Uitvaart Zoetermeer

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken dingen graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer uit Zoetermeer die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Zoetermeer verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Zoetermeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Uitvaartondernemer Zoetermeer gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Zoetermeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 26 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Zoetermeer aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zoetermeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Zoetermeer

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Zoetermeer kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Zoetermeer vindt die het beste met je voor heeft. Lees hieronder verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Zoetermeer kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Zoetermeer

Een heengaan is immer een schokkende aangelegenheid. Er is vanzelfsprekend het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een onverwacht heengaan. Het is bovendien een periode waarin er heel veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Zoetermeer. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstuk
  • Rouwkaarten
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Zoetermeer unieke wijzigingen aan een uitvaart aan te brengen.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode een aantal dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Zoetermeer

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Zoetermeer te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Zoetermeer contacteren

Voor een begrafenis in Zoetermeer heb je de opties uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In iedere uitvaartcentrum in Zoetermeer zijn indrukwekkende mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Tevens is daar alles in gereedheid om je geliefde fatsoenlijk te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Zoetermeer zijn de ruimtes waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Uiteraard mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt voorafgaand een ogenblik voor condoleances organiseren voor alle personen die de geliefde kenden. Eveneens kun je het exclusief houden voor louter genodigden of familie.

In bijna alle uitvaartcentra in Zoetermeer kun je gebruik maken van een aparte aula voor het uitleiden. Als dierbaren van de overledene kun je het vertrek erg uniek maken. De voorkeur voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Diverse uitvaartcentra in Zoetermeer kun je daarnaast media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt gewoonlijk kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Zoetermeer en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Zoetermeer

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Zoetermeer

Het is noodzakelijk dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw achtergeblevenen graag niet mee opzadelen. Gemiddeld genomen is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Zoetermeer een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstelling hiervoor kunnen hard stijgen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de prijzen voor de rustplaats zelf zal je daarnaast kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een (graf)kist. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen de prijzen hierin logischerwijs ook weer heel erg verschillen.

Crematies in Zoetermeer zijn aanmerkelijk beter geprijsd. Het duurste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig een optie tegen een compensatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het eigenhandig te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Zoetermeer wilt is het van belang om de prijzen altijd goed te vergelijken. Er bestaan aanzienlijk wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te beschouwen zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Zoetermeer

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Zoetermeer

Bij persoonlijke wensen bij een uitvaart in Zoetermeer kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Het is moeilijk om een schatting te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt afnemen. Als je een uitvaartverzorger inschakelt kun je rekenen op ongeveer 1.500,- euro, dit is gemiddeld gedekt door een verzekering. Dit is absoluut wenselijk, door deze ondersteuning zul je immers niet langer alles eigenhandig te hoeven doen. In de tijd van rouw is het aangenaam om dit soort dingen niet zelf te hoeven regelen. De manier van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je behoeften. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 kwijt. De tariefstelling voor het vervoer verschillen per uitvaartcentrum. Normaliter kun je van tevoren de doorsnee bedragen van de diverse uitvaartcentra zien op de internerpagina van het vervoerbedrijf.

Logischerwijs kunnen er bijkomende uitgaven ontstaan bij een uitvaart in Zoetermeer. Denk aan bijvoorbeeld bloemstukken of kaarten. Daarnaast zal je moeten denken aan de prijzen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je bovendien te maken met extra kosten voor een (graf)kist, een bepaald graf en een grafsteen. Bij een crematie zul je te maken krijgen met lagere kosten, maar zal je ook een urn en dergelijke moeten aankopen. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de doorsnee uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Zoetermeer en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Zoetermeer inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Zoetermeer inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Zoetermeer

Het is voor elk persoon in Zoetermeer verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan echt dat je familie niet voor onverwachte forse prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort door de bocht zijn er twee verschillende soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waardoor je gegarandeerd bent van een goed geregelde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een spaarpotje op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering geeft iets meer vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een zeer handige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Er zijn daarnaast nog varianten waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering samengevoegd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Zoetermeer aanzienlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Zoetermeer

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Zoetermeer verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Zoetermeer

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Zoetermeer in te zetten voor een afscheid in Zoetermeer. We hebben het al even kort vermeld in dit artikel, maar is het verstandig om hier wat dieper bij stil te staan. Het regelen van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dat is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte wijze zal worden geregeld.

