Uitvaart Spijkenisse

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Dit is de reden dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Spijkenisse?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Spijkenisse verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Spijkenisse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Spijkenisse gezocht?

Een uitvaartondernemer uit Spijkenisse vinden

Uitvaart Spijkenisse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Spijkenisse aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Spijkenisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Vondelingenplaat Rotterdam, Botlek Rotterdam en Hekelingen bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Spijkenisse

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Spijkenisse kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Spijkenisse vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je met alle plezier waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Spijkenisse

Een heengaan is altijd een heftige situatie. Denk aan de schok bij een onvoorzien heengaan en het daaruit voortkomende leed. Het is daarnaast een periode waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles georganiseerd worden bij een begrafenis. Als eerste moet het overlijden aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Spijkenisse vervoerd worden. In de dagen direct na het overlijden moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • Koffie of thee
 • De uitvoering van het testament

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Spijkenisse.

Zeker zul je in deze drukke periode enkele zaken missen. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Spijkenisse

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Spijkenisse te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Spijkenisse contacteren

Voor een teraardebestelling in Spijkenisse heb je de keuze uit diverse verschillende uitvaartcentra die door de hele plaats zijn gevestigd. Het uitvaartcentra heeft een omvangrijke impact op alle aangelegenheden voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Spijkenisse zijn er adequate faciliteiten om de overledene professioneel en met eerbaarheid te bewaren tot de dag van de teraardebestelling. Daarnaast is hier alles voorhanden om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

De zwaarstwegende functie van een uitvaartcentrum Spijkenisse zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt georganiseerd. Natuurlijk kun je de geliefde ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt vooraf een ogenblik voor condoleances houden voor alle personen die de dierbare kenden. Ook kun je het afgesloten houden voor uitsluitend genodigden of familie.

In vrijwel alle uitvaartcentra in Spijkenisse kun je gebruik maken van een speciale zaal voor het afscheid. De gedienstigheid is het meest persoonlijke stukje van de uitvaart en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de ruimte voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is ruimte voor alle verschillende religies. Allerlei uitvaartcentra in Spijkenisse kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de uitvaart zijn er opties voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt meestal kiezen voor iets standaards zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreidere opties. Vergelijk daarom de verscheidene uitvaartcentra in Spijkenisse met elkaar en maak een afgewogen keuze voor een uitvaartcentrum die aan alle wensen kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Spijkenisse

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Spijkenisse

Bij een overlijden is een significante keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een wilsbeschikking laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan ook overgelaten zijn aan de directe familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Spijkenisse zal duidelijk zijn, maar wat hebben deze verschillen voor impact op de uitvaart zelf? Weet dat los van de selectie van een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de dienst daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Spijkenisse gehouden kan worden.

Indien iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en zo nu en dan moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Als er voor een crematie wordt gekozen, is het gangbaar om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij daarnaast gecremeerd kan worden. Dat is overigens niet noodzakelijk. Je mag ook van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er daarnaast voor dat je de prijzen van een begrafenis of crematie in Spijkenisse in de gaten hebt. Meestal is een begrafenis prijziger dan een crematie. Dit komt in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de aanvullende prijzen voor een (graf)steen of monument op het graf. Natuurlijk is de voorkeur van de gestorvene immer leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Spijkenisse

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Spijkenisse

Het voelt mogelijkerwijs wat naar om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Spijkenisse. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Je gaat überhaupt meerdere kosten maken, denk hier aan een (graf)kist of een asurn. Ook de verzorging van de dierbare en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de wensen komen er nog allerlei kosten bij, zoals:

 • De locatie van opbaren voor de uitvaartdienst
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Overlijdenskaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten wel een aantal mogelijkheden inbegrepen. De tarieven voor het afscheid kun je afhankelijk van de wensen zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een rustplaats. Een algemeen graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Spijkenisse en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Spijkenisse inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Spijkenisse inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Spijkenisse

Wij raden iedereen in Spijkenisse aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor aanzienlijke tarieven komen te staan. Over het algemeen kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vastgesteld dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een bedrag op waarmee de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider onafhankelijkheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een zeer geschikte uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Er zijn daarnaast nog variaties waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Spijkenisse behoorlijk fors is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering absoluut aan te raden. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Spijkenisse

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Spijkenisse verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Spijkenisse

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Spijkenisse in te zetten voor een afscheidsdienst in Spijkenisse. Even vluchtig andermaal stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaart uit handen te nemen. Dat is dan ook direct de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de passende manier zal worden geregeld.

