Uitvaart Haaften

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag behapbaarder voor je. Ben jij op zoek naar hulp voor de uitvaart in Haaften?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Haaften verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Haaften – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Haaften gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Haaften
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Haaften aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Haaften, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hellouw, Tuil en Waardenburg bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Haaften

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Haaften kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Haaften vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Haaften

Er komt veel werk kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Aangezien iedere stap van elementair belang is raden wij je aan om ondersteuning te vragen bij het regelen van de teraardebestelling. Je kunt dit bijvoorbeeld vragen aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te contacteren. Zij ondersteunen je met het organiseren van alles wat er fundamenteel is op deze dag. Welke stappen doorloop je gedurende dit proces? De belangrijkste stap is om aangifte te doen bij de gemeente. Als je een teraardebestelling in Haaften wilt regelen, zul je allereerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Buiten dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen ondernemen voor het organiseren. De gebruikelijke vervolgstap is om het heengaan kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen te contacteren die de overledene kende, maar het is vaak gangbaar om slechts de directe kring te verwittigen.

Vervolgens is het tijd voor de praktische uitwerking van de teraardebestelling. Daarmee bedoelen we dus het organiseren van de uitvaartdienst en het vinden van een kerkhof of strooigebied. Het is altijd verstandig om in het testament te kijken van de overledene, hier is veelal wat in vastgelegd omtrent de laatste voorkeuren. Indien er geen wilsbeschikking is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden afgestemd. Denk aan dingen zoals:

  • Hoeveel personen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het tijd voor de praktische afronding. Normaal is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden voldaan. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (eventuele) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Haaften

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Haaften te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Haaften contacteren

Bij een uitvaart in Haaften kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een significante functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In alle uitvaartcentra in Haaften zijn er toerijkende faciliteiten om de overledene bekwaam en met eer te bewaren tot de dag van de uitvaart. Ook is hier alles aanwezig om de overledene de finale behandeling te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Haaften zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt vantevoren een ogenblik voor condoleances houden voor alle personen die de overledene kenden. Ook kun je het besloten houden voor alleen genodigden of familie.

De meeste uitvaartcentra in Haaften hebben een zaaltje waar de uitvaartdienst georganiseerd kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg uniek maken. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloofsovertuigingen. In menig uitvaartcentrum Haaften zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de uitvaartdienst.

Na de dag zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Vergelijk daarom de verschillende uitvaartcentra in Haaften met elkaar en maak een afgewogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Haaften

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Haaften

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Haaften een graf gehuurd moet worden. De prijzen kunnen aardig stijgen hiervoor. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan wel aan te raden om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de prijzen voor het graf zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een grafkist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de tarieven hierin uiteraard ook weer gigantisch verschillen.

Crematies in Haaften zijn aanmerkelijk minder duur. Het duurste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak denkbaar tegen een compensatie. Het is ook mogelijk om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Haaften, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Haaften

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Haaften

Bij persoonlijke behoeften bij een uitvaart in Haaften kan dit flink in de kosten lopen. We kunnen nauwelijks een geldbedrag vermelden aangezien een uitvaartdienst zeer persoonlijk is. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dat doorgaans €1.500,-. Dat wordt (in de meeste situaties) helemaal afgedekt door de verzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het prettig om dit soort dingen niet zelfstandig te hoeven organiseren. De manier van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je behoeften. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je tenminste €500 lichter. De tariefstelling voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Meestal kun je op voorhand de gemiddelde tarieven van de diverse uitvaartcentra zien op de site van het vervoerbedrijf.

Uiteraard kunnen er aanvullende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Haaften. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of kaarten. Daarnaast zal je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je zeker te maken met extra kosten voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. Voor een crematie zal je te maken krijgen met lagere uitgaven, maar zul je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer lezen over de gemiddelde aangelegenheden en prijzen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Haaften en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Haaften inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Haaften inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Haaften

Het is voor elk persoon in Haaften raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor flinke tarieven komen te staan. Over het algemeen kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn bovendien nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Haaften dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk onmisbaar. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw leven.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Haaften

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Haaften verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Haaften

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Haaften in te zetten voor een afscheid in Haaften. We hebben het al even kort vermeld in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

Alle formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze website makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een fatsoenlijk idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Eveneens is het een verstandig idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige periode, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Haaften

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Haaften

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Haaften. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Haaftense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Haaften. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Haaften bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Haaften die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Haaften

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

21 mei 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was heel persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Hendrik Mulder

Grote steun gehad

12 mei 2024

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Ilona de Jong

De allerlaatste groet was perfect

8 mei 2024

Ik heb werkelijk niet de geschikte woorden om te beschrijven hoe bijpassend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlug de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van opa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet kunnen houden aan onze beste grootpapa.

- Nicolaas de Graaf

Respectvol en eenvoudig afscheid

1 mei 2024

We hebben mijn broer een eerbiedige en prachtige uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was wat minder lekker maar verder alles goed geweest.

- Charlotte Kuijpers

Heel fijn opgevangen

26 april 2024

Ons mamma stond zelf enorm kleurrijk in het leven dus de liefdevolle opvang was erg fijn. Niks was te eigenaardig en het was enorm persoonlijk.

- Deborah van Beek

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

15 april 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Sabine van der Heijden

Formidabel afscheid

6 april 2024

Het was zo mooi! Ondanks het verdriet na het heengaan van oma hadden we geen beter afscheid geregeld kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaart te regelen.

- Renate Mulder

Goedkoop en eervol

4 april 2024

Lage tarieven en een sereen afscheid was wat we wensten. Omdat onze inkomsten laag is was dit uitstekend.

- Dirk van Beek

Lage prijzen en vredig

25 maart 2024

Lage kosten en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was van belang.

- Monique Jansen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Haaften

Klijmij Uitvaartverzorging

Boschstraat 73-77
5301 AC Zaltbommel
Nederland

0418 513 047
http://klijmijuitvaart.nl/

Uitvaartverzorging Stork Maasdriel

Drielseweg 36b
5321 NC Hedel
Nederland

073 599 2411
http://www.storkmaasdriel.nl/

Riepma Slotboom Uitvaartverzorging

Groen van Prinstererstraat 1
4191 EG Geldermalsen
Nederland

0344 616 279
http://riepmaslotboomuitvaart.nl/contact/