Uitvaart Noordwijkerhout

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, ons medeleven. We maken het geregel graag draaglijker voor je. Wil jij een top uitvaartondernemer in Noordwijkerhout die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Noordwijkerhout verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste onderdeel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Noordwijkerhout – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Uitvaartondernemer Noordwijkerhout gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Noordwijkerhout
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Noordwijkerhout aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Noordwijkerhout, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Hillegom, De Zilk en Voorhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Noordwijkerhout

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Noordwijkerhout is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn enkele belangrijke punten die je zult moeten volgen om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Noordwijkerhout vindt die het beste met je voor heeft. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Noordwijkerhout

Het afhandelen van een overlijden is altijd intensief. Denk aan de schrik bij een onverhoeds overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een drukke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles geregeld worden bij een uitvaart. Allereerst de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Noordwijkerhout. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft vastgelegd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daardoor is het ook steeds frequenter mogelijk om bij een uitvaart in Noordwijkerhout unieke wijzigingen aan een begrafenis aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze hectische periode een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Noordwijkerhout

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Noordwijkerhout te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Noordwijkerhout contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Noordwijkerhout Lang niet iedereen weet wat de toegevoegde waarde is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de uitvaart zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden geliefden voorbereid op de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit wenselijk is. Door de speciale koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstemmen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Noordwijkerhout. Zo is het onder andere mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je verzorging wenst van je dierbare is dit ook mogelijk in de uitvaartcentra in Noordwijkerhout. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een afbeelding aanleveren. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf bijdragen aan het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je samenkomen in het uitvaartcentrum in Noordwijkerhout met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na afloop bestaat er vaak de mogelijkheid om gemeenschappelijk een kopje thee te nuttigen en om het samen af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Noordwijkerhout kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar het kerkhof of het crematorium. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Noordwijkerhout

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie of Begrafenis Noordwijkerhout

De keuze tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer intieme keuze van personen. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee opzadelen. Een crematie is gemiddeld genomen minder prijzig dan een begrafenis. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat voor een begrafenis in Noordwijkerhout een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven hiervoor kunnen hard oplopen. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen kosten voor een begrafenis. Het is dan zeker om eerst wat onderzoek te plegen. Behalve de tarieven voor het graf zelf zal je eveneens kosten kwijt zijn aan de (graf)steen en een grafkist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen de kosten hierin uiteraard ook weer beduidend verschillen.

Crematies in Noordwijkerhout zijn fors goedkoper. Bij een crematie gaan de meeste tariefstelling in de asurn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans geoorloofd tegen een vergoeding. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Noordwijkerhout wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Je kunt vanzelfsprekend al snel fiks besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie Noordwijkerhout

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Noordwijkerhout

Het voelt mogelijkerwijs wat bitter om na een overlijden na te denken over de prijzen van een uitvaart in Noordwijkerhout. Het is ook noodzaak gezien het regelen van een heengaan aanzienlijk kostbaar kan zijn. Je gaat überhaupt een aantal kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een urn. Ook de verzorging van de geliefde en de kosten van een uitvaartverzorger. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het transport van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen doorgaans op tot tenminste 7.000,- euro. Hier zitten wel flink wat opties inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Denk je aan het allerlaatste, dan zijn de kosten hoger dan wanneer je enkel voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf zal beter geprijsd zijn dan een particulier graf.

Dikwijls zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Noordwijkerhout en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Noordwijkerhout inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Noordwijkerhout inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Noordwijkerhout

Wij advisreren iedereen in Noordwijkerhout aan om een uitvaartverzekering te regelen. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte forse prijzen van de uitvaart komen te staan. Kort genomen zijn er twee aparte soorten verzekering: een nature uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Tekenend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een vaststaand dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen services zijn opgenomen. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een goed geregelde uitvaartdienst.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitbetaald krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze variant is perfect voor wanneer je specifieke voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Daarnaast is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Noordwijkerhout best omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuzemogelijkheid die het meeste aansluit bij jouw behoeften.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Noordwijkerhout

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Noordwijkerhout verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Noordwijkerhout

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Noordwijkerhout in te zetten voor een afscheid in Noordwijkerhout. We hebben het al even kort benoemd in dit artikel, echter is het handig om hier wat meer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het organiseren van een uitvaartdienst uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaartdienst waarin alles soepel loopt.

De meeste plechtigheden en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim daar het een hele persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze pagina makkelijk en vlug doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Het finale afscheid is zeer belangrijk en op deze wijze heb je vlug een impressie van degene die dit voor jou kunnen doen. Doorgaans is het slim om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer ook in staat om bijkomende diensten te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Noordwijkerhout ook in staat om misschien live muziek te regelen als de gestorvene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je eventueel kunt stellen tijdens je zoektocht. We wensen jou sterkte in deze kritieke periode, en helpen jou liever met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Noordwijkerhout

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Noordwijkerhout

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Noordwijkerhout. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Noordwijkerhoutse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Noordwijkerhout. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Noordwijkerhout bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Noordwijkerhout die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Noordwijkerhout

Echt betrokken bij de uitvaart

30 september 2022

Mensen die echt meedenken zijn uitzonderlijk. Wij zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaartdienst, hoe gek dat misschien klinkt.

- Patrick Prins

Direct in contact met de juiste persoon

23 september 2022

Voor het werkelijke overlijden van onze tante zochten wij al contact met verschillende uitvaartcentra. Aan het sterfbed konden de behoeften al doorgenomen worden. Om dit samen zo te doen was het een indrukwekkende ervaring door deze uitvaartbegeleiders waarmee we gauw in contact stonden. Dank je wel voor het mede mogelijk maken ervan.

- Anouk Mulder

Prachtig afscheid begeleid

15 september 2022

Vlug en loffelijk geregeld. Heel tevreden.

- Antonius Prins

Vlug en moeiteloos uit handen genomen afscheid

7 september 2022

De uitvaartorganisatie van onze keuze was absoluut betrokken. Naast dat we snel gebeld werden was het uitvaartcentrum ook nog eens erg knus. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar mooi en warm.

- Adriaan Brouwer

Lage kosten en vredig

31 augustus 2022

Een zowel goedkope als eervolle uitvaartdienst was meer dan we verwacht hadden. Omdat ons inkomen laag is was dit uitstekend.

- Laura Post

De allerlaatste groet was perfect

23 augustus 2022

De woorden ontbreken om te vertellen hoe smaakvol de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan prima. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootvader echt werden gehoord. We hebben echt een mooie ultieme groet mogen houden aan onze liefste opa.

- Margaretha Scholten

Welgemeende betrokkenheid

14 augustus 2022

Toen mijn moeder overleed was ik erg somber en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik in 24 uur een fijne uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel steun gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Annemieke Visser

Lage prijzen en vredig

11 augustus 2022

Lage tarieven en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Michel Kramer

De uitvaartdienst was fantastisch

4 augustus 2022

Gauw en volmaakt alles in orde gemaakt na de offerteaanvraag. Bovendien nog na de uitvaartdienst even gebeld of we nog vragen hadden.

- Tom van Leeuwen

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Noordwijkerhout

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Stichting Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk

Gooweg 37
2201 AX Noordwijk
Nederland

071 364 6006
http://www.barbaranoordwijk.nl/

Uitvaartonderneming Teylingen

Jacoba van Beierenweg 97-1
2215 KW Voorhout
Nederland

06 30409466
http://www.uitvaart-teylingen.nl/