Uitvaart Sassenheim

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. Vandaar dat we het jou iets makkelijker willen maken. Wil jij een professionele uitvaartondernemer in Sassenheim die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Sassenheim verbonden wordt aan een expert die bij je wensen past.

Het fijnste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Sassenheim – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Sassenheim gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Sassenheim
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Sassenheim aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sassenheim, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Kaag, Lisse en Noordwijkerhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Sassenheim

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Sassenheim is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Sassenheim. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Sassenheim kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Sassenheim

Een teraardebestelling regelt zichzelf niet en hier komt aardig wat bij kijken. Aangezien je fouten wilt voorkomen is het aan te raden om dit door een ander te laten regelen. Vaak willen familieleden of kennissen je hierbij helpen, maar je kunt dit eveneens aan een uitvaartondernemer over laten. Dit is de partij die je zal assisteren bij het afstemmen van de verschillende aangelegenheden. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? Alles ontstaat bij het melden van overlijden bij de gemeente. Bij een uitvaart organiseren in Sassenheim is dit altijd de eerste actie die genomen moet worden. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in beweging kunt zetten. Dit verlof is verplicht om de volgende stap te mogen zetten. Vanzelfsprekend zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten brengen rondom het heengaan. Dit kan ingetogen binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijk door iedereen te informeren die de overledene kent.

Dan is het tijd voor de daadwerkelijke uitwerking van de begrafenis. Daarmee bedoelen we dus het organiseren van de uitvaartdienst en het vinden van een begraafplaats of strooigebied. Raadpleeg altijd de wilsbeschikking om te achterhalen hoe de overledene wil dat de uitvaart ingericht wordt. Indien er geen testament is besluit je naar eer en geweten wat het beste bij de overledene zou passen. Regelmatig kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de plechtigheid?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel mensen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na de plechtigheid is het moment voor de concrete afronding. Over het algemeen is dit de periode waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste facturen worden betaald. Tot slot is er dan nog de afwikkeling van de (potentiële) nalatenschap. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Sassenheim

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Sassenheim te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Sassenheim contacteren

Bij een uitvaart in Sassenheim kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verdeeld over de stad beschikbaar zijn. Het uitvaartcentra heeft een significante invloed op alle dingen voor en na de teraardebestelling. In alle uitvaartcentra in Sassenheim zijn er goede faciliteiten om de overledene vakkundig en met aanzien te behouden tot de dag van de teraardebestelling. Bovendien is daar alles in gereedheid om je dierbare fatsoenlijk te laten verzorgen.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Sassenheim zijn de ruimtes waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Natuurlijk kun je de overledene ook in huis opbaren. Indien je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle opties voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te initiëren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook exclusief houden voor uitsluitend familieleden.

In bijna alle uitvaartcentra in Sassenheim kun je gebruik maken van een speciale aula voor het uitleiden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke deel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. De keuzemogelijkheid voor muziek (live, cd of usb), wie er een praatje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. Verschillende uitvaartcentra in Sassenheim kun je eveneens media zoals video en foto’s laten zien tijdens het afscheid.

Na de teraardebestelling zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets eenvoudigs zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Vergelijk daarom de andere uitvaartcentra in Sassenheim met mekaar en maak een bewuste keus voor een uitvaartcentrum die aan alle voorkeuren kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Sassenheim

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis of Crematie Sassenheim

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. Veelal heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De voorkeur kan daarnaast overgelaten zijn aan de directe familie.

Het onderscheid tussen begrafenis en crematie in Sassenheim zal helder zijn, maar wat hebben deze verschillen voor invloed op de uitvaart zelf? Weet dat los van de keuze een uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat de plechtigheid daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in Sassenheim gehouden kan worden.

Ingeval iemand kiest voor een begrafenis, zal de overledene daarna naar een begraafplaats worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en soms moet er met de rouwauto naar een kerkhof gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar gelijktijdig gecremeerd kan worden. Dat is natuurlijk niet gedwongen. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Sassenheim in de gaten houdt. Meestal is een begrafenis kostbaarder dan een crematie. Dit heeft in het bijzonder te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra tarieven voor een (graf)steen of monument op de rustplaats. Vanzelfsprekend is de wil van de overledene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie en Begrafenis Sassenheim

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Sassenheim

Het voelt wellicht wat wrang om na een heengaan te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in Sassenheim. Helaas is dit wel noodzakelijk, want een uitvaart kan enorm in de kosten lopen. Je gaat hoe dan ook sommige kosten maken, denk hierbij aan een kist of een urn. Ook de verzorging van de dierbare en de kosten van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Het vervoer van de gestorvene
  • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
  • Bloemstukken
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

