Uitvaart Ureterp

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Wil jij een top uitvaartondernemer uit Ureterp die bij jouw wensen past?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Ureterp verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Ureterp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Ureterp gezocht?

Laat je snel helpen

Uitvaart Ureterp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ureterp aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ureterp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Lippenhuizen, Harkema en Hemrik bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ureterp

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Ureterp kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal punten om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Ureterp. Lees hieronder verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer uit Ureterp kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ureterp

Het afhandelen van een heengaan is immer heftig. Denk aan de schok bij een onvoorzien overlijden en het daaruit voortkomende verdriet. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Dan moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Ureterp gebracht worden. Vervolgens moet er over belangrijke zaken een besluit worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Berichtgeving naar nabestaanden
 • Het vervoer van de overledene
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • Aanvullende wensen

Als de overledene zelf al wensen over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het makkelijker om beslissingen te maken. Indien dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo goed mogelijk willen laten aansluiten op de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een uitvaart in Ureterp unieke wijzigingen aan een teraardebestelling aan te brengen.

Ongetwijfeld zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere zaken missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ureterp

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ureterp te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ureterp contacteren

Bij een uitvaart in Ureterp kun je kiezen uit een verscheidenheid aan uitvaartcentra die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een belangrijke functie bij zowel alle activiteiten vantevoren aan de begrafenis als de begrafenis zelf. In elk uitvaartcentrum in Ureterp zijn geweldige mogelijkheden om je geliefde vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de uitvaart is. Ook is hier alles present om de overledene de laatste verzorging te kunnen geven.

Het belangrijkste in de uitvaartcentra in Ureterp zijn de plekken waar de dierbaren opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Vanzelfsprekend kun je de geliefde ook thuis opbaren. Als je dit het liefste in het uitvaartcentra laat doen zijn hier alle mogelijkheden voor aanwezig. Je kunt hier een moment kiezen om voorafgaande aan de teraardebestelling een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor enkel familieleden.

In bijna alle uitvaartcentra in Ureterp kun je gebruik maken van een toegespitste ruimte voor het vertrek. Als dierbaren van de overledene kun je het uitleiden erg sluitend maken. De keuze voor muziek (live, cd of usb), wie er een zegje doet en vanuit welk geloof er gesproken gaat worden is aan jullie. In veel uitvaartcentrum Ureterp zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen bij de uitvaartdienst.

Op het moment dat het afscheid is genomen kun je daarna doorgaans nog wat eten en drinken in het uitvaartcentrum. Dit mag een eenvoudige koffietafel zijn, maar ook overvloedig. Zorg ervoor dat je vergelijkt tussen de verschillende uitvaartcentra in Ureterp en kies voor wat past bij jullie afscheid.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ureterp

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ureterp

Het is belangrijk dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Het liefste wil je deze complexe keuze niet aan nabestaanden overlaten. Een crematie is over het algemeen genomen goedkoper dan een begrafenis. Belangrijkste reden hiervoor is dat er bij een begrafenis in Ureterp een graf georganiseerd moet worden. De kosten kunnen fiks stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tariefstelling voor een begrafenis. Je doet er dus wijs aan om dit eerst even goed na te gaan voor je besluit om een keuze te maken. Je bent behalve de tariefstelling voor het graf zelf ook geld kwijt aan een kist en een grafsteen. Ook hier kunnen de tarieven oplopen, afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn.

Een crematie in Ureterp brengt lagere tariefstelling met zich mee. Bij een crematie gaan de allermeeste kosten in de asurn zitten. Tegen een kostenvergoeding kun je iemand zijn as bovendien uit laten strooien. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Ureterp wilt is het van nut om de kosten altijd goed te vergelijken. Er bestaan behoorlijk wat prijsverschillen onder partijen. Je kunt zo al snel fors besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Begrafenis en Ureterp

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Ureterp

Het voelt wellicht wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Ureterp. Helaas is dit toch echt noodzakelijk, want een uitvaart kan aanzienlijk in de papieren lopen. Hier heb je te maken met onvermijdelijke prijzen, zoals een grafkist, de allerlaatste verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Rouwvervoer
 • Mogelijk in te huren dragers van de kist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een rouwadvertentie

De prijzen na overlijden lopen over het algemeen op tot tenminste 7.000,- euro. Daar zitten wel veel opties inbegrepen. De kosten voor de uitvaart kun je afhankelijk van de behoeften zelf afwegen. Denk aan koffie en cake maar eveneens aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de tarieven hoger zijn. De kosten zijn dus een beetje beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Kies je voor een begrafenis dan dien je te denken aan grafrechten en de keuze voor een graf. Een alledaags graf zal goedkoper zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ureterp en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ureterp inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ureterp inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ureterp

Een uitvaartverzekering in Ureterp is de voornaamste keuze van je uitvaart. Door middel van een uitvaartverzekering in Ureterp zul je er immers niet helemaal afzonderlijk voor staan als het aankomt op de onkosten. De meeste uitvaartverzekeringen betalen een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat ingezet kan worden voor de uitvaart. Je spaart bij deze uitvaartverzekering een bepaald bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet gedwongen. Maar, aangezien het zaken zoveel makkelijker maakt bij een uitvaart organiseren, is het zeer raadzaam.

