Uitvaart Wateringen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Wateringen?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Wateringen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Wateringen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Wateringen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Wateringen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Wateringen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wateringen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Voorburg, Kwintsheul en Den Haag bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Wateringen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Wateringen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Wateringen. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Wateringen kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Wateringen

Bij het overlijden van een medemens spelen er verschillende emoties. Denk aan de schok bij een onverhoeds heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Wateringen gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Aanvullende verlangen

Indien er vooraf helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Wateringen persoonlijke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke periode een aantal zaken missen. Dus is het regelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer relevant? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Wateringen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Wateringen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Wateringen contacteren

Bij een begrafenis in Wateringen kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende functie bij zowel alle werkzaamheden voorafgaand aan de dag als de dag zelf. In iedere uitvaartcentrum in Wateringen zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Eveneens is hier alles voorhanden om de overledene de finale verzorging te kunnen geven.

De primaire rol van een uitvaartcentrum Wateringen zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Wanneer je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor uitsluitend familieleden.

De meerderheid aan uitvaartcentra in Wateringen hebben een zaaltje waar de uitvaart gehouden kan worden. Als nabestaanden van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. Er is de gelegenheid voor zelfstandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende geloven. In menig uitvaartcentrum Wateringen zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen gedurende de plechtigheid.

Wanneer het afscheid is geweest kun je daarna dikwijls nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Wateringen en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Wateringen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Wateringen

Bij een overlijden is een belangrijke keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. Ook kan het zijn dat de directe familie hier een keuze in moet maken.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling op zichzelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Wateringen gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de plechtigheid naar een kerkhof getransporteerd worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Ingeval er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij ook gecremeerd kan worden. Dit hoeft trouwens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een extern crematorium te rijden.

Wel is het raadzaam om de tariefstellingen van een begrafenis en crematie Wateringen in het oog te houden. Doorgaans is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra prijzen voor een (graf)steen of monument op de rustplaats. logischerwijs is de voorkeur van de overledene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Wateringen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Wateringen

Piekeren over een uitvaart kan een vervelend gevoel geven, vooral als je aan de tariefstelling denkt. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hierbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor kennisgeving van overlijden

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Hierin zitten wel flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Wateringen zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De kosten zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Wateringen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Wateringen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Wateringen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Wateringen

Wij advisreren iedereen in Wateringen aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan immers dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte forse kosten van de uitvaart komen te staan. Kort genomen kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een fatsoenlijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is perfect voor wanneer je aparte wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Wateringen best fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuze die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Wateringen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Wateringen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Wateringen

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Wateringen in te schakelen voor het organiseren van een uitvaart in Wateringen. Even beknopt wederom stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het regelen van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Denk onder andere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan de organisatie van de uitvaartdienst op zichzelf. Alvorens je ervoor kiest om meteen in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Wateringen is het steevast goed om moeiteloos via onze website een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een helder beeld door wie jij bij voorkeur de finale dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Horen bloemen en rouwkaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Wateringen ook in staat om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een langdurige zware zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Wateringen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Wateringen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Wateringen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Wateringense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Wateringen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Wateringen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Wateringen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Wateringen

Persoonlijke steun en toeverlaat

13 april 2024

Deze uitvaart is memorabel, de uitvaartverzorger was erg ervaren. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij mogen staan.

- Guido Schipper

Op verzoek haast direct een passende begeleider

10 april 2024

Voor het werkelijke overlijden van mijn tante zochten wij al contact met diverse uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Dit was erg onvergelijkelijk en mogelijk door dat we snel diverse uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Dank jullie wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Hendrikus Vos

Persoonlijke begeleiding afscheid

5 april 2024

De uitvaart is vlug, zorgeloos en persoonlijk begeleid.

- Marianne Scholten

Uitvaartbegeleider was erg lief

23 maart 2024

Vooraf komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles besloten moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inschakelen ervoor. Heel blij met dat we niet alles zelf moesten regelen en hoofdzakelijk verbaasd met hoe vriendelijk en op maat deze begeleiding voor ons was. Niets geen koel gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was vreemd.Niks anders dan respect hiervoor.

- Mirjam van der Heijden

Een steun in deze moeilijke tijd

18 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Buitengewoon prettig en een enorme pluim voor de snelle reacties.

- Ramona Kramer

Passende uitvaart geregeld

15 maart 2024

Vlug en eervol geregeld. Heel blij.

- Mariska Peters

Perfect geregeld

7 maart 2024

Haast onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daardoor was de crematie ontzettend soepel geregeld. Tevens hadden we snel contact met de uitvaartcentra na de offerteaanvraag.

- Ivo Peeters

Snel en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

29 februari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Doordat het ook snel geregeld was en niet in een kille omgeving vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Niels Veenstra

Persoonlijke uitvaart

21 februari 2024

Omdat we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er ruimte voor alle persoonlijke ideeën. Omdat dit er redelijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaartdienst zoals onze pappa dat bij voorkeur wilde. Ook vielen de kosten ons alles mee dus erg blijgestemd met de offerte van uitvaartplek achteraf!

- Daniël Peters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Wateringen

Uitvaart Silene

Herenstraat 68
2291 BH Wateringen
Nederland

0174 292 926
http://www.silene-uitvaart.nl/

Uitvaartverzorging De Lier

Hoofdstraat 82
2678 CM De Lier
Nederland

0174 510 391
https://www.lupineuitvaartverzorging.nl/

Effero Uitvaartverzorging

Nunspeetlaan 489
2573 GK Den Haag
Nederland

085 877 2525
http://www.effero.nl/