Alle formaliteiten en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig daar het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze pagina simpel en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het laatste afscheid is erg belangrijk en op deze manier heb je vlug een indruk van de personen die dit voor jou kunnen doen. Verder is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer daarnaast in staat om additionele werkzaamheden te verrichten, zoals het kopen van bloemen? Of is deze uitvaartondernemer in Spijkenisse ook in de gelegenheid om wellicht live muziek te organiseren als de gestorvene dit heeft gewenst? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze moeilijke tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Spijkenisse

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Spijkenisse

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Spijkenisse. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Spijkenissese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Spijkenisse. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Spijkenisse bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Spijkenisse die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Spijkenisse

Zeer tevreden door lieve hulp

13 april 2024

De personen van het uitvaartcentrum hebben mij enorm geholpen bij de uitvaart van mijn lieve man. Ik stond er niet in mijn eentje meer voor. Alles werd voor mij geregeld na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit in minder dan 1 dag geslaagd.

- Iris van Dijk

Persoonlijke uitvaart

9 april 2024

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in de plechtigheid verwerken. Er waren meerdere voorkeuren en daarom werd afscheid precies zoals vader dat wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blij met de aanbieding van uitvaartplek achteraf!

- Leonie de Koning

Zeer content door attente hulp

31 maart 2024

Ik heb zeer fijne ondersteuning gehad toen ik het overlijden van mijn partner moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Alles werd voor mij georganiseerd na het contact vinden met deze mensen. Gelukkig was dit binnen 1 dag gelukt.

- Brenda de Lange

Betrouwbaar

29 maart 2024

We wilden het liever klein en besloten houden en dat is geslaagd. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Merci.

- Caroline Verbeek

Een uitkomst bij rouw

17 maart 2024

Onverwacht hebben wij via uitvaartplek.nl de geschikte persoon gevonden die ons zo goed kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Jan Sanders

Prachtig afscheid begeleid

11 maart 2024

Vlot en waardig geregeld. Heel blij.

- Robin Veenstra

De laatste groet was perfect

3 maart 2024

De woorden ontbreken om te vertellen hoe fijn de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan vlekkeloos. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. Daarom hebben we een schitterend uitvaart voor onze beste opa kunnen organiseren.

- Hendrika van den Heuvel

Vlot geregelde huiselijke uitvaart

26 februari 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was buitengewoon betrokken. Het afscheid (en de plaats) voelde volstrekt relaxed ondanks het leed. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Gerardus van de Veen

Zeer mooie dienst gehad!

17 februari 2024

Precies zoals mijn pappa het wilde! Onvoorstelbaar hoe persoonlijk en relatief goedkoop deze begrafenis georganiseerd is. Het was ontzettend mooi met alle ‘gekke’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Naderhand is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Marinus Wolters

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Spijkenisse

Maas Rouwservice

4e Industriestraat 13 A/B
3133 EK Vlaardingen
Nederland

010 234 3440
http://www.maasrouwservice.nl/

uitvaartverzorging Spijkenisse Van Helden V.O.F

Vlinderveen 536
3205 EN Spijkenisse
Nederland

0181 644 979
http://www.uitvaartverzorgingspijkenisse.nl/

De Ruijter Uitvaartverzorging BV

Christiaan Huygenslaan 29
3204 CE Spijkenisse
Nederland

0181 645 609
https://www.deruijteruitvaartverzorging.nl/