29 april 2024

We konden eerst goed voelen wie wij aangenaam vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen wilde nemen. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was georganiseerd.

- Ramona Kok

Prachtige uitvaart

25 april 2024

De uitvaart was behoorlijk indrukwekkend. Ondanks het verdriet na het heengaan van oma hadden we geen waardiger afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er veel ruimte om de uitvaartdienst te regelen.

- Ronald Vink

Uitvaartbegeleider was enorm vriendelijk

13 april 2024

Vooraf komt het leed en de klap en dan besef je dat er van alles geregeld moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inzetten hiervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Petje af.

- Willem van de Ven

Enorm geholpen

10 april 2024

Wij konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. Al vlug waren we met iemand in contact die ons zelf benaderde en dingen uit handen nam. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het sterven van mijn zus) was geregeld.

- Kelly de Boer

Een vertrouwd afscheid

30 maart 2024

Na het snelle eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke behoeften in het afscheid opnemen. Er waren meerdere voorkeuren en daarom werd afscheid inderdaad zoals papa dat wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Jacobus Kuiper

Uitvaartbegeleider was heel vriendelijk

24 maart 2024

Eerst komt het verdriet en de dreun en dan besef je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek gauw mensen inschakelen hiervoor. Enorm dankbaar dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was erg speciaal. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Niks anders dan respect hiervoor.

- Wilhelmus Kuiper

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sint Hubert

Fiore Uitvaartzorg

Wethouder Lemmenstraat 11
5454 GH Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
http://www.fioreuitvaartzorg.nl/

Afscheidshuis Fiore

Kerkpad 17
5454 GK Sint Hubert
Nederland

0485 470 000
https://www.fioreuitvaartzorg.nl/afscheidshuis/

Monica Zeegers Uitvaartverzorging B.V.

Hoogstraat 15
6611 BV Overasselt
Nederland

024 645 0259
http://www.monicazeegers.nl/