Uitvaart Hekelingen

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Zoek jij ontzorging voor de uitvaart in Hekelingen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Hekelingen verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste deel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Hekelingen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hekelingen gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Hekelingen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hekelingen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hekelingen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hoogvliet Rotterdam, Spijkenisse en Nieuw Beijerland bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hekelingen

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Hekelingen kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Hekelingen. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Hekelingen kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hekelingen

Bij het overlijden van een medemens spelen er verscheidene emoties. Er is uiteraard het verdriet en wellicht de schok bij een plotseling overlijden. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve melding bij de gemeente. Vervolgens moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Hekelingen. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstuk
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om beslissingen te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het initiëren van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart in Hekelingen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende periode enkele dingen missen. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hekelingen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hekelingen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hekelingen contacteren

Bij een uitvaart in Hekelingen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de teraardebestelling als de uitvaart zelf. In iedere uitvaartcentrum in Hekelingen zijn schitterende opties om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is daar alles in gereedheid om je geliefde zorgvuldig te laten verzorgen.

De belangrijkste rol van een uitvaartcentrum Hekelingen zijn de plekken waar de gestorvene opgebaard kan worden en waar de uitvaartdienst wordt gehouden. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook thuis opbaren. Indien je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de dag een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor alleen familieleden.

In zowat alle uitvaartcentra in Hekelingen kun je gebruik maken van een bijzondere aula voor het vertrek. Als dierbaren van de overledene kun je het afscheid erg persoonlijk maken. Er is de gelegenheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is gelegenheid voor alle verschillende religies. In menig uitvaartcentrum Hekelingen zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de plechtigheid.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er uitgebreide opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Hekelingen en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hekelingen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Hekelingen

Een van de eerste keuzes die achtergeblevenen moeten maken is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel helder wat de wens van de overledene was en deze wens wordt in de regel alsmede opgevold. De keuzemogelijkheid kan bovendien overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling op zichzelf? Vast staat dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Hekelingen gehouden kan worden.

Ingeval men kiest voor een begrafenis, zal de overledene na afloop naar een begraafplaats worden getransporteerd. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een kerkhof en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarbij ook gecremeerd kan worden. Dat hoeft overigens niet. Je mag daarnaast van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Wel is het raadzaam om de tarieven van een begrafenis en crematie Hekelingen in de gaten te houden. Een begrafenis zal kostbaarder zijn dan een crematie. Dit ontstaat in het bijzonder door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een steen of gedenkteken op de gedenkplaats. logischerwijs is de wil van de gestorvene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Hekelingen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Hekelingen

Het voelt mogelijkerwijs wat wrang om na een heengaan na te denken over de prijzen van een uitvaart in Hekelingen. Het is toch echt noodzaak gezien het organiseren van een heengaan aanzienlijk duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de finale verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de behoeften komen hier nog aanvullende kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De kosten na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Een veelheid zaken zitten hier standaard bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Hekelingen zo duur maken als je zelf wilt. Een koffietafel als voorbeeld, is normaal met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling hoger dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een algemeen graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hekelingen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hekelingen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hekelingen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hekelingen

Het is voor iedereen in Hekelingen slim om een uitvaartverzekering te nemen. Zowel jij als je nabestaanden hebben dan de geruststelling dat zij niet voor aanzienlijke prijzen komen te staan. Kort genomen kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen diensten zijn opgenomen. Hiermee ben je dan gegarandeerd van een verstandig geregelde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een kapitaal op waarvan de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets uitgebreider vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een hele verstandige uitvaartverzekering als je specifieke wensen hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet eenvoudig om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Hekelingen dat het vergelijken ervan overweldigend lijkt. Toch is een vergelijking vereist. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hekelingen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hekelingen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hekelingen

Meteen na het overlijden van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Hekelingen De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Indien dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom zijn er uitvaartverzorgers.

Om meerdere zaken uit je handen te nemen in een tijd van treurnis zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle zaken bij een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het rouwtransport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Later kunnen jullie samen bespreken wat de voorkeuren rondom het afscheid zijn.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een belangrijke hulp bij een overlijden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hekelingen zorgen voor een prachtige allerlaatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Hekelingen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hekelingen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hekelingen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hekelingense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hekelingen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hekelingen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hekelingen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hekelingen

Enorm betrokken

25 juli 2024

Na het overlijden wisten we even niet wat we exact moesten doen. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in verbinding met een persoon die ons verder kon helpen. We hadden enorm snel contact en ze heeft ons enorm goed geholpen met het organiseren.

- Daniëlle van Beek

Een intieme uitvaart

19 juli 2024

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was vlot en erg behulpzaam. Zelfs het helpen met de persoonlijke teksten was niet te veel en de handreiking was enorm gewaardeerd.

- Ruben de Graaf

Het afscheid was geweldig georganiseerd

8 juli 2024

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te definiëren hoe passend het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al meteen contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie allerlaatste groet mogen houden aan onze fijne opa.

- Klaas de Lange

Een eigen afscheid geregeld

30 juni 2024

Personen die echt meedenken zijn zeldzaam. Nooit verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo keurig geregeld konden krijgen.

- Esther van de Ven

Persoonlijke begeleiding afscheid

28 juni 2024

Lieve mensen die alles vlot en degelijk regelen gevonden.

- Robert van den Broek

Fantastisch afscheid

21 juni 2024

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het heengaan van oma hadden we geen mooier afscheid georganiseerd kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, hierdoor was er flink wat ruimte om de uitvaartdienst te organiseren.

- Raymond Maas

Liefdevol opgevangen

14 juni 2024

Ons moeder stond zelf heel mooi in het leven dus de attente opvang was enorm welkom. Alles was bespreekbaar en voornamelijk afgestemd op wat wij wilden.

- Patricia Janssen

Passende uitvaart geregeld

4 juni 2024

Vlug en eervol gedaan. Heel tevreden.

- Hanneke de Ruiter

Betaalbaar en eervol

27 mei 2024

Lage tariefstelling en een vredig afscheid was wat we wensten. Aangezien ons inkomen beperkt is was dit uitstekend.

- Joris Maas

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hekelingen

Evelien Uitvaartverzorging

Schoolstraat 4
3171 DG Poortugaal
Nederland

010 223 6215
http://www.evelienuitvaartverzorging.nl/

uitvaartverzorging Spijkenisse Van Helden V.O.F

Vlinderveen 536
3205 EN Spijkenisse
Nederland

0181 644 979
http://www.uitvaartverzorgingspijkenisse.nl/

De Ruijter Uitvaartverzorging BV

Christiaan Huygenslaan 29
3204 CE Spijkenisse
Nederland

0181 645 609
https://www.deruijteruitvaartverzorging.nl/