Uitvaart Niebert

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Niebert?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Niebert verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Niebert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Niebert gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Niebert
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Niebert aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Niebert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Lucaswolde, Zevenhuizen en Tolbert bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Niebert

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Niebert kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Niebert vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Niebert

Een overlijden is altijd een schokkende situatie. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schok bij een plotsklaps heengaan. Het is daarnaast een periode waarin er zeer veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Daarna moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Niebert gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Niebert persoonlijke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode meerdere zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Niebert

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Niebert te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Niebert contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Niebert. Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk doet. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden geliefden klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in Niebert. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Daardoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Niebert er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Bij sommige uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Niebert met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Wil je nog een klein 1 op 1 momentje met de dierbare, dan is dit het ogenblik hiervoor. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje koffie te drinken en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Niebert kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Niebert

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Niebert

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een belangrijke en zeer persoonlijke keuze van personen. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen eigenlijk niet mee opzadelen. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Niebert een rustplaats georganiseerd moet worden. De kosten kunnen flink stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de kosten voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de tariefstelling hierin overigens ook weer heel erg afwijken.

Crematies in Niebert zijn flink goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste tarieven in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak een optie tegen een compensatie. Het is eveneens een optie om zelfstandig de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Niebert, is het altijd verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te bekijken zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Niebert

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Niebert

Nadenken over een uitvaart kan een rot gevoel geven, vooral als je aan de tarieven denkt. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaart kan best in de kosten lopen. Je gaat überhaupt sommige kosten maken, denk daarbij aan een grafkist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaart kost momenteel bij benadering € 7.000,-. Daarbij zitten wel allerlei mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Niebert zo exclusief maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Niebert en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Niebert inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Niebert inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Niebert

Wij advisreren iedereen in Niebert aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Je weet dan zeker dat je nabestaanden niet voor onverwachte enorme prijzen van de uitvaart komen te staan. Over het algemeen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hiermee ben je dan verzekerd van een verstandig georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een geldbedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst geschikte uitvaartverzekering als je persoonlijke voorkeuren hebt.

Er zijn ook nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Niebert behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Niebert

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Niebert verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Niebert

Het is slim om een uitvaartverzorger in Niebert in te zetten voor een afscheidsdienst in Niebert. Even vluchtig opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

Alle plechtigheden en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Als je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Niebert is het iedere keer slim om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je meteen een impressie van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het verstandig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om additionele diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Niebert

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Niebert

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Niebert. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Niebertse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Niebert. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Niebert bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Niebert die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Niebert

Betaalbaar en eervol

28 februari 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Pieter Kuiper

Een uitkomst bij verdriet

17 februari 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Susanne Kuijpers

Heel erg betrokken

15 februari 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we zeer snel in verbinding met iemand die ons verder kon helpen. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons geweldig goed geholpen met het regelen.

- Caroline Dekker

Op maat begeleiding was geweldig!

3 februari 2024

Ongeacht het ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was enorm prettig. Kopje koffie kon aangevuld worden met het lievelingsgebak van oma. Echt fantastisch georganiseerd.

- Maaike de Jong

Dank jullie wel!

26 januari 2024

Vlug waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks autonoom hoeven doen.
Mega dankjewel!

- Simon Boer

Welgemeende betrokkenheid

18 januari 2024

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Werkelijk heel vriendelijk.

- Eva de Vos

Verwachtingen zijn overtroffen

7 januari 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel inschikkelijk deze mensen die gevonden hebben.

- Sylvia de Lange

Liefdevol opgevangen

1 januari 2024

Ons mamma stond zelf heel kleurrijk in het leven dus de attente opvang was ontzettend fijn. Alles was mogelijk en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Linda Visser

Een waardige uitvaart

24 december 2023

We hebben een zeer passende ondersteuner kunnen vinden. Alleen de nazorg kon misschien wat netter.

- Cornelis van de Velden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Niebert

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Uitvaartzorg Westerkwartier 0594 – 517151

Tolberterstraat 39
9351 BC Leek
Nederland

0594 517 151
http://www.uitvaartzorgwesterkwartier.nl/

Vlinderuitvaartverzorging

De Pol 9
9321 VA Peize
Nederland

050 503 5453
http://www.vlinderuitvaartverzorging.nl/