Uitvaart Ubbena

Het laatste wat je wilt doen met je week is een uitvaart regelen. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Ben jij opzoek naar een professionele uitvaartondernemer in Ubbena die bij jouw wensen past?

Lees dan vooral verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Ubbena verbonden wordt aan een uitvaartondernemer die bij je past.

Het fijnste deel?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartcentra uit Ubbena – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Uitvaartondernemer Ubbena gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Ubbena
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Ubbena aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ubbena, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Loon, Vries en Rhee bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Ubbena

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Ubbena kan best een moeilijke klus blijken. Je kunt nu eenmaal niet bij het dichtstbijzijnde uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon kiezen die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je opzoek gaat naar een uitvaartondernemer in Ubbena. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Ubbena

Het regelen van een overlijden is altijd intens. Er is natuurlijk het leed en misschien de schok bij een onverwacht heengaan. Het is daarnaast een tijd waarin er zeer veel op je afkomt. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Ten eerste de administratieve kennisgeving bij de gemeente. Daarna moet de overledene vervoerd worden naar een uitvaartcentrum in Ubbena. Vervolgens moet er over belangrijke aangelegenheden een besluit worden genomen, zoals over:

  • De kist
  • De (graf)steen of de urn
  • Bloemstukken
  • Rouwkaarten
  • Het vervoer van de overledene
  • Zelf verzorgen of laten verzorgen
  • De koffietafel
  • Hoe wordt de uitvaartdienst ingevuld

Wanneer er vooraf duidelijkheid is over de wensen van de overledene, geeft dit een hoop richting. Mocht dit niet zo zijn, dan maak je keuzes naar het beste inzicht, zodat het verbindt met het leven van de overledene. Gelukkig is er momenteel steeds meer ruimte voor het organiseren van een zo persoonlijk mogelijke teraardebestelling in Ubbena.

Zeker zul je in deze indrukwekkende periode een aantal zaken vergeten. Daarom is het inzetten van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Zij helpen je om alles in goede banen te leiden en zorgen dat er niets wordt vergeten. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt meer info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Ubbena

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Ubbena te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Ubbena contacteren

Wanneer een geliefde komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Ubbena. Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Op deze plek vindt het laatste afscheid plaats van de overledene alvorens deze naar de begrafenis of crematie gaat. De gestorvene wordt in het uitvaartcentrum vaak aantrekkelijk gemaakt en opgebaard wanneer dit gewild is door de nabestaanden. Er zijn gekoelde kamers beschikbaar zodat de overledene mooi opgebaard kan worden tot het afscheid. Thuis opbaren behoort ook tot de opties, dit kun je afstellen met jouw betreffende uitvaartondernemer in Ubbena. Zo is het onder andere mogelijk om een aparte koelcabine te huren. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Wanneer je behandeling wenst van je dierbare is dit ook een optie in de uitvaartcentra in Ubbena. De opties zijn onder andere make-up en ook het aantrekken van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Bij een paar uitvaartcentra mag je zelf meehelpen met het klaarmaken. Ook kunt je in uitvaartcentrum Ubbena bijeenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de persoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een privé moment te plannen waarop jij afscheid kunt nemen. Daarna bestaat er vaak de gelegenheid om tezamen een kopje thee te drinken en om het gezamenlijk af te ronden.

Op de dag van de crematie of begrafenis zal de rouwstoet vertrekken van het uitvaartcentrum in Ubbena. Soms is het mogelijk om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Ubbena

