Uitvaart De Zilk

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken de situatie graag draaglijker voor je. Behoefte aan een top uitvaartondernemer in De Zilk die bij jouw wensen past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart De Zilk verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit De Zilk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer De Zilk gezocht?

Vraag ondersteuning aan in De Zilk

Uitvaart De Zilk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart De Zilk aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Zilk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Voorhout, Nieuwe Wetering en Oude Wetering bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart De Zilk

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in De Zilk kan best een lastige zijn. Het is nu eenmaal niet geheel volgens standaarden om zonder uitnodiging een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in De Zilk. Lees snel verder om te leren hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van De Zilk kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen De Zilk

Er komt veel inspanning kijken bij het organiseren van een teraardebestelling. Omdat iedere fase van cruciaal belang is adviseren wij je aan om hulp te vragen bij het afstemmen van de uitvaart. Vaak willen familieleden of bekenden je hierbij assisteren, maar je kunt dit ook aan een uitvaartondernemer over laten. Zij assisteren je met het organiseren van alles wat er fundamenteel is op deze dag. Welke fasen doorloop je gedurende dit proces? De eerste stap is om melding te doen bij de gemeente. Wanneer je een teraardebestelling in De Zilk wilt organiseren, moet je allereerst deze stap te zetten voordat je verder kunt. Van de gemeente ontvang je een verlof, zodat je de begrafenis of crematie in gang kunt zetten. Zonder dit verlof kun je niet de daaropvolgende stappen zetten voor het regelen. Natuurlijk zal je na deze aangifte de naasten op de hoogte moeten stellen rondom het overlijden. Dit kan veilig binnen de directe kring van de overledene, of publiekelijk door iedereen te informeren die de overledene kent.

Hierna is het moment daar om de begrafenis persoonlijk te gaan organiseren. Hiermee bedoelen we natuurlijk het afstemmen van de uitvaartdienst en het uitzoeken van een kerkhof of strooigebied. Raadpleeg altijd het testament om te achterhalen hoe de overledene wil dat de ceremonie ingericht wordt. Als er geen testament aanwezig is zul je je als familie moeten inlezen: wat zou hij/zij gewild hebben? Dikwijls kunnen uitvaartdiensten op maat worden aangeboden. Dit geldt voor dingen als:

  • Hoeveel mensen nodig je uit voor de ceremonie?
  • Besloten kring of open kring?
  • Hoeveel personen nodig je uit op de koffietafel/naborrel?
  • Wat voor een muziek, foto’s, kleding, etc?

Na afloop van de uitvaart is het cruciaal om de overgebleven zaken te organiseren. Normaal gesproken is dit de fase waarin financiëel de balans wordt opgesteld en de laatste rekeningen worden voldaan. Dit is dan ook de tijd waarin er gekeken zal worden naar de erfenis. Er komt dus flink wat op je af bij een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in De Zilk

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit De Zilk te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in De Zilk contacteren

Als een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in De Zilk. Lang niet iedereen weet wat het nut is van een dergelijk centrum. Op deze locatie vindt het laatste afscheid plaats van de overledene voordat deze naar de begrafenis of crematie gaat. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Door de uitgeruste koelcellen blijft het lichaam goed bewaard. Het is ook mogelijk om iemand thuis op te baren, dit kan vaak worden overeengekomen met een van onze aangesloten uitvaartcentrum in De Zilk. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Hierdoor is het een optie om langer gebruik te kunnen maken van de afscheidsperiode.

Behalve het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in De Zilk er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Afbeeldingen aanleveren is aan te raden. Bij enkele uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Voor de teraardebestelling kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in De Zilk met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Ook kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de mogelijkheid om gelijktijdig een kopje thee te nuttigen en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in De Zilk. Tot slot kun je ook na het afscheid samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afronding.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit De Zilk

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en De Zilk

Bij een overlijden is een significante keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de optie tussen een begrafenis of een crematie. Dikwijls heeft de overledene aan familie of via een testament laten weten wat de persoonlijke voorkeur geniet. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de naaste familie.

Wat het verschil tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zzal het meerendeel wel weten. Maar wat is de impact op de teraardebestelling zelf? Besef dat ongeacht de keuzemogelijkheid een uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie kan regelen en dat de ceremonie daardoor in praktisch alle uitvaartcentra in De Zilk gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de gestorvene na de dienst naar een begraafplaats gebracht worden. Sommige uitvaartcentra zijn gelegen direct behalve een begraafplaats. Als alternatief moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Indien er voor een crematie wordt gekozen, is het normaal om te kiezen voor een uitvaartcentrum waarin daarnaast gecremeerd kan worden. Dit hoeft overigens niet. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er wel voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in De Zilk in het oog houdt. In de regel is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit heeft voornamelijk te maken met grafrechten die je aan de gemeente moet betalen en extra kosten voor een steen of monument op de gedenkplaats. Uiteraard is de voorkeur van de overledene meestal bepalend in de keuze tussen een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis of Crematie De Zilk

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten De Zilk

Het voelt misschien wat zuur om na een overlijden te moeten stilstaan bij de prijzen van een uitvaart in De Zilk. Het is echt noodzaak gezien het regelen van een overlijden aanzienlijk duur kan zijn. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke kosten, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Tevens is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

