Uitvaart Ter Aard

Een uitvaart regelen stond vast niet op je verlanglijstje. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Dit is de reden dat we het jou iets gemakkelijker willen maken. Heb jij behoefte aan een professional voor de uitvaart in Ter Aard?

Dan ben je op de goede plek.

Uitvaartplek zorgt dat jij die zoekt naar uitvaart Ter Aard verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het mooiste onderdeel?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ter Aard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Ter Aard gezocht?

Vraag ondersteuning aan in Ter Aard

Uitvaart Ter Aard
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ter Aard aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ter Aard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Zeijerveen, Zeijen en Ubbena bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ter Aard

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Ter Aard kan best een moeilijke klus blijken. Het is nu eenmaal niet geheel volgens etiquette om zomaar een uitvaartcentrum binnen te lopen zonder eerder contact. Er zijn enkele belangrijke stappen die je zult moeten volgen om er helemaal zeker van te zijn dat je uiteindelijk een uitvaartondernemer uit Ter Aard vindt die hart heeft voor jouw zaak. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ter Aard

Het regelen van een overlijden is altijd intensief. Denk aan de schrik bij een onverwachts heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een heengaan houdt ook een zware periode in, waarin in een korte tijd de uitvaart geregeld moet worden. Er moet van alles besloten worden bij een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Ter Aard. Hierna moet er over belangrijke aangelegenheden een beslissing worden genomen, zoals over:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Wel of niet opbaren
 • De koffietafel
 • Hoe wordt de dienst ingevuld

Wanneer er vooraf helderheid is over de voorkeuren van de overledene, geeft dit een hoop richting. Wanneer dit niet het geval is zul je als achtergeblevene de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Ter Aard.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd veel dingen missen. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ter Aard

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ter Aard te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ter Aard contacteren

Als iemand overlijdt die je geliefd is moet je op korte termijn contact opnemen met een uitvaartcentrum in Ter Aard Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de rustplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. In het uitvaartcentrum worden dierbaren klaargemaakt voor de uitvaart en liggen zij hier opgebaard wanneer dit gewild is. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je regelen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Ter Aard. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een speciale koelcabine te huren. Door deze optie zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de overledenen is het uitvaartcentrum in Ter Aard er voor je als het neerkomt op de behandeling van de overledene. Hier kan je denken aan het gereedmaken en aan het aankleden. Plaatjes aanleveren is wenselijk. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra helpen met de verzorging voor het vertrek. Voor de begrafenis kun je bijeenkomen in het uitvaartcentrum in Ter Aard met genodigden om in besloten kring afscheid te nemen. Bovendien kun je ervoor kiezen om een privé ogenblik te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Na het vertrek behoren de welbekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Op de dag van de crematie of uitvaart zal de rouwstoet afreizen van het uitvaartcentrum in Ter Aard. Af en toe kun je ook na het vertrek samen te komen in het uitvaartcentrum voor een laatste afsluiting.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ter Aard

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ter Aard

Het is raadzaam dat je nadenkt over de vraag of je graag gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Liever wil je deze lastige keuzemogelijkheid niet aan nabestaanden overlaten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Ter Aard een grafkuil gehuurd moet worden. De tarieven daarvoor kunnen hard oplopen. De prijzen voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Het is dan echt om eerst wat onderzoek te doen. Je bent behalve de prijzen voor de rustplaats zelf ook geld kwijt aan een kist en een steen. Ook hier kunnen de tarieven stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Ter Aard zijn aanzienlijk goedkoper. Bij een crematie gaan de allermeeste tariefstelling in de urn zitten. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit doorgaans mogelijk tegen een kostenvergoeding. Het is eveneens een optie om eigenhandig de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Of je nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Ter Aard, is het altijd wijs om de tarieven tegen elkaar af te wegen. Er bestaan flink wat prijsverschillen tussen partijen. Door dit te signaleren zal je in staat zijn om behoorlijk geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Ter Aard

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Wat kost een uitvaart in Ter Aard

Het voelt misschien wat wrang om na een overlijden na te denken over de kosten van een uitvaart in Ter Aard. Helaas is dit toch echt nodig, want een uitvaart kan aanzienlijk in de kosten lopen. Hierbij heb je te maken met onvermijdelijke tarieven, zoals een kist, de finale verzorging van de overledene en diensten van de begrafenisondernemer. Verder is het persoonlijk welke kosten er aanvullend bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een aankondiging voor melding van overlijden

De prijzen na overlijden lopen gemiddeld op tot minimaal 7.000,- euro. Daarbij zitten weliswaar veel mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Ter Aard zo duur maken als je zelf wilt. Denk aan koffie en cake maar daarnaast aan broodjes, lunch, kleine hapjes of een diner. Dan zullen de uitgaven hoger zijn. De tarieven zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een alledaags graf zal minder duur zijn dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ter Aard en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ter Aard inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ter Aard inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ter Aard

Het is voor elk persoon in Ter Aard verstandig om een uitvaartverzekering te nemen. Je weet dan zeker dat je familie niet voor onverwachte aanzienlijke tarieven van de uitvaart komen te staan. Bij benadering kun je een keuze maken uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een onvoorwaardelijk dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn opgenomen. Hier ben je dan verzekerd van een degelijk georganiseerde uitvaartdienst.

