Uitvaart Pijnacker

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Wil jij een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Pijnacker die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Pijnacker verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Pijnacker – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Pijnacker gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Pijnacker

Uitvaart Pijnacker
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Pijnacker aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Pijnacker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nootdorp, Delfgauw en Berkel en Rodenrijs bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Pijnacker

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Pijnacker is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Pijnacker. Wij vertellen je met alle plezier wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Pijnacker

Er komt veel werk kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Omdat je onjuistheden wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten doen. Vaak willen familieleden of kennissen je hierbij assisteren, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal ondersteunen bij het inregelen van de verschillende zaken. Welke stappen doorloop je gedurende dit proces? De eerste actie is om aangifte te doen bij de gemeente. Als je een teraardebestelling in Pijnacker wilt organiseren, moet je allereerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is verplicht om de daaropvolgende stap te mogen zetten. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het overlijden. Dit kan veilig binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijker door iedereen te informeren die de overledene kent.

Vervolgens is het moment daar om de teraardebestelling zelfstandig te gaan organiseren. Hier bedoelen we dus op de uitvaartdiensten en op het regelen van een rustplaats of asurn. Raadpleeg altijd de wilsbeschikking om te ontdekken hoe de overledene wil dat de plechtigheid ingericht wordt. Als er geen testament beschikbaar is zul je je als gezin moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Dikwijls kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de teraardebestelling is het van belang om de overgebleven zaken te organiseren. Hier kan je onder andere denken aan de administratie van de overledene of aan de financiële dingen. Dit is dan ook de tijd waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Pijnacker

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Pijnacker te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Pijnacker contacteren

Voor een begrafenis in Pijnacker heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele plaats zitten. Het uitvaartcentra heeft een indrukwekkende invloed op alle zaken voor en na de teraardebestelling. In iedere uitvaartcentrum in Pijnacker zijn geweldige mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is daar alles in gereedheid om je geliefde fatsoenlijk te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Pijnacker zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard kun je de geliefde ook in huis opbaren. Wanneer je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In nagenoeg alle uitvaartcentra in Pijnacker kun je gebruik maken van een bijzondere zaal voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest intieme onderdeel van de teraardebestelling en mag je als nabestaanden zelf invullen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Pijnacker zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Op het moment dat het afscheid is geweest kun je aansluitend regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Pijnacker en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Pijnacker

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Pijnacker

Een van de eerste keuzes die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de wens van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel daarnaast opgevold. Alsmede kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Pijnacker zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat ongeacht de keuze een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Pijnacker gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een begraafplaats gebracht worden. Enige uitvaartcentra zijn gelegen meteen naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij tevens gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Je mag eveneens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het belangrijk om de prijzen van een begrafenis en crematie Pijnacker in het oog te houden. Normaal gesproken is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tariefstelling voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. Vanzelfsprekend is de wil van de overledene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Pijnacker

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Pijnacker

Bij individuele voorkeuren bij een uitvaart in Pijnacker kan dit behoorlijk in de papieren lopen. We kunnen nauwelijks een geldbedrag noemen aangezien een uitvaart volkomen persoonlijk is. Indien je een uitvaartverzorger inhuurt kun je denken aan ongeveer 1.500,- euro, dat wordt doorgaans gedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer in arm te nemen hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dit maakt het mogelijk om op de dag van het laatste vertrek de taken uit handen te geven. De prijzen voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je graag wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 lichter. De tariefstelling voor het vervoer variëren per uitvaartcentrum. Doorgaans kun je op de pagina van de betreffende aanbieder wel zien wat de tarieven zijn die gepaard gaan met het vervoer.

Aanvullende extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Pijnacker. Denk aan onder andere bloemstukken of rouwkaarten. Afhankelijk van de specifieke kosten van een teraardebestelling of een crematie lopen de kosten op. Indien je liever een begrafenis wilt regelen dan zal er zeker geld moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een kist en aan een grafsteen. Bij een crematie zijn de tariefstelling standaard minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een (as)urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de gemiddelde uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Pijnacker en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Pijnacker inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Pijnacker inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Pijnacker

Een uitvaartverzekering in Pijnacker uitzoeken is een van de slimste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Wanneer je in Pijnacker een uitvaartverzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een groot deel van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De allermeeste uitvaartverzekeringen compenseren de meest voorkomende kosten die komen kijken bij een uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een vastgesteld bedrag bij elkaar. Het is overigens niet verplicht om een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten. Wel is het aan te raden, het maakt het je wel echt een stuk zorgelozer rondom de uitvaart.

De premie van de uitvaartverzekering in Pijnacker zal altijd afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daardoor wisselt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger mens betaalt grofweg minder premie dan iemand op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Verder zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van het soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet geforceerd om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Pijnacker je een te fors gevaar vindt, mogen ze je afslaan. Het regelen van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak samen met het opsturen van een gezondheidsverklaring en in een aantal gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf willen doen dan kun je natuurlijk ook gewoon geld apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Bij een gebrek zal de gemeente eventueel jouw naasten aansprakelijk stellen om de overige kosten te dekken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Pijnacker

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Pijnacker verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Pijnacker

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Pijnacker in te schakelen voor het organiseren van een uitvaart in Pijnacker. Even vluchtig nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles soepel loopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart op zichzelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina eenvoudig en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je snel een impressie van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er verricht kunnen worden.

Behoren bloemen en kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Pijnacker ook in staat om eventueel live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewild? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Pijnacker

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Pijnacker

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Pijnacker. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Pijnackerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Pijnacker. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Pijnacker bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Pijnacker die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Pijnacker

Persoonlijke uitvaartdienst

20 juli 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke voorkeuren in het afscheid opnemen. Er waren allerlei behoeften en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Hendrika Kuipers

Het vertrek van opa was erg fijn!

16 juli 2024

Het was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo doorslaggevend is voor een goede en passende begrafenis!

- Niels van der Heijden

Uitvaart ondersteuning was geweldig

10 juli 2024

Ongeacht het ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg prettig. Kop koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebakje van oma. Echt fantastisch geregeld.

- Ruben Jansen

Een fijne uitvaart

1 juli 2024

We hebben een buitengewoon passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen na de uitvaart niets meer mogen horen, spijtig.

- Ivo Vink

Persoonlijke uitvaart

28 juni 2024

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Omdat dit er redelijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaart zoals onze vader dat graag wilde. De prijs was keurig dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Saskia Vos

Op maat hulp was super!

21 juni 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was enorm prettig. De favoriete lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaart (tijdens de koffie) centraal. Mooi.

- Ilona Kuiper

Een intieme teraardebestelling

10 juni 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was snel en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was goed.

- Joyce Sanders

Een waardig afscheid

5 juni 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te bedenken die meer betrokken is dan die van ons. We hebben alleen na de uitvaart niets meer vernomen, helaas.

- Sylvia Groen

Boven verwachting soepel

28 mei 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was enorm meegaand dus dit was gauw besloten .

- Nienke Jonker

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Pijnacker

Tineke Bierhuis Afscheidsbegeleiding

Stadhoudersring 714
2713 GW Zoetermeer
Nederland

079 316 9876
http://www.afscheidsboeket.nl/uitvaartcentra/1254/

Infinity Uitvaartzorg

Larikszoom 9
2719 HG Zoetermeer
Nederland

079 500 0250
https://infinity-uitvaartzorg.nl/

Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

Bredewater 20-a
2715 CA Zoetermeer
Nederland

079 343 4303
http://www.vduz.nl/