Uitvaart Lisse

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat gemakkelijker willen maken. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Lisse?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar uitvaart Lisse verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het belangrijkste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Lisse – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Lisse gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Lisse

Uitvaart Lisse
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Lisse aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Voorhout, Leiden en Oegstgeest bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Lisse

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Lisse kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Lisse. Wij vertellen je graag waar je aan moet denken!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Lisse

Een overlijden is altijd een schokkende gebeurtenis. Denk aan de schrik bij een onverwachts overlijden en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een moeilijke periode in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een uitvaart. Ten eerste de administratieve aangifte bij de gemeente. Later moet de overledene overgebracht worden naar een uitvaartcentrum in Lisse. In de dagen meteen na het heengaan moeten er allerlei keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Rouwboeket
  • Berichtgeving naar nabestaanden
  • Rouwvervoer
  • Wel of niet opbaren
  • Koffie of thee
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft gedocumenteerd, dan is het eenvoudiger om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een begrafenis in Lisse persoonlijke aanpassingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Geheid zul je in deze drukke tijd een aantal zaken over het hoofd zien. Dus is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Lisse

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Lisse te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Lisse contacteren

Bij een begrafenis in Lisse kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Het uitvaartcentra heeft een grote impact op alle zaken voor en na de uitvaart. In iedere uitvaartcentrum in Lisse zijn indrukwekkende opties om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Tevens is daar alles in paraatheid om je geliefde zorgvuldig te laten verzorgen.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Lisse zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de dierbare ook in huis opbaren. Als je dit liever in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de uitvaart een condoleance te regelen voor alle belangstellenden, maar je mag het ook besloten houden voor enkel intimi.

In zowat alle uitvaartcentra in Lisse kun je gebruik maken van een bijzondere ruimte voor het uitleiden. De dienst is het meest intieme onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf invullen. Er is de mogelijkheid voor eigenhandig gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle verschillende geloofsovertuigingen. In veel uitvaartcentrum Lisse zijn er ook opties voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Zodra het afscheid is genomen kun je daarna regelmatig nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Je kunt vaak kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige opties. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de diverse uitvaartcentra in Lisse en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Lisse

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis en Lisse

Bij een overlijden is een belangrijke keus waar de achtergeblevenen mee geconfronteerd worden de keus tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de voorkeur van de overledene was en deze wens wordt normaal alsmede gevolgd. De keuzemogelijkheid kan evenals overgelaten zijn aan de directe familie.

Wat het onderscheid tussen een crematie of begrafenis precies inhoudt zullen de meesten wel weten. Maar wat is het effect op de teraardebestelling zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer de organisatie van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in zo goed als alle uitvaartcentra in Lisse gehouden kan worden.

Als iemand kiest voor een begrafenis, zal de gestorvene na afloop naar een begraafplaats worden overgebracht. Er zijn uitvaartcentra die gezeten zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wordt er voor een crematie gekozen, dan is het gewoon om te kiezen voor een crematorium waar ook de mogelijkheid is om een uitvaartdienst te regelen. Dat hoeft overigens niet. Het staat je vrij om vanaf een uitvaartcentrum naar een afgelegen crematorium te rijden.

Zorg er ook voor dat je de tariefstelling van een begrafenis of crematie in Lisse in de gaten houdt. In de regel is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit ontstaat vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de extra tariefstelling voor een (graf)steen of monument op het graf. Uiteraard is de voorkeur van de gestorvene immer leidend in de keuzemogelijkheid voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie of Begrafenis Lisse

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Lisse

Bij persoonlijke voorkeuren bij een uitvaart in Lisse kan dit hevig in de papieren lopen. Het is ingewikkeld om een indicatie te geven zo lang niet iedereen hetzelfde wilt afsluiten. Mocht je van plan zijn om uitvaartverzorging in te roepen kost dit doorgaans €1.500,-. Dat wordt (in de meest voorkomende situaties) volledig gedekt door de uitvaartverzekering. Door een uitvaartondernemer in te huren hoef je zelf aan weinig dingen meer te denken. Dat maakt het denkbaar om op de dag van het allerlaatste vertrek de taken uit handen te geven. De wijze van afscheid nemen kun je zelf inrichten afhankelijk van je wensen. Indien je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 lichter. De prijsstelling voor het transporteren van je dierbare is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je op de site van de betreffende aanbieder wel zien wat de prijzen zijn die gepaard gaan met het transport.

