Uitvaart Delft

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Delft?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Delft verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Delft – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Delft gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Delft vinden

Uitvaart Delft
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Delft aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Delft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Den Hoorn, Schipluiden en Pijnacker bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Delft

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Delft is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Delft vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Delft kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Delft

Een begrafenis organiseert zichzelf niet en hier komt flink wat bij kijken. Aangezien iedere fase van doorslaggevend belang is adviseren wij je aan om assistentie te vragen bij het regelen van de uitvaart. Je kunt dit niet alleen verzoeken aan bekenden of aan familieleden, maar je kunt er ook voor kiezen om een uitvaartondernemer te contacteren. Zij ondersteunen je met het inregelen van alles wat er fundamenteel is op deze dag. Welke fasen doorloop je tijdens dit proces? Alles ontstaat bij het melden van heengaan bij de gemeente. Bij een uitvaart regelen in Delft is dit altijd de leidende actie die genomen moet worden. Dankzij deze verklaring zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. De gebruikelijke vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Je kunt ervoor opteren om iedereen te benaderen die de overledene kende, maar het is vaak gangbaar om louter de directe kring op de hoogte te stellen.

Hierna is het ogenblik aangebroken om de teraardebestelling persoonlijk te gaan regelen. Hiermee bedoelen we natuurlijk het organiseren van de uitvaartdienst en het vinden van een kerkhof of strooigebied. Raadpleeg altijd de wilsbeschikking om te achterhalen hoe de overledene wil dat de ceremonie ingericht wordt. Als er geen wilsbeschikking voorhanden is zul je je als naverwanten moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Vaak kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor zaken als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de ceremonie is het moment voor de praktische afronding. Normaal gesproken is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgemaakt en de laatste facturen worden voldaan. Als laatste is er dan nog de afhandeling van de (eventuele) erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Delft

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Delft te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Delft contacteren

Bij een begrafenis in Delft kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een flinke impact op alle dingen voor en na de uitvaart. In ieder uitvaartcentra in Delft zijn er belangrijke faciliteiten om de overledene vakkundig en met aanzien te bewaren tot de datum van de teraardebestelling. Ook is daar alles in gereedheid om je dierbare proper te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Delft zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de overledene ook thuis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor alleen intimi.

In bijna alle uitvaartcentra in Delft kun je gebruik maken van een aparte ruimte voor het afscheid. Als nabestaanden van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. Er is de ruimte voor zelf geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle soorten geloofsthema’s. In veel uitvaartcentrum Delft zijn er ook opties voor video- of foto presentaties gedurende de uitvaartdienst.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je achteraf dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Delft en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Delft

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Delft

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een significante en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Het liefste wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat kostbaarder dan een crematie. Dit heeft vooral te maken met het feit dat voor een begrafenis in Delft een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. De tariefstelling voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed na te gaan alvorens je besluit om een keuze te maken. Behalve de tariefstelling voor het graf zelf zal je ook kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Ook hierbij kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Delft brengt lagere tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit vaak mogelijk tegen een vergoeding. Je kunt er uiteraard daarnaast voor kiezen om het zelfstandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Delft, is het altijd wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk flinke verschillen tussen de aanbieders. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Delft

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Delft

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Delft kan dit flink in de kosten lopen. We kunnen lastig een kostenplaatje noemen omdat een uitvaart zeer persoonlijk is. Wanneer je een uitvaartverzorger inschakelt kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dat is over het algemeen afgedekt door een uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer te regelen hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het fijn om dit soort zaken niet zelf te moeten regelen. De prijzen voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je in ieder geval €500 kwijt. De kosten voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Regelmatig kun je op de internetpagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Bijkomende extra kosten zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Delft. Hierbij kan iemand denken aan potentiële bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de aanvullende kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Bij een teraardebestelling heb je daarnaast te maken met extra kosten voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. Voor een crematie zul je te maken krijgen met mindere kosten, maar zul je ook een (as)urn en dergelijke moeten kopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Nieuwsgierig naar de doorsnee uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Delft en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Delft inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Delft inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Delft

Het is voor iedereen uit Delft raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge prijzen van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waarmee je verzekerd bent van een fatsoenlijk geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, omdat je meer keuzemogelijkheden hebt. Dit is een uiterst handige uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Als laatste is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Delft aanzienlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het allermeeste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Delft

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Delft verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Delft

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Delft De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

Om veel dingen uit je handen te nemen in een tijd van rouw zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaartdienst. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene naar een uitvaartcentrum. Dan kunnen jullie samen bespreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk vandaar verschillende uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Delft zal er een fijne uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Delft

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Delft

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Delft. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Delftse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Delft. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Delft bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Delft die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Delft

Uitmuntend geregeld

15 april 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw aanwezig. Regelmatig werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in de puntjes georganiseerd werd. Bovendien hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Bram van de Velde

Vlug geregelde huiselijke uitvaart

12 april 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de locatie) voelde volkomen ontspannen ondanks het leed. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Bas Willemsen

Snel in contact met de juiste persoon

5 april 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Aan het sterfbed konden de wensen al doorgenomen worden. Dit was erg uniek en denkbaar door dat we snel meerdere uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken hiervan!

- Jessica Kuiper

Persoonlijke hulp en toeverlaat

29 maart 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Hij was erg aardig en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Lisette Dekker

Boven verwachting flexibel

16 maart 2024

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste moment zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die ontdekt hebben.

- Anne van den Bosch

Perfect geregeld

10 maart 2024

Bijna onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie behoorlijk prettig geregeld. Verder hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Erik van de Veen

Lage kosten en sereen

8 maart 2024

Een evenzeer betaalbare als eervolle uitvaartdienst was uitgebreider dan we verwacht hadden. Omdat ons inkomen laag is was dit perfect.

- Brenda Hoekstra

Vlug geregelde huiselijke uitvaartdienst

28 februari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was zeer betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Anita van de Wal

Verwachtingen zijn overtroffen

17 februari 2024

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste tijdstip zaken gewijzigd. Dit was geen probleem dus heel flexibel deze mensen die gevonden hebben.

- Nienke de Boer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Delft

de Jong Uitvaartbegeleiding

Van Vredenburchweg 55
2282 SE Rijswijk
Nederland

06 51383380
http://www.dejonguitvaartbegeleiding.nl/

Stijl Uitvaartplanners BV

Haagweg 149
2281 AH Rijswijk
Nederland

088 880 1234
http://www.stijl-uitvaartplanner.nl/

Van Der Helm uitvaartzorg

Veenweg 14
2631 CL Nootdorp
Nederland

015 310 1643
http://www.vdhuz.nl/