De premie van de uitvaartverzekering in Ureterp zal steevast afhankelijk zijn van bepalende factoren. Daardoor verschilt de verzekeringspremie ook per verzekerd geldbedrag, per individu en per verzekeraar. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit indien je deze op een vroegere leeftijd afsluit. Dit is logisch, de verzekeraar loopt anders te veel risico. Eveneens zal de premie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt afnemen en van jouw welzijn. Het is zo dat een verzekering in Ureterp afgewezen kan worden als de verzekeraar je een te riskant geval vindt. Het afsluiten van een verzekering gaat dan ook veelal samen met het meezenden van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Je kunt er natuurlijk daarnaast voor kiezen om zelf een geldbedrag opzij te leggen in plaats van te verzekeren. Zorg er dan wel écht voor dat dit gebeurt, anders komen de achtergeblevenen later geld tekort bij het betalen van jouw uitvaart. Bij een gebrek zal de gemeente misschien jouw naasten benaderen om de overige kosten te betalen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ureterp

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ureterp verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ureterp

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Ureterp in te huren voor een afscheidsceremonie in Ureterp. Even beknopt opnieuw stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het organiseren van het afscheidsceremonie is erg veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij regelen gelijk voor een prachtig persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle plechtigheden en de strakke planning wordt georganiseerd door hen. Indien je ervoor kiest om onmiddellijk in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Ureterp is het iedere keer slim om moeiteloos via onze webpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je direct een helder beeld door wie jij graag de finale dag van jouw geliefde laat regelen. Daarnaast is het goed om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te analyseren en te vergelijken.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om persoonlijke werkzaamheden te verrichten, zoals het aankopen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Ureterp ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te regelen als de overledene dit heeft gewild? Dit zijn allemaal vragen die je mogelijk kunt stellen bij het zoeken. In deze periode van verdriet wensen wij jou veel sterkte en nemen we je met deze site hopelijk een lange moeizame zoektocht uit handen.

Uitvaarthulp inschakelen in Ureterp

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ureterp

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ureterp. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ureterpse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ureterp. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ureterp bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ureterp die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ureterp

Het vertrek was prachtig

6 april 2021

Gauw en fatsoenlijk georganiseerd. Ook nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Anna Smeets

Warme helpende hand

3 april 2021

Het doodgaan van mijn moeder had een flinke invloed op mij, flinke rouw en dus niet in staat zaken te bepalen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl rap in contact komen met de juiste mensen. Ze was zo behulpzaam en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Eigenlijk heel lief.

- Ruud Gerritsen

Betrouwbaar

25 maart 2021

We wilden het bij voorkeur klein en besloten houden en dat is gelukt. Binnen een paar uur hadden we contact met onze uitvaart ondernemer en konden we snel de teraardebestelling regelen. Dank jullie wel.

- Simone de Graaf

Liefdevol opgevangen

18 maart 2021

Ons moeder stond zelf enorm mooi in het leven dus de attente opvang was enorm welkom. Alles was een optie en vooral afgestemd op wat wij wilden.

- Patrick Janssen

Een bijzonder afscheid

8 maart 2021

Omdat we na de aanvraag razendsnel contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle persoonlijke ideeën. Er waren allerlei wensen en daarom werd afscheid inderdaad zoals vader dat wilde. De prijs was eerlijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen helpen.

- Tim Hoekstra

Het vertrek was mooi

28 februari 2021

Vlug en fatsoenlijk geregeld. Tevens nog na de uitvaart even gebeld of we nog vragen hadden.

- Bram de Koning

Persoonlijke begeleiding afscheid

24 februari 2021

De uitvaart is vlot, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Sandra Smit

Een steun in deze moeilijke tijd

18 februari 2021

Niet verwacht om via uitvaartplek iemand te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Pieter van Loon

Tot in de puntjes geregeld

13 februari 2021

Nagenoeg onzichtbare hulp op de dag van de uitvaartdienst gehad. Vooraf veel gesprekken gehad en daarom was de crematie erg soepel georganiseerd. Snel contact ook.

- Angela Maas

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ureterp

Elan Uitvaartverzorging

Doarpsstrjitte 38
9245 HR Nij Beets
Nederland

06 30405766
https://www.elanuitvaartverzorging.nl/

Willy Dijkmeijer Uitvaartzorg

Jister 40
8404 GZ Langezwaag
Nederland

06 50819786
http://willydijkmeijer-uitvaartzorg.nl/

Uitvaartverzorging H.S. Fennema

Singelweg 12
9291 ML Kollum
Nederland

0511 454 009
http://www.fennema-uitvaart.nl/