Uitvaart Veldhoven

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer in Veldhoven die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Veldhoven verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het beste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Veldhoven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Veldhoven gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Veldhoven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Veldhoven aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Veldhoven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Knegsel, Wintelre en Eersel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Veldhoven

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Veldhoven kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Veldhoven. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Veldhoven

Het afhandelen van een overlijden is iedere keer intensief. Denk aan de schrik bij een onverwacht heengaan en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve bekendmaking bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Veldhoven. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Veldhoven.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode veel zaken vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Veldhoven

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Veldhoven te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Veldhoven contacteren

Voor een begrafenis in Veldhoven heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een belangrijke functie bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de dag als de teraardebestelling zelf. In alle uitvaartcentra in Veldhoven zijn er adequate faciliteiten om de overledene professioneel en met eerbaarheid te behouden tot de dag van de uitvaart. Bovendien is daar alles in gereedheid om je geliefde passend te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Veldhoven zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances houden voor alle personen die de overledene kenden. Ook kun je het exclusief houden voor uitsluitend genodigden of naverwanten.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Veldhoven hebben een zaal waar de uitvaart georganiseerd kan worden. De gedienstigheid is het meest intieme stuk van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. Meerdere uitvaartcentra in Veldhoven kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je achteraf dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook uitgebreid. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Veldhoven en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Veldhoven

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Veldhoven

Bij een overlijden is een belangrijke keus waar de nabestaanden mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze voorkeur wordt in de regel ook gevolgd. Alsmede kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Veldhoven zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Veldhoven gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de uitvaartdienst naar een kerkhof getransporteerd worden. Enkele uitvaartcentra zijn gelegen direct naast een kerkhof. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het normaal om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is simpelweg niet gedwongen. Het staat je vrij om vanuit een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Wel is het van belang om de prijzen van een begrafenis en crematie Veldhoven in de gaten te houden. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een (graf)steen of gedenkteken op de rustplaats. Vanzelfsprekend is de voorkeur van de gestorvene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Veldhoven

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Veldhoven

Het lijkt mogelijk wat zuur om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Veldhoven. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een heengaan enorm prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Een koffietafel onder andere, is meestal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Veldhoven en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Veldhoven inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Veldhoven inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Veldhoven

Het is voor elk persoon uit Veldhoven raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de opluchting dat zij niet voor hoge kosten komen te staan. Meestal kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is uitstekend als je persoonlijke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn verder nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Veldhoven aanzienlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Veldhoven

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Veldhoven verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Veldhoven

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Veldhoven in te huren voor het organiseren van een uitvaart in Veldhoven. We hebben het al even vluchtig vermeld in dit artikel, maar is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dit is dan ook meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden georganiseerd.

De meeste formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Alvorens je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Veldhoven is het steevast verstandig om even via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder beeld door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het een goed idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om aanvullende diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemen? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de juiste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze lastige tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Veldhoven

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Veldhoven

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Veldhoven. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Veldhovense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Veldhoven. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Veldhoven bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Veldhoven die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Veldhoven

Persoonlijke hulp en toeverlaat

19 april 2024

Dit gaan we niet snel vergeten want de man van het crematie centrum was fantastisch. Deze was zeer nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Charlotte Mol

Eervol afscheid begeleid

9 april 2024

Razendsnel en respectvol geregeld. Heel tevreden.

- Bas de Vries

Respectvol en sober vertrek

30 maart 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en mooie uitvaartdienst kunnen geven. De koffie was iets minder lekker maar verder alles goed geregeld.

- Karin Willemsen

Uitmuntend geregeld

28 maart 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Ook hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Kelly van Dam

Hele mooie dienst gehad!

17 maart 2024

Precies zoals mijn vader het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief betaalbaar deze uitvaart geregeld is. Niets was vreemd of te veel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Ook na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Stefan Maas

Het afscheid was top geregeld

11 maart 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te beschrijven hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie laatste groet mogen houden aan onze liefste opa.

- Robin Smit

Eervol afscheid begeleid

2 maart 2024

Vlug en loffelijk geregeld. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Yvonne Mulder

Liefdevolle mensen voor de begrafenis

24 februari 2024

Fijne mensen die alles snel en degelijk regelen gevonden.

- Iris Hermans

Erg tevreden door liefdevolle hulp

18 februari 2024

Ik heb zeer liefdevolle ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn man moest regelen. Ik hoefde niks alleen te doen. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Thijs Schouten

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Veldhoven

Begrafenis- en Crematiebegeleiding De Horizon

Dreef 1
5504 LA Veldhoven
Nederland

040 254 9596
http://www.dehorizon-uitvaartverzorging.nl/

van de ven uitvaarten

Zandoerle 1
5507 RJ Veldhoven
Nederland

06 21340264
http://www.vandevenuitvaarten.nl/

Monica van den Broek – De Uitvaartzorg

De Run 8321
5504 EN Veldhoven
Nederland

040 291 3646
https://www.deuitvaartzorg.nl/