Uitvaart Nootdorp

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een gemoedelijke uitvaartondernemer uit Nootdorp die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Nootdorp verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Nootdorp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Nootdorp gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Nootdorp

Uitvaart Nootdorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nootdorp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nootdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Pijnacker, Delfgauw en Leidschendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nootdorp

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nootdorp kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Nootdorp vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Nootdorp kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nootdorp

Het afhandelen van een heengaan is immer heftig. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schrik bij een onverwacht heengaan. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de uitvaart geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Nootdorp. In de dagen meteen na het overlijden dienen er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Wanneer er van tevoren helderheid is over de wensen van de overledene, helpt dit enorm. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Nootdorp persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd enkele zaken missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nootdorp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nootdorp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nootdorp contacteren

Als iemand overlijdt die je dierbaar is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Nootdorp Het is niet bij iedereen bekend wat een uitvaartcentrum eigenlijk regelt. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het vertrek. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Nootdorp. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je geliefde is dit ook voorstelbaar in de uitvaartcentra in Nootdorp. De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Voor de begrafenis kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Nootdorp met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje thee te drinken en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Nootdorp kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematorium. Tot slot kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een allerlaatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nootdorp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Nootdorp

Een van de eerste beslissingen die achtergeblevenen moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan bovendien overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis exact inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de uitvaart zelf? Besef dat los van de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in bijna alle uitvaartcentra in Nootdorp gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Enige uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een begraafplaats. Anders moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wordt er voor een crematie gegaan, dan is het gangbaar om te kiezen voor een crematorium waar ook de gelegenheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat is vanzelfsprekend niet verplicht. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er gelijktijdig voor dat je de kosten van een begrafenis of crematie in Nootdorp in de gaten houdt. Meestal is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de storting van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende prijzen voor een (graf)steen of gedenkteken op de gedenkplaats. overigens is de wens van de gestorvene doorgaans leidend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Nootdorp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Nootdorp

Het voelt wellicht wat wrang om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Nootdorp. Het is echt noodzakelijk gezien het regelen van een heengaan behoorlijk prijzig kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. De tarieven voor de uitvaart kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De tariefstellingen zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nootdorp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nootdorp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nootdorp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nootdorp

Een uitvaartverzekering in Nootdorp is de belangrijkste keuze van je uitvaart. Wanneer je in Nootdorp een verzekering afsluit, ben je ervan verzekerd dat een fors stuk van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een bepaald bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Je verzamelt bij deze uitvaartverzekering een bepaald bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Wel is het aan te raden, het maakt het je namelijk echt een stuk zorgelozer rondom de uitvaart.

Wat je aan verzekeringspremie moet betalen voor je uitvaartverzekering in Nootdorp is afhankelijk van meerdere zaken. Dit is dan eveneens de aanleiding dat de premie voor iedereen zal afwijken. Een jonger individu betaalt gemiddeld lagere premie dan een mens op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders teveel risico. Daarnaast zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw welzijn. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een verzekering. Als een uitvaartverzekeraar in Nootdorp je een te groot risico vindt, kunnen ze je afslaan. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook regelmatig gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je natuurlijk ook gewoonweg geld opzij zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt immers wel zeker zijn dat de uitvaart betaald kan worden. Wanneer dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nootdorp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nootdorp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nootdorp

Het is een goed besluit om een uitvaartondernemer in Nootdorp in te huren voor het regelen van een uitvaartdienst in Nootdorp. We hebben het al even eerder vermeld in dit artikel, echter is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan doorgaans gelijk de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende wijze zal worden georganiseerd.

Alle plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is goed aangezien het een enorm persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze internetpagina simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het allerlaatste afscheid is heel erg belangrijk en op deze wijze heb je vlug een indruk van degene die dit voor jou kunnen doen. Tevens is het een slim idee om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemen? Of eventueel muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen bij het zoeken. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Nootdorp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nootdorp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nootdorp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nootdorpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nootdorp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nootdorp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nootdorp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nootdorp

Grote hulp gehad

19 april 2024

Vrijblijvend eerst kunnen kijken wie er bij ons paste. Al vlug waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het heengaan van onze zuster aan te geven.

- Wilhelmus Peeters

De begrafenis van grootvader was ontzagwekkend

7 april 2024

Aangezien dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de kring hadden was het enorm spannend. Voortaan snappen wij hoe belangrijk de geschikte persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Ivo van de Berg

Een waardig afscheid

31 maart 2024

We hebben een buitengewoon geschikte begeleider kunnen vinden. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer vernomen, jammer.

- Wilhelmus Verhoeven

Persoonlijke begeleiding was fantastisch!

27 maart 2024

Ongeacht het ogenblik van de dag (of nacht) konden we contact opnemen, dat was heel erg aangenaam. Kopje koffie kon uitgebreid worden met het lievelingsgebak van grootmoeder. Prachtig.

- Michel de Jong

Wel betrokken bij de uitvaart

21 maart 2024

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Wij zijn een prettige ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat misschien klinkt.

- Esther Jansen

Betrouwbaar

12 maart 2024

We wilden het graag klein en privé houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze begrafenis ondernemer en konden we vlot de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Peter de Haan

Enorm betrokken

7 maart 2024

We waren helemaal wanhopig toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl gauw in aanraking met een zeer liefdevolle begeleidster. We hadden enorm vlug contact en ze heeft ons enorm fijn geholpen met het organiseren.

- Petrus van der Heijden

Echt betrokken bij de uitvaart

29 februari 2024

Zelden in het leven kom je mensen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Barry de Bruin

Merci!

20 februari 2024

Vlot waren we in contact met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Super erkentelijk!

- Adriana Scholten

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nootdorp

Van Der Helm uitvaartzorg

Veenweg 14
2631 CL Nootdorp
Nederland

015 310 1643
http://www.vdhuz.nl/

PUUR Uitvaartbegeleiding

Kortelandseweg 20
2631 NE Nootdorp
Nederland

06 58825588
http://www.puur-ub.nl/

Lupine Uitvaartverzorging B.V.

Nieuwstraat 10A
2266 AD Leidschendam
Nederland

070 387 9808
https://www.lupineuitvaartverzorging.nl/