Een gemiddelde uitvaartdienst kost momenteel rond de € 7.000,-. Een veelheid dingen zitten hier gebruikelijk bij in. De tarieven voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf bepalen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het laatste, dan zijn de tariefstelling aanzienlijker dan indien je uitsluitend voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Sassenheim en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Sassenheim inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Sassenheim inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Sassenheim

Wij advisreren iedereen in Sassenheim aan om een uitvaartverzekering te regelen. Zowel jij als je familie hebben dan de opluchting dat zij niet voor hoge prijzen komen te staan. Vaak kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou gekozen services zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze versie is uitstekend voor wanneer je unieke wensen buiten een dienstenpakket hebt.

Er zijn ook nog vormen waarbij een natura en kapitaal uitvaartverzekering gecombineerd worden. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Sassenheim dat het vergelijken ervan overdonderend lijkt. Toch is een vergelijk nodig. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het allermeeste aansluit bij jouw voorkeuren.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Sassenheim

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Sassenheim verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Sassenheim

Het is verstandig om ogenblikkelijk na het overlijden een uitvaartondernemer in Sassenheim te bellen. Na een heengaan zul je niet in de gemoedstoestand zijn om direct al zaken te organiseren. Wanneer dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om meerdere dingen uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij regelen alle dingen rondom een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de melding regelt alsmede het transport van de overledene richting een uitvaartcentrum. Dan zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle voorkeuren hieromtrent doorspreken.

Doordat je niet aan de formaliteiten hoeft te denken is een uitvaartverzorger vaak een enorme hulp bij een overlijden. Vergelijk vandaar diverse uitvaartondernemers, want door de uitvaartondernemer Sassenheim zal er een mooie uitvaart plaatsvinden voor een prettige allerlaatste herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Sassenheim

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Sassenheim

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Sassenheim. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Sassenheimse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Sassenheim. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Sassenheim bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Sassenheim die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Sassenheim

Een intieme begrafenis

23 september 2023

Het uitvaart centrum van onze voorkeur was snel en erg attent. Zelfs het assisteren met de persoonlijke teksten was niet teveel en de assistentie was zeer gewaardeerd.

- Sharon Jonker

Eerbiedige uitvaart

15 september 2023

We hebben mijn broer een eerbiedige en fijne uitvaartdienst kunnen geven. Het enige minpunt was de koffie, deze was niet erg aangenaam maar de rest was top geregeld.

- Jacoba van de Berg

Geheel de zorg uit handen

8 september 2023

Via uitvaartplek zijn we algeheel ontzorgt. Van onze eigen uitvaartverzekering nog even vergelijken tot het echte afscheid, alles was georganiseerd. Snel en eenvoudig kwamen wij in contact met de passende uitvaartcentra. Absoluut tevreden.

- Deborah Mol

Een bijzonder afscheid

2 september 2023

Aangezien we na de aanvraag direct contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle eigen ideeën. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een volkomen persoonlijke uitvaartdienst zoals onze papa dat graag wilde. Ook vielen de tarieven ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Jacobus Willemsen

Een eigen afscheid georganiseerd

26 augustus 2023

Incidenteel in het leven kom je personen tegen die werkelijk met je betrokken zijn. Geenszins verwacht dat we dit bij de uitvaart zo goed geregeld konden krijgen.

- Joyce Boer

Een waardige uitvaart

16 augustus 2023

We hebben een uitermate passende begeleider kunnen vinden. Enkel de nazorg kon wellicht wat beter.

- Joris van Dijk

Een integere uitvaartdienst

10 augustus 2023

Huiselijk en alleen met familie was de wens. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Sebastiaan van Vliet

Formidabel afscheid

30 juli 2023

De uitvaart was erg indrukwekkend. De troosteloosheid was groot na het sterven van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet waardiger georganiseerd kunnen worden. Zeer fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Bas de Boer

Het vertrek was mooi

28 juli 2023

Vlug en netjes geregeld. Daarnaast nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Adriana Vermeulen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Sassenheim

Regentesse Uitvaarten

Regentesselaan 6
2341 KP Oegstgeest
Nederland

071 341 1590
https://regentesse.net/

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Uitvaartonderneming Teylingen

Jacoba van Beierenweg 97-1
2215 KW Voorhout
Nederland

06 30409466
http://www.uitvaart-teylingen.nl/