Uitvaart Marken

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag behapbaarder voor je. Behoefte aan een fijne uitvaartondernemer in Marken die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Marken verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Marken – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Marken gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Marken vinden

Uitvaart Marken
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Marken aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Marken, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Volendam, Edam en Monnickendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Marken

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Marken is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Marken vindt die hart heeft voor jouw zaak. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Marken kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Marken

Bij het overlijden van een geliefde spelen er verschillende emoties. Er is vanzelfsprekend het leed en wellicht de shock bij een plotsklaps overlijden. Maar een overlijden houdt ook een drukke tijd in, waarin in een kort tijdsbestek de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene gebracht worden naar een uitvaartcentrum in Marken. Hierna moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit anders zijn, dan maak je keuzes naar je beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een teraardebestelling in Marken persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze drukke periode meerdere zaken missen. Daarom is het regelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Welke zaken zijn er nog meer vitaal? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Marken

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Marken te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Marken contacteren

Bij een teraardebestelling in Marken kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle zaken voor en na de uitvaart. In iedere uitvaartcentrum in Marken zijn prachtige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tegelijkertijd is hier alles beschikbaar om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De belangrijkste rol van een uitvaartcentrum Marken zijn de plekken waar de overledene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Uiteraard kun je de dierbare ook thuis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel intimi.

De meeste uitvaartcentra in Marken hebben een gehoorzaal waar de dienst gehouden kan worden. De dienst is het meest persoonlijke stuk van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de ruimte voor eigenhandig geselecteerde muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloofsthema’s. In veel uitvaartcentrum Marken zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Na de teraardebestelling zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook veelomvattend. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verscheidene uitvaartcentra in Marken en kies voor wat past bij jullie uitleiden.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Marken

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Marken

De keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie is een bepalende en zeer persoonlijke keuze van personen. Eigenlijk wil je deze intieme keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Marken een rustplaats gehuurd moet worden. De tariefstellingen kunnen flink stijgen hiervoor. Elke gemeente in Holland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Het is dan zeker aan te raden om eerst wat onderzoek te doen. Behalve de prijzen voor de grafkuil zelf zal je gelijktijdig kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een kist. Ook hier kunnen de tariefstelling oplopen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Marken zijn aanzienlijk minder duur. Het prijzigste aan het cremeren is de asurn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit regelmatig een optie tegen een vergoeding. Je kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Marken, is het immer wijs om de kosten tegen elkaar af te wegen. Over en weer zitten er namelijk stevige verschillen tussen de aanbieders. Je kunt zo al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Marken

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Marken

Piekeren over een uitvaartdienst kan een naar gevoel geven, zeker als je aan de tariefstelling denkt. Het is wel noodzaak gezien het regelen van een heengaan behoorlijk kostbaar kan zijn. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een kist, de allerlaatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen daar nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor mededeling van overlijden

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel circa € 7.000,-. Daarbij zitten wel een aantal opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf bepalen. Een koffietafel als voorbeeld, is meestal met koffie en cake. Wil je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen aanzienlijker dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een privaat graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Marken en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Marken inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Marken inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Marken

Een uitvaartverzekering in Marken is de belangrijkste selectie rondom je uitvaart. Wanneer je in Marken een verzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een flink gedeelte van de uitvaartkosten zijn afgedekt. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een afgesproken bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Bij deze optie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, omdat het zaken zoveel zorgelozer maakt bij een uitvaart regelen, is het absoluut te adviseren.

Wat je aan premie betaalt voor je uitvaartverzekering in Marken is afhankelijk van een aantal zaken. Dat is dan ook de aanleiding dat de verzekeringspremie voor iedereen zal variëren. Zo valt een verzekeringspremie lager uit indien je hem op een jongere leeftijd afsluit. Logisch, want een ouder iemand overlijdt normaliter gezien sneller dan een jonger mens. Tevens zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw gezondheid. Een aanbieder is niet gedwongen om je te aanvaarden voor een uitvaartverzekering. Indien een uitvaartverzekeraar in Marken je een te omvangrijk risico vindt, zullen ze je afwijzen. Nagenoeg iedere keer zul je dan ook jouw medische verslag moeten inleveren wanneer je een verzekering wilt afsluiten. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om zelf een bedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gedaan wordt, anders komen je nabestaanden later een geldbedrag tekort bij het bekostigen van jouw uitvaartdienst. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw naasten benaderen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Marken

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Marken verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Marken

Het is slim om een uitvaartverzorger in Marken in te huren voor een afscheid in Marken. We hebben het al even vluchtig benoemd in dit artikel, maar is het belangrijk om hier wat dieper bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Dat is dan tevens direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de juiste manier zal worden georganiseerd.

De meeste formaliteiten en de vlekkeloze planning wordt geregeld door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je al snel een helder idee door wie jij het liefste de allerlaatste dag van jouw geliefde laat regelen. Ook is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Horen bloemen en rouwkaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan organiseren? Of is deze uitvaartondernemer in Marken ook in de gelegenheid om misschien live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste connectie zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Marken

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Marken

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Marken. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Markense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Marken. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Marken bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Marken die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Marken

Lieve mensen voor de uitvaart

14 april 2024

Fijne mensen die alles pijlsnel en betrouwbaar organiseren gevonden.

- Anne de Groot

Een integere uitvaartdienst

12 april 2024

Vertrouwelijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Bedankt.

- Jessica de Jonge

Een waardig vertrek

31 maart 2024

We hebben een zeer passende ondersteuner kunnen vinden. Enkel de nazorg kon mogelijk wat beter.

- Dave de Vries

Een integere begrafenis

26 maart 2024

Vertrouwelijk en alleen met genodigden was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon regelen. Dank jullie wel.

- Annemarie Mol

Dankbaar voor een eigen afscheid

19 maart 2024

Het uitvaart centrum van onze keuze was vlot en erg meegaand. De teksten werden ook herschreven met zijn hulp en ook meedenken over alles was klasse.

- Nancy Smit

Betrouwbaar

14 maart 2024

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we vlug de begrafenis regelen. Dank jullie wel.

- Rob Hoekstra

Bedankt!

4 maart 2024

Gauw waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we vrijwel niks alleen hoeven doen.
Onwijs erkentelijk!

- Paulus Boer

Echt betrokken bij de uitvaart

27 februari 2024

Zelden in het leven kom je personen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo keurig georganiseerd konden krijgen.

- Barbara Schouten

De laatste groet was perfect

19 februari 2024

Ik heb echt niet de passende woorden om te beschrijven hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Hierdoor hebben we een geweldig uitvaart voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Willem de Haan

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Marken

Uitvaartverzorging Carola Vriend-Schurink

Oude Zijds Burgwal 36
1141 AC Monnickendam
Nederland

06 55397588
http://www.carolavriend.nl/

Uitvaartcentrum Het Mirakel

C.J. Conijnstraat 6a
1131 DZ Volendam
Nederland

0299 412 400
http://www.begrafenisfondsvolendam.nl/

Symfonie uitvaarten

Lingerzijde 16
1135 AP Edam
Nederland

06 37393682
http://www.symfonie-uitvaarten.nl/