Denk onder meerdere aan de formaliteiten die plaats zullen vinden of aan het regelen van de uitvaart zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze site simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is zeer belangrijk en op deze manier heb je vlug een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Verder is het een verstandig plan om altijd even te kijken naar de werkzaamheden die er verricht kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer verder in staat om persoonlijke diensten te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of bijvoorbeeld muziek (al dan niet live) ook binnen de opties valt? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de geschikte uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze heftige tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets simpeler voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Zoetermeer

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Zoetermeer

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Zoetermeer. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Zoetermeerse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Zoetermeer. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Zoetermeer bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Zoetermeer die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Zoetermeer

Snel in contact met de juiste personen

29 augustus 2020

Voor het echte overlijden van mijn tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Dit was erg bijzonder en denkbaar door dat we snel een aantal uitvaartverzorgers in onze mailbox en aan de telefoon hadden. Bedankt voor het mogelijk maken ervan!

- Angela van Doorn

Zeer mooie uitvaartdienst gehad!

28 augustus 2020

Exact zoals mijn pappa het wilde! Echt bijzonder mooi (en met relatief lage kosten) hoe we dit vertrek hebben kunnen vormgeven. Het was erg mooi met alle ‘gekke’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Zelfs achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Jan Hendriks

Een intieme teraardebestelling

16 augustus 2020

Onze persoon van de uitvaart begeleiding was vlot bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was enorm gewaardeerd.

- Anne van de Veen

Dank jullie wel!

11 augustus 2020

We hadden binnen een paar uur de belangrijkste offertes binnen. Zelf hebben we vrijwel niks autonoom hoeven doen.
Super dankbaar!

- Marianne van den Broek

Dankbaar voor een persoonlijk afscheid

6 augustus 2020

Onze man van de uitvaart begeleiding was razendsnel bij ons en hielp ons met alles. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet te veel en de hulp was erg gewaardeerd.

- Danny Hoekstra

Persoonlijke uitvaartdienst

27 juli 2020

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in de plechtigheid opnemen. Er waren meerdere behoeften en daarom werd afscheid precies zoals papa dat wilde. De prijs was goed dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Steven van Dongen

Vlug en gemakkelijk uit handen genomen uitvaart

14 maart 2020

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Het afscheid (en de plaats) voelde volstrekt relaxed ondanks het leed. Doordat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het fijn dat het uit handen werd genomen.

- Antonius van Leeuwen

Verwachtingen zijn overtroffen

9 februari 2020

Omdat onze familie het niet helemaal eens was werden er op het laatste moment dingen gewijzigd. De uitvaartverzorgster was flink meegaand dus dit was pijlsnel geregeld.

- Petra van den Broek

Afscheid schitterend zoals gewild

6 februari 2020

Het is exact gegaan zoals papa het het liefste had gewild. Echt bizar mooi (en met relatief lage prijzen) hoe we dit afscheid hebben kunnen vormgeven. Niets was apart of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Zelfs achteraf was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Adriaan Kramer

Hele fijne dienst gehad!

17 januari 2020

Precies zoals mijn pappa het wilde! Echt bizar mooi (en met betrekkelijk lage kosten) hoe we dit afscheid hebben mogen vormgeven. Niets was vreemd of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Ivo van Dongen

Snel en gemakkelijk uit handen genomen afscheid

20 december 2019

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Marije Driessen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Zoetermeer

Uitvaartzorg Uniek

Schansbaan 303
2728 KX Zoetermeer
Nederland

06 25553100
http://www.uzuniek.nl/

Tineke Bierhuis Afscheidsbegeleiding

Stadhoudersring 714
2713 GW Zoetermeer
Nederland

079 316 9876
http://www.afscheidsboeket.nl/uitvaartcentra/1254/

Infinity Uitvaartzorg

Larikszoom 9
2719 HG Zoetermeer
Nederland

079 500 0250
https://infinity-uitvaartzorg.nl/