Uitvaart Bergschenhoek

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Zoek jij ondersteuning voor de uitvaart in Bergschenhoek?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Bergschenhoek verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Bergschenhoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Bergschenhoek gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Bergschenhoek

Uitvaart Bergschenhoek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Bergschenhoek aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bergschenhoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zoetermeer, Benthuizen en Moerkapelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Bergschenhoek

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Bergschenhoek kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Bergschenhoek. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Bergschenhoek

Bij het heengaan van een medemens spelen er verschillende emoties. Er is natuurlijk het leed en wellicht de schrik bij een plotseling heengaan. Het is daarnaast een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel georganiseerd worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Bergschenhoek vervoerd worden. In de dagen meteen na het overlijden moeten er diverse keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Bergschenhoek.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke tijd meerdere zaken over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Bergschenhoek

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Bergschenhoek te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Bergschenhoek contacteren

Bij een begrafenis in Bergschenhoek kun je kiezen uit een variatie aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad beschikbaar zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bepalende rol bij zowel alle activiteiten vooraf aan de teraardebestelling als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Bergschenhoek zijn prachtige opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de begrafenis is. Eveneens is hier alles present om de overledene de laatste behandeling te kunnen geven.

De belangrijkste functie van een uitvaartcentrum Bergschenhoek zijn de ruimtes waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Natuurlijk mag het opbaren ook in huis gebeuren, maar als je dit het liefste niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een ogenblik kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor alleen intimi.

In zowat alle uitvaartcentra in Bergschenhoek kun je gebruik maken van een aparte aula voor het uitleiden. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg passend maken. Er is de gelegenheid voor zelf gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloven. Allerlei uitvaartcentra in Bergschenhoek kun je bovendien media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de begrafenis zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit kan een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Bergschenhoek en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Bergschenhoek

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Bergschenhoek

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en buitengewoon persoonlijke keuze van personen. Liever wil je deze intieme keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Doorgaans is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft merendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Bergschenhoek een graf gehuurd moet worden. De kosten hiervoor kunnen hard stijgen. De tariefstellingen voor een begrafenis in Nederland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus goed aan om dit eerst even degelijk na te gaan voordat je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Afhankelijk van je persoonlijke wensen kunnen de kosten hierin natuurlijk ook weer zeer veel verschillen.

Een crematie in Bergschenhoek brengt minder tarieven met zich mee. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans mogelijk tegen een compensatie. Je kunt er logischerwijs tevens voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Bergschenhoek, is het altijd verstandig om de kosten tegen elkaar af te wegen. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te signaleren zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Bergschenhoek

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Bergschenhoek

Het voelt misschien wat zuur om na een heengaan na te denken over de kosten van een uitvaart in Bergschenhoek. Het is tevens noodzaak gezien het organiseren van een heengaan best duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Ook is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de gestorvene
 • Mogelijk in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost tegenwoordig ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten wel veel opties inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Bergschenhoek zo kostbaar maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de kosten aanzienlijker zijn. De kosten zijn dus nogal beïnvloedbaar, maar niet volledig. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

Vaak zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Bergschenhoek en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Bergschenhoek inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Bergschenhoek inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Bergschenhoek

Wij advisreren iedereen in Bergschenhoek aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke kosten komen te staan. In de regel zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hier ben je dan verzekerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een bedrag op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, omdat je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een buitengewoon verstandige uitvaartverzekering als je persoonlijke wensen hebt.

Er zijn eveneens nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Bergschenhoek dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo kies je de uitvaartverzekering die het beste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Bergschenhoek

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Bergschenhoek verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Bergschenhoek

Meteen na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Bergschenhoek Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om onmiddellijk al dingen te organiseren. Indien dit de allereerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan geregeld moeten worden, uit handen te nemen van de nabestaanden. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Aansluitend kunnen jullie tezamen doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme toegevoegde waarde bij een overlijden. Vergelijk daarom diverse uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Bergschenhoek zal er een fijne uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige laatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Bergschenhoek

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Bergschenhoek

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Bergschenhoek. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Bergschenhoekse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Bergschenhoek. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Bergschenhoek bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Bergschenhoek die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Bergschenhoek

Een waardig vertrek

21 juli 2024

Er is geen enkele uitvaartverzorger te vinden die meer hulpverlenend is dan die van ons. We hebben alleen na de plechtigheid niks meer mogen horen, spijtig.

- Joris van der Heijden

Boven verwachting flexibel

19 juli 2024

De veranderingen in organisatie van de dag was geen probleem. Dit was geen probleem dus heel soepel deze mensen die ontdekt hebben.

- Sander Mulder

Schitterend afscheid

12 juli 2024

Het was zo mooi! De verslagenheid was aanzienlijk na het overlijden van grootmoeder maar de uitvaart had niet beter georganiseerd kunnen worden. Erg fijn hoe vlug we de offertes binnen hadden.

- Ivo van de Velde

Uitvaartverzorger zeer zorgzaam

30 juni 2024

Allereerst komt het verdriet en de klap en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek vlot mensen inzetten hiervoor. Enorm erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was zeer bijzonder. Niks geen koel gedoe, oprecht heel persoonlijk en niets was eigenaardig.Petje af.

- Mirjam Dekker

Warme helpende hand

23 juni 2024

Het overlijden van mijn mama had een flinke invloed op mij, diepe rouw en dus niet in staat dingen te organiseren. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlug in aanraking komen met de juiste mensen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Leonie van der Heijden

Persoonlijke begeleiding was fantastisch!

18 juni 2024

Dag en nacht bereikbaarheid was heel erg aangenaam. De favoriete lekkernij van oma stond tijdens de uitvaart (bij de koffie) centraal. Prachtig.

- Sylvia van der Laan

Mooie uitvaart

9 juni 2024

Het was zo fijn! Ondanks de rouw na het overlijden van oma hadden we geen waardiger afscheid georganiseerd kunnen krijgen. Buitengewoon fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Kim Peters

Eervol afscheid begeleid

5 juni 2024

Razendsnel en respectvol geregeld. Heel tevreden.

- Ilse Visser

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

27 mei 2024

Het bedrijf wat contact met ons zocht was erg persoonlijk. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg huiselijk. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Ellen de Graaf

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Bergschenhoek

Bogerd van den Begrafenis en crematieverzorging

Ireneweg 17
2665 AN Bleiswijk
Nederland

010 522 2790
http://www.uitvaartverzorgingvandenbogerd.nl/

Licht Uitvaartzorg

Loodsmandreef 36
2661 SW Bergschenhoek
Nederland

010 841 3324
http://www.lichtuitvaartzorg.nl/

Funerary Services Hess B.V.

Meidoornsingel 50
3053 BS Rotterdam
Nederland

010 418 2333
http://www.hess.nl/