Uitvaart Steensel

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan hulp voor de uitvaart in Steensel?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Steensel verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Steensel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Steensel gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Steensel

Uitvaart Steensel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Steensel aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Steensel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Veldhoven, Knegsel en Vessem bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Steensel

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Steensel kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Steensel. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Steensel

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende gebeurtenis. Er is vanzelfsprekend het leed en misschien de schrik bij een plotseling heengaan. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Als eerste de administratieve melding bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Steensel. In de dagen direct na het overlijden dienen er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keus van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Het vervoer van de overledene
  • Wel of niet opbaren
  • De koffietafel
  • Aanvullende wensen

Indien er van tevoren helderheid is over de voorkeuren van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer aandacht voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Steensel.

Zeker zul je in deze drukke periode een aantal zaken over het hoofd zien. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Steensel

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Steensel te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Steensel contacteren

Bij een begrafenis in Steensel kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentra die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote invloed op alle zaken voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Steensel zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Daarnaast is hier alles aanwezig om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Steensel zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de geliefde ook in huis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter familieleden.

De meeste uitvaartcentra in Steensel hebben een zaal waar de dienst georganiseerd kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Steensel kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt doorgaans kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Steensel met elkaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Steensel

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Steensel

Bij een overlijden is een significante optie waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Doorgaans heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Bovendien kan het zijn dat de naaste familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Steensel zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Steensel gehouden kan worden.

Wanneer iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gevestigd zijn bij een kerkhof en af en toe moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de plaats is om een uitvaartdienst te organiseren. Dat is simpelweg niet verplicht. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het van belang om de tarieven van een begrafenis en crematie Steensel in het oog te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit ontstaat voornamelijk door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende tarieven voor een grafsteen of monument op het graf. Overigens is de wil van de overledene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Steensel

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Steensel

De tarieven voor een uitvaart in Steensel kunnen dus behoorlijk oplopen als je aanzienlijke wensen hebt. Het is ingewikkeld om een schatting te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Indien je een uitvaartverzorger inhuurt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dit is grofweg gedekt door een uitvaartverzekering. Dit is absoluut aan te raden, dankzij deze ondersteuning zul je immers niet meer alles zelfstandig te hoeven doen. Dit maakt het mogelijk om op de dag van het finale vertrek de taken uit handen te geven. De manier van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je behoeften. Als je dit op een uitvaart locatie laat doen kun je denken aan minimaal 500,-. De prijsstelling voor het verplaatsen van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Dikwijls kun je vooraf de doorsnee prijzen van de verschillende uitvaartcentra zien op de internerpagina van het vervoerbedrijf.

Aanvullende extra kosten zijn afhankelijk van de voorkeuren bij een uitvaart in Steensel. Hierbij kan iemand denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Afhankelijk van de extra kosten van een begrafenis of een crematie lopen de kosten op. Als je liever een teraardebestelling wilt regelen dan zal er in ieder geval een bedrag moeten worden uitgegeven aan het graf, aan een grafkist en aan een (graf)steen. Bij een crematie zijn de kosten standaard minder hoog maar hier dien je ook te denken aan een urn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer weten over de gemiddelde aangelegenheden en tariefstellingen bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Steensel en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Steensel inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Steensel inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Steensel

Een uitvaartverzekering in Steensel regelen is een van de beste keuzes die je zelfstandig kunt maken. Door middel van een uitvaartverzekering in Steensel zal je er namelijk niet helemaal afzonderlijk voor staan als het neerkomt op de onkosten. De allermeeste uitvaartverzekeringen betalen een vast geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een afgesproken geldbedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het zaken zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer aan te raden.

De premie van de uitvaartverzekering in Steensel zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daardoor verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per mens en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit wanneer je deze op een jongere leeftijd afsluit. Begrijpelijk, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien eerder dan een jonger individu. Tevens is de premie afhankelijk van het soort verzekering wat je wilt uitzoeken en van je persoonlijke welzijn. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een uitvaartverzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Steensel je een te fors gevaar vindt, kunnen ze je weigeren. Vrijwel altijd zul je dan wel jouw medische verslag moeten overleggen als je een uitvaartverzekering wilt aanvragen. Mocht je het zelf willen doen dan kun je uiteraard ook gewoon een bedrag apart zetten. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen later een bedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw familie aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Steensel

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Steensel verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Steensel

Vlak na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Steensel De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Wanneer dit de eerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een overlijden georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de familie. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de aangifte regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle behoeften hieromtrent bespreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Steensel zorgen voor een fijne finale groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Steensel

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Steensel

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Steensel. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Steenselse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Steensel. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Steensel bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Steensel die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Steensel

Betrokken en hulpvaardig

29 november 2023

Dit gaan we niet snel vergeten daar de persoon van het crematie centrum was fantastisch. Deze was zeer nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Johanna Smits

Een persoonlijk afscheid

20 november 2023

Omdat we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaart zoals onze pappa dat het liefste wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Gerrit Molenaar

Bedankt!

16 november 2023

Snel waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te bepalen.
Onwijs erkentelijk!

- Judith Gerritsen

Het afscheid was geweldig geregeld

6 november 2023

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe prachtig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan volmaakt. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een schitterend afscheid voor onze lieve opa kunnen organiseren.

- Judith Jonker

Geweldige uitvaart

29 oktober 2023

De uitvaart was zeer imponerend. De troosteloosheid was groot na het sterven van oma maar de uitvaart had niet beter georganiseerd kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Michiel Smits

Een bijzonder afscheid

27 oktober 2023

Omdat we na de aanvraag vlug contact met een uitvaartbegeleider hadden was er gelegenheid voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er behoorlijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat het liefste wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Wilhelmus Maas

Een waardig vertrek

11 oktober 2023

Er is geen andere uitvaartverzorger te bedenken die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer mogen horen, helaas.

- Arie van Loon

Een eigen uitvaart geregeld

4 oktober 2023

Soms in het leven kom je mensen tegen die echt met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo keurig geregeld konden krijgen.

- Leonie van Dongen

Speciale mensen

28 september 2023

Enkel heel speciale mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Wat een prettige ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewild in deze moeilijke tijd.

- Matthijs Maas

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Steensel

Begrafenis- en Crematiebegeleiding De Horizon

Dreef 1
5504 LA Veldhoven
Nederland

040 254 9596
http://www.dehorizon-uitvaartverzorging.nl/

van de ven uitvaarten

Zandoerle 1
5507 RJ Veldhoven
Nederland

06 21340264
http://www.vandevenuitvaarten.nl/

Monica van den Broek – De Uitvaartzorg

De Run 8321
5504 EN Veldhoven
Nederland

040 291 3646
https://www.deuitvaartzorg.nl/