Natuurlijk kunnen er aanvullende kosten ontstaan bij een uitvaart in Lisse. Denk aan bijvoorbeeld bloemen of rouwkaarten. Tevens zal je moeten denken aan de tarieven die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een begrafenis heb je daarnaast te maken met extra kosten voor een (graf)kist, een bepaald graf en een steen. Bij een crematie zijn de kosten meestal lager maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Wil je meer weten over de doorsnee zaken en kosten bij een overlijden? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Lisse en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Lisse inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Lisse inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Lisse

Wij advisreren iedereen in Lisse aan om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je achtergeblevenen niet voor onverwachte flinke kosten van de uitvaart komen te staan. Meestal kun je kiezen tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering garandeer je je van een dienstenpakket waarin de meeste basis diensten zijn opgenomen en waardoor je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Met een kapitaal uitvaartverzekering spaar je een spaarpotje op waarvan de uitvaart geregeld kan worden. Deze verzekering geeft iets uitgebreider vrijheid, aangezien je meer keuzes hebt. Dit is een buitengewoon praktische uitvaartverzekering als je aanvullende voorkeuren hebt.

Tenslotte is er ook nog een variant waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Aangezien het aanbod voor een uitvaartverzekering Lisse enorm omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw situatie past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Lisse

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Lisse verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Lisse

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Lisse in te huren voor een afscheid in Lisse. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is verstandig. Het regelen van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Dit is dan daarnaast meteen de partij die ervoor zal zorgen dat alles op de correcte manier zal worden georganiseerd.

Denk onder meerdere aan de plechtigheden die plaats zullen vinden of aan het organiseren van de uitvaart zelf. Vergelijken van uitvaartondernemers is slim omdat het een erg persoonlijke dag is. Je kunt dit middels onze website simpel en gauw doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even snel in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij graag de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Verder is het handig om de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Behoren bloemen en (rouw)kaarten onder andere ook tot de diensten die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Lisse ook in staat om wellicht live muziek te regelen als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke voorkeuren kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets dragelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Lisse

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Lisse

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Lisse. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Lissese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Lisse. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Lisse bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Lisse die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Lisse

De uitvaartdienst van grootvader was ontzagwekkend

19 april 2024

Dit was het eerste overlijden wat wij meemaakten en moesten organiseren. Nu snappen wij hoe beslissend de geschikte persoon voor de uitvaartdienst eigenlijk is.

- Nancy van Loon

Betrokken en behulpzaam

8 april 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Deze was heel nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Sander Janssen

Enorme hulp gehad

4 april 2024

We konden eerst goed kijken wie wij aangenaam vonden. We vonden een persoon die ons erg steunde en die zaken vlug voor ons regelde. Zelfs het aangeven bij de gemeente (van het overlijden van mijn zus) was georganiseerd.

- Mirjam van de Ven

Een respectvol afscheid

23 maart 2024

We hebben een uitermate passende ondersteuner kunnen vinden. We hebben alleen achteraf niets meer mogen horen, spijtig.

- Judith Hendriks

Betaalbaar en eervol

21 maart 2024

Een evenzeer goedkope als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zo veel geld dus was noodzakelijk.

- Remco Willemsen

Een waardige uitvaart

15 maart 2024

We hebben een zeer geschikte ondersteuner kunnen vinden. Enkel de nazorg kon misschien wat beter.

- Bas de Bruin

De uitvaartdienst van opa was ontzagwekkend

7 maart 2024

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende hulp, wat zo belangrijk is voor een goede en passende uitvaartdienst!

- Angela Hoekstra

Lage kosten en sereen

29 februari 2024

Lage tariefstelling en een sereen afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit perfect.

- Simone Peters

Liefdevol opgevangen

19 februari 2024

Ons mamma stond zelf enorm mooi in het leven dus de attente opvang was enorm fijn. Niets was te raar en het was zeer persoonlijk.

- Karin Verhoeven

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Lisse

Crematorium Duin -en Bollenstreek

Achterweg-Zuid 62
2161 DZ Lisse
Nederland

0252 251 300
http://www.cdblisse.nl/

Uitvaartzorg Bollenstreek

Oranjelaan 76
2161 KH Lisse
Nederland

0252 411 366
http://www.uitvaartzorgbollenstreek.nl/

Uitvaartverzorging Vliem

Jacoba van Beierenlaan 4
2171 CM Sassenheim
Nederland

0252 211 843
http://www.uitvaartverzorgingvliem.nl/