Uitvaart Hillegom

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Ben jij op zoek naar een professional voor de uitvaart in Hillegom?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Hillegom verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Hillegom – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Hillegom gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Hillegom

Uitvaart Hillegom
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Hillegom aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Hillegom, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kaag, Lisse en Sassenheim bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Hillegom

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Hillegom is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te stappen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer in Hillegom vindt die het beste met je voor heeft. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Hillegom kunt vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Hillegom

Bij het wegvallen van een naaste spelen er diverse gevoelens. Er is natuurlijk het verdriet en misschien de schok bij een onvoorzien heengaan. Het is ook een tijd waarin er enorm veel op je afkomt. Er moet veel besloten worden bij een begrafenis. Als eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Hillegom overgebracht worden. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • De executie van het testament

Als de overledene zelf al voorkeuren over de invulling heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het aansluit op het leven van de overledene. Gelukkig is er hedendaags steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Hillegom.

Geheid zul je in deze hectische periode veel zaken vergeten. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Hillegom

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Hillegom te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Hillegom contacteren

Indien een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in aanraking komen met een uitvaartcentrum in Hillegom. Lang niet iedereen weet wat de rol is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak attractief gemaakt en opgebaard wanneer dit gewenst is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Hillegom. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Hierdoor is het mogelijk om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Hillegom er voor je als het aankomt op de verzorging van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij verschillende uitvaartcentra bijstaan met de verzorging voor het vertrek. Tevens kunt je in uitvaartcentrum Hillegom samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Ook kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de opties om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Hillegom kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematiecentrum. Tenslotte kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een finale afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Hillegom

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Hillegom

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Graag wil je deze complexe keuze niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat duurder dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Hillegom een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente verschillen. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even degelijk uit te zoeken alvorens je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de prijzen voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren kunnen de kosten hierin overigens ook weer beduidend afwijken.

Een crematie in Hillegom brengt lagere prijzen met zich mee. Bij een crematie gaan de meeste prijzen in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as ook uit laten strooien. Het is eveneens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Hillegom, is het immer verstandig om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om flink geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis & Hillegom

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Hillegom

Het lijkt wellicht wat wrang om na een overlijden na te denken over de tariefstelling van een uitvaart in Hillegom. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een grafkist, de laatste verzorging van de gestorvene en diensten van de begrafenisondernemer. Afhankelijk van de wensen komen daar nog diverse kosten bij, zoals:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Het transport van de gestorvene
 • Eventuele dragers
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags circa € 7.000,-. Een veelheid aangelegenheden zitten hier gebruikelijk bij in. Je kunt de uitvaartkosten in Hillegom zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar tevens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Denk je aan het laatste, dan zijn de tarieven aanzienlijker dan wanneer je alleen voor koffie en cake kiest. Kies je voor een teraardebestelling dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk minder duur dan een privaat graf.

Meestal zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Hillegom en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Hillegom inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Hillegom inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Hillegom

Wij advisreren iedereen in Hillegom aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zowel jij als je familie hebben dan de garantie dat zij niet voor hoge tarieven komen te staan. Meestal kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn geïntegreerd en waardoor je verzekerd bent van een degelijk geregelde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is ideaal voor wanneer je aparte voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Tot slot is er ook nog een versie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet simpel om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel bedrijven voor een uitvaartverzekering in Hillegom dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijking vereist. Zo betaal je niet teveel voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Hillegom

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Hillegom verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Hillegom

Het is raadzaam om meteen na het overlijden een uitvaartondernemer in Hillegom te bellen. De rouw overheerst nadat een persoon overlijdt en het laatste waar je aan wil denken is zaken regelen. Wanneer je nog niet eerder met een overlijden te maken hebt gehad, heb je vaak geen idee waar je moet zijn en hoe er zaken geregeld moeten worden. Hiervoor is er de uitvaartondernemer.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die onmiddellijk na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. De familie kan dan stilstaan bij het rouwproces. Tegelijkertijd zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de allerlaatste verzorging en rouwtransport naar een rouwcentrum regelen. Dan kunnen jullie samen bespreken wat de behoeften rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Hillegom zorgen voor een mooie allerlaatste groet aan je geliefde.

Uitvaarthulp inschakelen in Hillegom

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Hillegom

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Hillegom. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Hillegomse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Hillegom. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Hillegom bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Hillegom die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Hillegom

Speciale mensen

14 april 2024

Enkel heel bijzondere mensen kunnen bewegen in de uitvaartzorg. Wat een prettige ervaring hebben wij gehad, zo persoonlijk dat was echt heel gewenst in deze moeilijke tijd.

- Annemarie de Bruin

Hele fijne ceremonie gehad!

10 april 2024

Het is precies gegaan zoals pappa het graag had gewild. Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk lage kosten) hoe we dit vertrek hebben mogen vormgeven. Het was ontzettend mooi met alle ‘vreemde’ behoeften die we hadden en dit kon ook allemaal. Daarna is er ook nog even gevraagd hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Richard Schipper

Afscheid schitterend zoals gehoopt

2 april 2024

Het is exact gegaan zoals vader het het liefste had gewild. Echt bizar mooi (en met betrekkelijk beperkte onkosten) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niks was apart of teveel voor de uitvaart, alle opties die we wilden konden ook. Zelfs na de uitvaart was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Angela Hermans

Respectvol en sober afscheid

25 maart 2024

We hebben mijn broer een eerbiedige en prachtige uitvaartdienst kunnen geven. Het enige minpuntje was de koffie, deze was niet erg lekker maar de rest was super geregeld.

- Johanna Smit

Perfect geregeld

22 maart 2024

De uitvaartverzorgster was als een stille schaduw voorhanden. Zo nu en dan werden er vragen en keuzes aan ons voorgelegd waardoor de crematie snel en tot in detail geregeld werd. Direct contact ook.

- Karin van der Laan

Vlug en moeiteloos uit handen genomen uitvaart

11 maart 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was heel erg betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde heel relaxed ondanks het leed. Omdat het ook vlot geregeld was en niet in een koude ambiance vonden wij het prettig dat het uit handen werd genomen.

- Adrianus van de Brink

Geweldig geholpen

6 maart 2024

Vrijblijvend eerst kunnen bestuderen wie er bij ons paste. Al razendsnel waren we met iemand in contact die ons persoonlijk benaderde en dingen uit handen wilde nemen. We hoefde niet eens zelf het overlijden van onze zuster aan te geven.

- Jessica Boer

Prachtige uitvaart

28 februari 2024

De uitvaart was zeer imponerend. De verslagenheid was enorm na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet waardiger geregeld kunnen worden. Enorm fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Claudia Koning

Verwachtingen zijn overtroffen

23 februari 2024

De veranderingen in inrichting van de dag was geen probleem. De uitvaartverzorgster was erg meegaand dus dit was gauw georganiseerd.

- Mirjam Mol

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Hillegom

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Uitvaartzorg Bollenstreek

Oranjelaan 76
2161 KH Lisse
Nederland

0252 411 366
http://www.uitvaartzorgbollenstreek.nl/

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg

Heereweg 21
2161 AC Lisse
Nederland

0252 413 213
http://www.vanderputtenendunweg.nl/