Uitvaart Maarheeze

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer in Maarheeze die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Maarheeze verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Maarheeze – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Maarheeze gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Maarheeze
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 84 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Maarheeze aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Maarheeze, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Budel Dorplein, Soerendonk en Gastel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Maarheeze

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Maarheeze kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Maarheeze. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Maarheeze

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er diverse gevoelens. Er is natuurlijk het verdriet en wellicht de shock bij een onverwachts heengaan. Maar een overlijden houdt ook een zware tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Maarheeze. In de dagen direct na het heengaan dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Wanneer er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Maarheeze.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd veel zaken over het hoofd zien. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Maarheeze

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Maarheeze te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Maarheeze contacteren

Bij een uitvaart in Maarheeze kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een significante rol bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de dag zelf. In iedere uitvaartcentrum in Maarheeze zijn indrukwekkende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Maarheeze zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances plannen voor alle personen die de overledene kenden. Verder kun je het besloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Maarheeze hebben een gehoorzaal waar de dienst gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg passend maken. Er is de mogelijkheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten religies. Verscheidene uitvaartcentra in Maarheeze kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de dag zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Maarheeze met mekaar en maak een weloverwogen keus voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Maarheeze

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Maarheeze

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze moeilijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Maarheeze een rustplaats geregeld moet worden. De tariefstelling kunnen stevig stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de tarieven voor de grafkuil zelf zal je eveneens prijzen kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de kosten hierin overigens ook weer heel erg afwijken.

Crematies in Maarheeze zijn flink beter geprijsd. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Maarheeze wilt is het van waarde om de kosten altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk grote verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Maarheeze

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Maarheeze

Het voelt mogelijkerwijs wat naar om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Maarheeze. Jammer genoeg is dit echt noodzakelijk, want een uitvaart kan behoorlijk in de papieren lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel ongeveer € 7.000,-. Een aantal zaken zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Maarheeze zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Maarheeze en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Maarheeze inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Maarheeze inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Maarheeze

Een uitvaartverzekering in Maarheeze is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Door een uitvaartverzekering in Maarheeze zal je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen keren een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om zo’n uitvaartverzekering af te sluiten. Maar, omdat het omstandigheden zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut raadzaam.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Maarheeze zal voortdurend afhankelijk zijn van bepalende factoren. Dat is dan ook de oorzaak dat de verzekeringspremie voor elk persoon zal variëren. Zo valt een premie minder hoog uit indien je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Gelijktijdig zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in Maarheeze geweigerd kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het opsturen van een medisch dossier. Je kunt er simpelweg daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen straks een geldbedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een gebrek zal de gemeente eventueel jouw naasten aanspreken om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Maarheeze

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Maarheeze verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Maarheeze

Meteen na het overlijden van een geliefde kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Maarheeze De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Daardoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt alsmede het rouwtransport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie samen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een flinke toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk daarom een aantal uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Maarheeze zal er een prachtige uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de gestorvene.

Uitvaarthulp inschakelen in Maarheeze

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Maarheeze

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Maarheeze. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Maarheezese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Maarheeze. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Maarheeze bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Maarheeze die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Maarheeze

Bijzonder handige hulp

16 mei 2023

Enkel heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Michiel Kuiper

Een uitkomst bij verdriet

7 mei 2023

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Claudia Bosch

Een warme uitvaart

4 mei 2023

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de uitvaart niks meer mogen horen, helaas.

- Elizabeth Scholten

Lage prijzen en vreedzaam

25 april 2023

Lage kosten en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten laag is was dit perfect.

- Evelien Koster

Respectvol en sober vertrek

17 april 2023

Respectvol afscheid genomen van onze broer. De koffie was enigszins minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Patricia Meijer

Uitvaartverzorger enorm zorgzaam

12 april 2023

Na de schok van het opeens heengaan van mijn schoonmoeder konden we gelukkig snel iemand inschakelen (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verrast met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Niks geen zakelijk gedoe, gewoon heel persoonlijk en niets was raar.Petje af.

- Gerardus Boer

Ontzettend content door lieve hulp

5 april 2023

Ik heb hele liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest regelen. Ik hoefde niks afzonderlijk te doen. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Vincent de Jonge

Boven verwachting flexibel

24 maart 2023

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Johannes de Koning

Enorm geholpen

17 maart 2023

Wij konden eerst goed voelen wie wij prettig vonden. Al vlug waren we met iemand in gesprek die ons persoonlijk benaderde en zaken uit handen wilde nemen. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zusje) was georganiseerd.

- Anita van der Linden

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Maarheeze

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
Nederland

0495 545 208
http://www.crematoriumweerterland.nl/

Gravendienst Strijbos

Hoogpoort 12
6001 GA Weert
Nederland

0495 543 521
http://www.gravendienststrijbos.nl/

Intence Uitvaartbegeleiding

Kerkstraat 201
6006 KN Weert
Nederland

06 16363173
https://www.intence-uitvaart.nl/