Uitvaart Wintelre

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar ontzorging voor de uitvaart in Wintelre?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Wintelre verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Wintelre – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Wintelre gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Wintelre
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wintelre aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wintelre, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Oost West Middelbeers, Veldhoven en Knegsel bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wintelre

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Wintelre is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Wintelre vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wintelre

Bij het heengaan van een naaste spelen er verschillende emoties. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een drukke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart georganiseerd moet worden. Er moet van alles georganiseerd worden bij een uitvaart. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Wintelre. In de dagen ogenblikkelijk na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de voorkeur van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Indien er van tevoren duidelijkheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Wintelre.

Zeker zul je in deze hectische periode veel dingen vergeten. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer belangrijk? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wintelre

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wintelre te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wintelre contacteren

Bij een teraardebestelling in Wintelre kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke impact op alle aangelegenheden voor en na de uitvaart. In elk uitvaartcentrum in Wintelre zijn prachtige opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tegelijkertijd is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Wintelre zijn de ruimtes waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor alleen intimi.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Wintelre hebben een zaal waar de dienst gehouden kan worden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg persoonlijk maken. Er is de gelegenheid voor zelfstandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende geloofsthema’s. Allerlei uitvaartcentra in Wintelre kun je ook media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Wintelre en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wintelre

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Wintelre

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden liever niet mee belasten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Wintelre een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard stijgen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Je bent behalve de tariefstelling voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tariefstelling stijgen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Wintelre brengt minder tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, wanneer dit in overleg wordt gedaan. Los van de vraag of je een begrafenis of crematie in Wintelre wilt is het van betekenis om de kosten altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Wintelre

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Wintelre

Het lijkt misschien wat zuur om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Wintelre. Het is tevens noodzakelijk gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen er nog extra kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. De prijzen voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan indien je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wintelre en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wintelre inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wintelre inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wintelre

Wij advisreren iedereen in Wintelre aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je achtergeblevenen hebben dan de zekerheid dat zij niet voor forse tarieven komen te staan. Bij benadering zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer verstandige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Er zijn verder nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Wintelre best omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het beste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wintelre

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wintelre verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wintelre

Het is slim om een uitvaartverzorger in Wintelre in te zetten voor een afscheid in Wintelre. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsdienst is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan tevens meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden geregeld.

De meeste formaliteiten en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Voordat je ervoor kiest om direct in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Wintelre is het steevast verstandig om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het finale afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je snel een indruk van de mensen die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het slim om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Behoren bloemstukken en (rouw)kaarten onder andere ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Wintelre ook in staat om misschien live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Dit zijn allemaal vragen die je wellicht kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige pittige zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Wintelre

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wintelre

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wintelre. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wintelrese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wintelre. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wintelre bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wintelre die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wintelre

Bijzondere mensen

26 juli 2024

Alleen heel bijzondere mensen kunnen werken in de uitvaartzorg. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Johannes van Dongen

Geweldig afscheid

16 juli 2024

De uitvaartdienst was zeer imponerend. Ondanks het verdriet na het overlijden van grootmoeder hadden we geen beter afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Het tempo van de offerte heeft hier ook aan bijgedragen, hierdoor was er veel tijd om de uitvaart te regelen.

- Laura Schipper

Speciale mensen

7 juli 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term geweldig!

- Sabrina Bos

Een waardige uitvaartdienst

5 juli 2024

We hebben een uitermate passende begeleider kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niets meer mogen horen, spijtig.

- Johannes Blom

Persoonlijke hulp was super!

28 juni 2024

Ieder ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg aangenaam. De lievelings lekkernij van grootmoeder stond gedurende de uitvaartdienst (tijdens de koffie) centraal. Prachtig.

- Suzanne Vink

Lieve mensen voor de begrafenis

21 juni 2024

Attente mensen die alles rap en betrouwbaar regelen gevonden.

- Michael Huisman

Enorm medelevend

8 juni 2024

We waren helemaal wanhopig toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we enorm vlot in aanraking met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm gauw contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Leonie van der Horst

Geweldig geholpen

2 juni 2024

We konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. We vonden iemand die ons erg steunde en die zaken vlot voor ons regelde. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Gerrit de Graaf

Betrouwbaar

28 mei 2024

We wilden het liever klein en besloten houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Merci.

- Patricia Peeters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wintelre

Begrafenis- en Crematiebegeleiding De Horizon

Dreef 1
5504 LA Veldhoven
Nederland

040 254 9596
http://www.dehorizon-uitvaartverzorging.nl/

van de ven uitvaarten

Zandoerle 1
5507 RJ Veldhoven
Nederland

06 21340264
http://www.vandevenuitvaarten.nl/

Monica van den Broek – De Uitvaartzorg

De Run 8321
5504 EN Veldhoven
Nederland

040 291 3646
https://www.deuitvaartzorg.nl/