Met een kapitaal uitvaartverzekering bouw je een kapitaal op waarmee de uitvaart georganiseerd kan worden. Deze verzekering biedt iets meer vrijheid, aangezien je uitgebreidere keuzes hebt. Dit is een uiterst praktische uitvaartverzekering als je specifieke voorkeuren hebt.

Verder is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangeboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Ter Aard enorm groot is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering zeer aan te raden. Zo kies je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ter Aard

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ter Aard verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ter Aard

Het is verstandig om een uitvaartverzorger in Ter Aard in te zetten voor een afscheid in Ter Aard. We hebben het al even kort vermeld in dit artikel, echter is het handig om hier wat langer bij stil te staan. Een uitvaartondernemer is er voor je om het werk rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Zij zorgen gelijk voor een fantastisch persoonlijke uitvaart waarin alles gesmeerd verloopt.

Alle formaliteiten en de smetteloze planning wordt geregeld door hen. Als je ervoor kiest om rechtstreeks in zee te gaan met een uitvaartondernemer in Ter Aard is het altijd slim om even via onze internetpagina een aanvraag in te dienen, zodat je vrijblijvend kunt vergelijken. Zo kun je even vluchtig in contact komen en heb je al snel een goed idee door wie jij het liefste de laatste dag van jouw geliefde laat verzorgen. Doorgaans is het verstandig om de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan doen te bekijken en te vergelijken.

Horen bloemstukken en kaarten bijvoorbeeld ook tot de werkzaamheden die de uitvaartverzorger voor je kan regelen? Of is deze uitvaartondernemer in Ter Aard ook in staat om misschien live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke wensen kun je meenemen in je zoektocht naar de passende uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze kritieke tijd, en helpen jou graag met het vinden van de juiste uitvaartverzorger zodat alles net even iets makkelijker voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Ter Aard

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ter Aard

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ter Aard. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ter Aardse uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ter Aard. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ter Aard bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ter Aard die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ter Aard

Bijzondere mensen

21 juni 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets persoonlijks en het dan doen zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Nicolaas van de Ven

Lieve mensen voor de uitvaartdienst

14 juni 2024

Fijne mensen die alles razendsnel en degelijk regelen gevonden.

- Nicolaas Boer

Een eigen uitvaart georganiseerd

4 juni 2024

Personen die echt meedenken zijn uniek. We zijn een fijne ervaring rijker door deze uitvaart, hoe gek dat misschien klinkt.

- Leonie Hoekstra

Lieve mensen voor de begrafenis

31 mei 2024

De uitvaart is snel, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Irene Schipper

Dankbaar voor warme ondersteuning

21 mei 2024

Ik heb zeer fijne hulp gehad toen ik het overlijden van mijn levenspartner moest organiseren. Ik stond er niet alleen meer voor. Ik hoefde alleen de allereerste dag te zoeken naar wie mij kon assisteren. De eerstvolgende dag was dit geregeld.

- Jasper de Boer

Op verzoek vrijwel onmiddellijk een waardige begeleider

11 mei 2024

Vlak voor het overlijden kwamen wij in contact met de juiste persoon voor de uitvaartdienst van onze tante. Hierdoor waren we in staat de mogelijkheden en wensen reeds door te nemen. Om dit gezamenlijk zo te doen was het een indrukwekkende belevenis door deze uitvaartbegeleiders waarmee we snel in contact waren. Dank jullie wel voor het mogelijk maken hiervan!

- Miranda de Vries

Formidabele uitvaart

4 mei 2024

Het was zo smaakvol! Ondanks het verdriet na het overlijden van oma hadden we geen mooier afscheid geregeld kunnen krijgen. De snelheid van de offerte heeft hier oprecht aan bijgedragen, daardoor was er veel ruimte om de uitvaart te regelen.

- Petra van Dongen

Merci!

28 april 2024

Snel waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Zelf hebben we praktisch niks alleen hoeven doen.
Mega bedankt!

- Lisette Sanders

Vlot geregelde huiselijke uitvaartdienst

24 april 2024

De uitvaartorganisatie van onze keuze was absoluut betrokken. Het afscheid (en de locatie) voelde volkomen relaxed ondanks het verdriet. Paste bij wat wij fijn vinden, geen klinische centra maar smaakvol en warm.

- Ramona de Boer

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ter Aard

Flare uitvaartbegeleiding

Vaart Z.Z. 1d
9401 GE Assen
Nederland

06 15427898
http://www.flare-uitvaartbegeleiding.nl/

Onderlinge Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” UA

Pottenbakkerstraat 48
9403 VX Assen
Nederland

0592 340 631
https://www.dlea.nl/vereniging

Uitvaartverzorging Achaat

Collardslaan 21
9401 GX Assen
Nederland

0592 340 354
https://www.achaat.nl/