Uitvaart Vessem

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan ontzorging voor de uitvaart in Vessem?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Vessem verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Vessem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Vessem gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Vessem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Vessem aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vessem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Haghorst, Oost West Middelbeers en Knegsel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Vessem

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Vessem kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zomaar een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Vessem vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Vessem kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Vessem

Een overlijden is iedere keer een schokkende aangelegenheid. Denk aan de schrik bij een plotseling overlijden en het daaruit voortkomende leed. Het is tevens een tijd waarin er heel veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Vessem. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Indien er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Vessem persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze hectische periode een aantal dingen missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer beslissend? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Vessem

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Vessem te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Vessem contacteren

Voor een uitvaart in Vessem heb je de opties uit allerlei soorten uitvaartcentra die door de hele stad vindbaar zijn. Een uitvaartcentrum speelt een bijzondere functie bij zowel alle werkzaamheden vooraf aan de uitvaart als de begrafenis zelf. In ieder uitvaartcentra in Vessem zijn er adequate faciliteiten om de overledene vakkundig en met trots te behouden tot de dag van de begrafenis. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde keurig te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Vessem zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor louter intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Vessem hebben een zaaltje waar de dienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg uniek maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Allerlei uitvaartcentra in Vessem kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Wanneer het afscheid is geweest kun je later veelal nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Vessem en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Vessem

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Vessem

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de selectie tussen een begrafenis of een crematie. Regelmatig heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuze kan evenals overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart op zichzelf? Besef dat ongeacht de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Vessem gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de plechtigheid naar een begraafplaats getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin tevens gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er eveneens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Vessem in de gaten hebt. Normaliter is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de storting van grafrechten aan de gemeente en de bijomende kosten voor een grafsteen of gedenkteken op het graf. Natuurlijk is de wens van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Vessem

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Vessem

Het lijkt mogelijkerwijs wat bitter om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Vessem. Jammer genoeg is dit toch echt nodig, want een uitvaartdienst kan behoorlijk in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Een aantal zaken zitten hier normaal bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Vessem zo hooggeprijsd maken als je zelf wilt. Een koffietafel bijvoorbeeld, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een algemeen graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Vessem en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Vessem inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Vessem inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Vessem

Het is voor iedereen uit Vessem raadzaam om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan immers dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte hoge tarieven van de uitvaart komen te staan. Vaak kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze variant is ideaal indien je aparte wensen losstaand van een dienstenpakket hebt.

Er zijn daarnaast nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Vessem enorm fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Vessem

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Vessem verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Vessem

Het is een verstandig idee om een uitvaartondernemer in Vessem in te schakelen voor het organiseren van een uitvaartdienst in Vessem. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan tevens gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

Denk onder andere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze internetpagina makkelijk en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je direct een indruk van de professionals die dit voor jou kunnen doen. Verder is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Vessem ook in de gelegenheid om mogelijk live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewild? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou het liefste met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Vessem

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Vessem

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Vessem. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Vessemse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Vessem. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Vessem bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Vessem die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Vessem

Eerbiedige uitvaartdienst

22 juli 2024

We hebben onze broer een eerbiedige en indrukwekkende teraardebestelling kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet zo lekker maar de rest was top georganiseerd.

- Wilhelmus Martens

Echt betrokken bij de uitvaart

15 juli 2024

Personen die echt meedenken zijn zeldzaam. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo keurig georganiseerd konden krijgen.

- Marieke Hendriks

Het afscheid was adembenemend

6 juli 2024

Razendsnel en zorgvuldig georganiseerd. Naderhand nog gevraagd of ik nog vragen had.

- Renate Mulder

Een warme uitvaart

29 juni 2024

Er is geen andere uitvaartverzorger te vinden die meer betrokken is dan die van ons. Alleen de nazorg kon wellicht wat netter.

- Jolanda Martens

Tot in de puntjes verzorgd

25 juni 2024

Zowat onzichtbare hulp op de dag van de uitvaart gehad. Met regelmaat werden er vragen en opties aan ons voorgelegd waardoor de crematie vlot en tot in detail geregeld werd. Tevens hadden we gauw contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Melanie Postma

Vlug geregelde huiselijke uitvaartdienst

19 juni 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Tom Schipper

Schitterende uitvaart

13 juni 2024

De uitvaartdienst was zeer indrukwekkend. De troosteloosheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet waardiger geregeld kunnen worden. Enorm fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Eric de Jonge

Dank jullie wel!

5 juni 2024

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Dus hoefde we zelf nauwelijks iets te organiseren.
Super erkentelijk!

- Franciscus Gerritsen

Een uitkomst bij verdriet

30 mei 2024

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Laura Kuijpers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Vessem

van de ven uitvaarten

Zandoerle 1
5507 RJ Veldhoven
Nederland

06 21340264
http://www.vandevenuitvaarten.nl/

Berdien Uitvaartbegeleiding

Harnasweg 1
5688 EA Oirschot
Nederland

06 42480826
https://berdien-uitvaartbegeleiding.business.site/

Lisette Wijnen Uitvaartbegeleiding

Eikenburg 17
5521 HZ Eersel
Nederland

06 29872718
https://www.lisettewijnen.nl/