  • Het opbaren in een uitvaartcentrum
  • Het transport van de overledene
  • Eventueel in te huren dragers van de (graf)kist
  • Bloemen
  • Overlijdenskaarten
  • Een rouwadvertentie

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags rond de € 7.000,-. Een aantal aangelegenheden zitten hier standaard bij in. De tariefstelling voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de wensen zelf vaststellen. Denk aan koffie en cake maar ook aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een avondmaaltijd. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet volledig. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een generaal graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

Doorgaans zijn de kosten ook afhankelijk van de soort verzekering die de overledene heeft afgesloten. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Bij extra wensen en gemaakte kosten die je deze zelf te betalen. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio De Zilk en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart De Zilk inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart De Zilk inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering De Zilk

Een uitvaartverzekering in De Zilk is de belangrijkste keuze rondom je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in De Zilk zul je er namelijk niet helemaal alleen voor staan als het neerkomt op de kosten. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand geldbedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde variant spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Het is overigens niet gedwongen om een dergelijke verzekering af te sluiten. Maar, aangezien het dingen zoveel eenvoudiger maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer raadzaam.

Hoeveel je aan verzekeringspremie betaalt voor je uitvaartverzekering in De Zilk is afhankelijk van meerdere zaken. Daarom varieert de premie ook per verzekerd geldbedrag, per persoon en per aanbieder. Een jonger persoon betaalt grofweg lagere premie dan een persoon op oudere leeftijd. Dit is vanzelfsprekend, de verzekeraar loopt anders een te groot risico. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt vastleggen en van jouw welzijn. Het is zo dat een uitvaartverzekering in De Zilk afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te risicovol geval vindt. Het regelen van een verzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het aanleveren van een medisch dossier. Je kunt er simpelweg daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag apart te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit wordt gerealiseerd, anders komen de achtergeblevenen later geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aansprakelijk stellen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken De Zilk

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in De Zilk verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer De Zilk

Het is goed om ogenblikkelijk na het overlijden een uitvaartondernemer in De Zilk te bellen. De rouw overheerst nadat een individu overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is zaken organiseren. Indien dit de allereerste keer is dat je ermee te maken krijgt is het overweldigend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om meerdere zaken uit je handen te nemen in een tijd van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaart. De nabestaande kan dan stilstaan bij het rouwproces. Onderwijl zal de uitvaartondernemer melding doen bij de gemeente en de finale verzorging en transport naar een rouwcentrum regelen. Daarna kunnen jullie gezamenlijk doorspreken wat de wensen rondom het afscheid zijn.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de achtergeblevenen. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in De Zilk zorgen voor een prachtige laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in De Zilk

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

De Zilk

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio De Zilk. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De De Zilkse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in De Zilk. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in De Zilk bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit De Zilk die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in De Zilk

Een eigen uitvaart geregeld

15 april 2024

Incidenteel in het leven kom je mensen tegen die oprecht met je betrokken zijn. Nimmer verwacht dat we dit bij de uitvaartdienst zo goed georganiseerd konden krijgen.

- Nancy van de Ven

Geweldig afscheid

11 april 2024

Het was zo mooi! Ondanks het verdriet na het heengaan van grootmoeder hadden we geen mooier afscheid geregeld kunnen krijgen. Zeer fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Paulus Groen

Betrouwbaar

2 april 2024

We wilden het liever klein en privé houden en dat is gelukt. Gelukkig hadden we snel contact met degene die de begrafenis voor ons kon organiseren. Dank jullie wel.

- Björn de Jong

Een uitkomst bij rouw

23 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel ondersteuning kon bieden. Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Claudia Janssen

Lage prijzen en vredig

19 maart 2024

Lage tarieven en een sereen afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Sebastiaan de Jong

Het afscheid was top georganiseerd

13 maart 2024

De woorden ontbreken om te beschrijven hoe mooi de ervaring met de uitvaartorganisatie was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al gelijk contact met deze mensen en het was vanaf begin af aan prima. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen houden aan onze liefste grootvader.

- Christian Smit

Welgemeende interesse

6 maart 2024

Het heengaan van mijn moeder had een behoorlijke invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat zaakjes te regelen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in aanraking komen met de juiste mensen. Ik heb zoveel hulp gehad van de begeleidster.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Enorm gewaardeerd.

- Michel Verhoeven

Een integere begrafenis

27 februari 2024

We wilden het liever klein en privé houden en dat is geslaagd. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Bedankt.

- Richard Mol

Uitvaartbegeleider was heel lief

21 februari 2024

Vooraf komt het verdriet en de dreun en dan weet je dat er van alles georganiseerd moet worden, gelukkig konden we via uitvaartplek snel mensen inschakelen hiervoor. Zeer erkentelijk dat dit uit handen werd genomen en blij toe, de betrokkenheid en hoe de uitvaartverzorgers meeleefde was heel speciaal. Persoonlijk contact en alles was mogelijk.Niks anders dan respect hiervoor.

- Guido Postma

Uitgelichte uitvaartondernemers uit De Zilk

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Stichting Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk

Gooweg 37
2201 AX Noordwijk
Nederland

071 364 6006
http://www.barbaranoordwijk.nl/

Uitvaartonderneming Teylingen

Jacoba van Beierenweg 97-1
2215 KW Voorhout
Nederland

06 30409466
http://www.uitvaart-teylingen.nl/