Uitvaart De Knipe

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer in De Knipe die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart De Knipe verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit De Knipe – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer De Knipe gezocht?

Vraag ondersteuning aan in De Knipe

Uitvaart De Knipe
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Knipe aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Knipe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuweschoot, Oranjewoud en Mildam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Knipe

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Knipe kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in De Knipe vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Knipe

Bij het heengaan van een naaste spelen er diverse emoties. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een zware periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een begrafenis. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in De Knipe gebracht worden. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan dienen er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Indien er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in De Knipe unieke aanpassingen aan een uitvaart aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische tijd meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Knipe

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Knipe te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Knipe contacteren

Als iemand heengaat die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in De Knipe Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. Het is ook een optie om iemand thuis op te baren, dit kan meestal worden geregeld met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in De Knipe. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in De Knipe er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleren. Hiervoor kun je een illustratie aanleveren. Ook kun je bij allerlei uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het vertrek. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in De Knipe met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Tevens kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in De Knipe kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tenslotte kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Knipe

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis De Knipe

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze moeilijke keuze niet aan nabestaanden overlaten. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in De Knipe een grafkuil gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk te onderzoeken voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tarieven voor het graf zelf ook geld kwijt aan een (graf)kist en een steen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de prijzen hierin natuurlijk ook weer enorm verschillen.

Een crematie in De Knipe brengt lagere tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls mogelijk tegen een compensatie. Je kunt er vanzelfsprekend tevens voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in De Knipe, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk omvangrijke verschillen tussen de aanbieders. Je kunt dus al snel flink besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis De Knipe

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in De Knipe

Piekeren over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, zeker als je aan de kosten denkt. Het is wel noodzakelijk gezien het organiseren van een heengaan behoorlijk kostbaar kan zijn. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hier aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. De prijzen voor het afscheid kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De tarieven zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

Regelmatig zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Knipe en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Knipe inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Knipe inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Knipe

Een uitvaartverzekering in De Knipe is de belangrijkste selectie van je uitvaart. Wanneer je in De Knipe een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink onderdeel van de kosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het wenselijk, het maakt het je immers echt een stuk zorgelozer rondom de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in De Knipe zal voortdurend afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daarom varieert de premie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per verzekeraar. Een jonger iemand betaalt meestal lagere premie dan een individu op latere leeftijd. Logisch, want een ouder individu overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger persoon. Verder zal de premie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt afsluiten en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet gedwongen om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in De Knipe je een te omvangrijk gevaar vindt, mogen ze je afslaan. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er logischerwijs daarnaast voor kiezen om zelf geld opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker weten dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente wellicht jouw familie benaderen om de overige kosten te voldoen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Knipe

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Knipe verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Knipe

Het is een goed idee om een uitvaartondernemer in De Knipe in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in De Knipe. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, echter is het verstandig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is handig daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site eenvoudig en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een goed beeld door wie jij bij voorkeur de laatste dag van jouw geliefde laat regelen. Tevens is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Horen bloemen en kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in De Knipe ook in staat om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in De Knipe

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Knipe

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Knipe. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Knipese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Knipe. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Knipe bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Knipe die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Knipe

Dank jullie wel!

22 juli 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Enorm dankjewel!

- Claudia de Bruin

Een intieme teraardebestelling

18 juli 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de hulp was enorm gerespecteerd.

- Margaretha de Wit

Een waardig vertrek

7 juli 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. Enkel de nazorg kon wellicht wat netter.

- Cindy Jacobs

Bedankt!

3 juli 2024

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes in huis. Zelf hebben we praktisch niks autonoom hoeven doen.
Super erkentelijk!

- Ronald Vos

Ontzettend tevreden door liefdevolle hulp

23 juni 2024

De mensen van het uitvaartcentrum hebben mij uitermate geholpen bij de uitvaart van mijn lieve partner. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde uitsluitend de eerste dag te zoeken naar wie mij kon helpen. De eerstvolgende dag was het geregeld.

- Franciscus Bos

Betaalbaar en eervol

19 juni 2024

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zoveel geld dus was belangrijk.

- Martin Blom

Betrouwbaar

12 juni 2024

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Merci.

- Niels Wolters

Erkentelijk voor een eigen afscheid

5 juni 2024

Onze man van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het ondersteunen met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was erg gerespecteerd.

- Ilona Dijkstra

Uitvaartverzorger heel erg zorgzaam

27 mei 2024

Na de shock van het plotseling overlijden van mijn schoonmama konden we gelukkig snel iemand inzetten (via uitvaartplek.nl) om ons te helpen. Erg erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de interesse en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel bijzonder. Persoonlijk contact en alles was bespreekbaar.Petje af.

- Margaretha van Beek

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Knipe

Willy Dijkmeijer Uitvaartzorg

Jister 40
8404 GZ Langezwaag
Nederland

06 50819786
http://willydijkmeijer-uitvaartzorg.nl/

crematorium in Heerenveen

Rotstergaastweg 45
8452 LA Nieuweschoot
Nederland

085 016 0614
https://crematoriuminheerenveen.nl/contact/

Haaksma & de Haan Uitvaart

Abe Lenstra Boulevard 50-6
8448 JB Heerenveen
Nederland

0513 792 007
http://www.haaksmadehaanuitvaart.nl/