Uitvaart Voorburg

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Wil jij een top uitvaartondernemer uit Voorburg die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Voorburg verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van ieder uitvaartcentrum uit Voorburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Voorburg gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Voorburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Voorburg aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Voorburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Voorburg

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Voorburg kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Voorburg vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Voorburg kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Voorburg

Er komt veel inspanning kijken bij het inregelen van een uitvaart. Omdat je fouten wilt voorkomen is het te adviseren om dit door iemand anders te laten organiseren. Vaak willen familieleden of kennissen je hiermee helpen, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal assisteren bij het afstemmen van de verschillende aangelegenheden. Wat zijn nu echt de stappen die genomen moeten worden? De belangrijkste actie is om aangifte te doen bij de gemeente. Wanneer je een teraardebestelling in Voorburg wilt organiseren, dien je eerst deze stap te zetten alvorens je verder kunt. Dankzij deze aangifte zal je beschikken over een verlof voor het begraven of cremeren. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. De logische vervolgstap is om het overlijden kenbaar te maken aan anderen. Dit kan ingetogen binnen de directe cirkel van de overledene, of publiekelijk door iedereen in te lichten die de overledene kent.

Dan is het tijd voor de concrete uitwerking van de begrafenis. Hier doelen we dus op de uitvaartdiensten en op het bestellen van een rustplaats of urn. Het is altijd praktisch om in de wilsbeschikking te kijken van de overledene, hier is doorgaans wat in gedocumenteerd rondom de laatste wensen. Als er geen testament aanwezig is zul je je als gezin moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? De uitvaartdiensten kunnen hier dan ook op worden aangepast. Denk aan zaken zoals:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de uitvaart is het verstandig om de andere zaken te organiseren. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de boekhouding van de overledene of aan de geldelijke dingen. Dit is dan ook de periode waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Voorburg

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Voorburg te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Voorburg contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Voorburg. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze plaats vindt het finale afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Voorburg. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Voorburg er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. De opties zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra helpen met de behandeling voor het afscheid. Ook kunt je in uitvaartcentrum Voorburg bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de geliefde. Ook kun je ervoor kiezen om een privé tijdstip te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Voorburg kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Voorburg

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Voorburg

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze persoonlijke keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is doorgaans genomen minder duur dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiertoe is dat er bij een begrafenis in Voorburg een graf georganiseerd moet worden. De prijzen kunnen behoorlijk stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk uit te vogelen alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de prijzen voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin simpelweg ook weer gigantisch afwijken.

Een crematie in Voorburg brengt minder tarieven met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as tevens uit laten strooien. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Voorburg, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Onderling zitten er namelijk behoorlijke afwijkingen tussen de aanbieders. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Voorburg

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Voorburg

Het voelt misschien wat bitter om na een heengaan te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Voorburg. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

  • De locatie van opbaren voor de uitvaart
  • Het transport van de overledene
  • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Een aankondiging voor melding van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Voorburg zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven aanzienlijker zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Voorburg en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Voorburg inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Voorburg inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Voorburg

Het is voor elk persoon in Voorburg verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan geheid dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte forse kosten van de uitvaart komen te staan. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin allemaal basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een buitengewoon handige uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Er zijn verder nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Voorburg enorm fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw leven past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Voorburg

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Voorburg verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Voorburg

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Voorburg in te zetten voor een afscheidsdienst in Voorburg. Even beknopt weer stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd loopt.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaart op zichzelf. Wanneer je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Voorburg is het iedere keer goed om even via onze pagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je direct een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Voorburg ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft verlangd? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. In deze periode van rouw wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Voorburg

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Voorburg

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Voorburg. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Voorburgse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Voorburg. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Voorburg bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Voorburg die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Voorburg

Waardige uitvaart geregeld

16 april 2024

Razendsnel en waardig geregeld. Erg blij met hoe dit gegaan is.

- Deborah van der Meer

Heel fijn opgevangen

6 april 2024

Ons mamma stond zelf heel mooi in het leven dus de liefdevolle opvang was erg fijn. Alles was mogelijk en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Tom Hendriks

Welgemeende interesse

30 maart 2024

Toen mijn moeder overleed was ik erg somber en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij ondersteunde. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Oprecht heel vriendelijk.

- Deborah Driessen

Een steun in deze lastige tijd

23 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Enorm prettig en een dikke pluim voor de rappe reacties.

- Marc van de Wal

Goedkoop en eervol

16 maart 2024

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaartdienst was uitgebreider dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was noodzakelijk.

- Mirjam van de Wal

Uitermate geschikte begeleiding

11 maart 2024

Enkel heel speciale mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Wat een lieve ervaring hebben wij gehad, zo eigen dat was echt heel gewenst in deze lastige tijd.

- Erik Peeters

Respectvol en eenvoudig vertrek

5 maart 2024

Respectvol afscheid genomen van mijn broer. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet zo aangenaam maar de rest was top georganiseerd.

- Björn Dijkstra

Prachtig afscheid begeleid

28 februari 2024

Vlug en loffelijk gedaan. Erg content met hoe dit gegaan is.

- Jeffrey de Lange

Tot in de puntjes verzorgd

17 februari 2024

Bijna onzichtbare begeleiding op de dag van de uitvaart gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie erg soepel georganiseerd. Bovendien hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de aanvraag.

- Koen Bosch

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Voorburg

de Jong Uitvaartbegeleiding

Van Vredenburchweg 55
2282 SE Rijswijk
Nederland

06 51383380
http://www.dejonguitvaartbegeleiding.nl/

Stijl Uitvaartplanners BV

Haagweg 149
2281 AH Rijswijk
Nederland

088 880 1234
http://www.stijl-uitvaartplanner.nl/

Van Der Helm uitvaartzorg

Veenweg 14
2631 CL Nootdorp
Nederland

015 310 1643
http://www.vdhuz.nl/