Uitvaart Wetsinge

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een professionele uitvaartondernemer in Wetsinge die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Wetsinge verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het belangrijkste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Wetsinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Wetsinge gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Wetsinge

Uitvaart Wetsinge
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wetsinge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wetsinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Den Andel, Groningen en Saaxumhuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wetsinge

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Wetsinge kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Wetsinge vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Wetsinge kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wetsinge

Bij het heengaan van een naaste spelen er diverse gevoelens. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schok bij een onverwachts overlijden. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Wetsinge. Daarna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende wensen

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Wetsinge unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode een aantal dingen vergeten. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer bepalend? Lees aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wetsinge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wetsinge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wetsinge contacteren

Voor een begrafenis in Wetsinge heb je de opties uit diverse soorten uitvaartcentra die door de hele stad zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een behoorlijke invloed op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Wetsinge zijn er fatsoenlijke faciliteiten om de overledene professioneel en met trots te bewaren tot de dag van de uitvaart. Ook is hier alles beschikbaar om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Wetsinge zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de overledene ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vantevoren een moment voor condoleances organiseren voor alle mensen die de overledene kenden. Ook kun je het privé houden voor louter genodigden of naverwanten.

In zowat alle uitvaartcentra in Wetsinge kun je gebruik maken van een toegespitste ruimte voor het uitleiden. De plechtigheid is het meest intieme deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In menig uitvaartcentrum Wetsinge zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto presentaties bij de dienst.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets simpels zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er veelomvattende opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Wetsinge en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wetsinge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Wetsinge

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze lastige keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste aanleiding hiervoor is dat er bij een begrafenis in Wetsinge een graf geregeld moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Het is dan ook om eerst wat onderzoek te plegen. Naast de tariefstelling voor de grafkuil zelf zal je daarnaast tariefstelling kwijt zijn aan de (graf)steen en een kist. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de prijzen hierin logischerwijs ook weer beduidend afwijken.

Een crematie in Wetsinge brengt mindere tarieven met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste kosten in de urn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is ook een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Wetsinge, is het immer wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt vanzelfsprekend al snel veel besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Wetsinge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Wetsinge

Het voelt wellicht wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de kosten van een uitvaart in Wetsinge. Jammer genoeg is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat überhaupt diverse kosten maken, denk hier aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een aankondiging voor aangifte van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags bij benadering € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wetsinge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wetsinge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wetsinge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wetsinge

Het is voor elk persoon in Wetsinge verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je familie niet voor onverwachte flinke tarieven van de uitvaart komen te staan. Doorgaans zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een verstandig geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een geldbedrag op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer onafhankelijkheid, omdat je uitgebreidere keuzemogelijkheden hebt. Dit is een hele handige uitvaartverzekering als je aanvullende wensen hebt.

Er zijn daarnaast nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Wetsinge enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wetsinge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wetsinge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wetsinge

Het is raadzaam om onmiddellijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Wetsinge te bellen. De rouw overheerst nadat een mens overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is dingen regelen. Als je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je over het algemeen geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Daarvoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De achtergeblevene kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer aangifte doen bij de gemeente en de finale verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum organiseren. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Wetsinge zorgen voor een fijne finale groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Wetsinge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wetsinge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wetsinge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wetsingese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wetsinge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wetsinge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wetsinge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wetsinge

Lieve mensen voor de uitvaartdienst

1 maart 2024

De uitvaart is vlug, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Nathalie van Wijk

Een persoonlijk afscheid georganiseerd

20 februari 2024

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo keurig geregeld konden krijgen.

- Karin Kuipers

Welgemeende betrokkenheid

13 februari 2024

Het heengaan van mijn mama had een stevige invloed op mij, enorme rouw en dus niet in staat dingen te regelen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een gepaste uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ze was zo nuttig en begripvol.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Eigenlijk heel vriendelijk.

- Marc Scholten

Snel in contact met de correcte persoon

9 februari 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met allerlei uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de zorgen al doorgenomen worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we vlot in contact stonden. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Saskia Jansen

Uitermate geschikte begeleiding

21 januari 2024

Mensen die werken in de uitvaartzorg zijn uniek. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 term fantastisch!

- Linda Bosch

Waardige uitvaart geregeld

20 januari 2024

Vlug en eervol gedaan. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Brenda Willemsen

Een steun in deze heftige tijd

10 januari 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Erg goed en een terechte pluim voor de rappe reacties.

- Erik Schouten

Goedkoop en eervol

6 januari 2024

Lage tariefstelling en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten laag is was dit uitstekend.

- Marije Kuipers

Merci!

29 december 2023

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Natasja de Jong

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wetsinge

Uitvaartverzorging Koster

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Nederland

050 309 5674
http://begrafenis-crematieverzorging.nl/

Marijke Buursink Uitvaartverzorging

Oosterseweg 1
9785 AD Zuidwolde
Nederland

06 41108520
http://www.marijkebuursink.nl/

Sakura Uitvaartverzorging

Nieuwbrugsterweg 1021
9832 TH Den Horn
Nederland

06 46642828
http://www.sakura-uitvaart.nl/