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Begrafenis & Ubbena

Het is van belang dat je nadenkt over de vraag of je liever gecremeerd wilt worden of dat je begraven wilt worden. Hiermee wil je jouw nabestaanden eigenlijk niet mee belasten. Meestal is een begrafenis wat prijziger dan een crematie. Dit heeft grotendeels te maken met het feit dat voor een begrafenis in Ubbena een rustplaats gehuurd moet worden. De tarieven kunnen stevig stijgen hiervoor. Elke gemeente in Nederland rekent zijn eigen tarieven voor een begrafenis. Je doet er dus goed aan om dit eerst even goed uit te vogelen voordat je besluit om een keuze te maken. Naast de prijzen voor de rustplaats zelf zal je daarnaast kosten kwijt zijn aan de grafsteen en een kist. Ook hier kunnen de prijzen stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Crematies in Ubbena zijn fors minder duur. Het prijzigste aan het cremeren is de urn. Mocht je ervoor willen kiezen om iemand zijn as uit te laten strooien dan is dit dikwijls denkbaar tegen een vergoeding. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het persoonlijk te doen, mits dit in overleg gebeurt. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Ubbena wilt is het van nut om de tarieven altijd goed te vergelijken. Er bestaan tamelijk wat prijsverschillen onder partijen. Door dit te beschouwen zul je in staat zijn om veel geld te besparen.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Ubbena

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Ubbena

De prijzen voor een uitvaart in Ubbena kunnen mogelijk aanzienlijk stijgen als je aanzienlijke voorkeuren hebt. We kunnen nauwelijks een prijs vermelden aangezien een uitvaart zeer persoonlijk is. Indien je een uitvaartverzorger aan het werk zet kun je uitgaan van ongeveer 1.500,- euro, dat wordt gemiddeld gedekt door een verzekering. Door een uitvaartondernemer aan het werk te zetten hoef je zelf aan weinig zaken meer te denken. In de tijd van rouw is het aangenaam om dit soort dingen niet zelf te moeten organiseren. De tarieven voor de verzorging en het opbaren zullen afhankelijk zijn van wat je het liefste wilt. Wanneer je het in een uitvaartcentrum wilt doen dan ben je minimaal €500 kwijt. Het tarief voor het verplaatsen van je geliefde is afhankelijk van de uitvaartondernemer. Doorgaans kun je vooraf de doorsnee kosten van de verschillende uitvaartcentra zien op de internerpagina van het vervoerbedrijf.

Aanvullende extra uitgaven zijn afhankelijk van de wensen bij een uitvaart in Ubbena. Hier kan men denken aan eventuele bloemstukken of aan kaarten. Daarnaast zul je moeten denken aan de tariefstellingen die gepaard gaan met een begrafenis of een crematie. Bij een teraardebestelling heb je zeker te maken met extra kosten voor een (graf)kist, een bepaald graf en een (graf)steen. Bij een crematie zijn de kosten meestal lager maar hier dien je ook te denken aan een asurn en een eindbestemming. Via bovenstaand formulier helpen we je direct aan 3 offertes.

Benieuwd naar de doorsnee uitgaven die bij uitvaarten komen kijken? Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Ubbena en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Ubbena inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Ubbena inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Ubbena

Een uitvaartverzekering in Ubbena is de voornaamste selectie rondom je uitvaart. Als je in Ubbena een uitvaartverzekering regelt, ben je ervan verzekerd dat een belangrijk gedeelte van de uitvaartkosten zijn gedekt. De meeste uitvaartverzekeringen keren een vaststaand bedrag uit bij overlijden, wat gebruikt kan worden voor de uitvaart. Bij genoemde optie spaar je als het ware een bedrag bij elkaar. Een uitvaartverzekering is niet vereist. Wel is het te adviseren, het maakt het je immers echt een stuk eenvoudiger ten tijde van de uitvaart.

De verzekeringspremie van de uitvaartverzekering in Ubbena zal altijd afhankelijk zijn van een aantal factoren. Daardoor verschilt de premie ook per verzekerd bedrag, per persoon en per aanbieder. Zo valt een verzekeringspremie minder hoog uit wanneer je deze op een jongere leeftijd aangaat. Verstandig, want een ouder mens overlijdt statistisch gezien sneller dan een jonger persoon. Ook zal de verzekeringspremie afhankelijk zijn van de soort verzekering die je wilt hebben en van jouw gezondheid. Een verzekeraar is niet verplicht om je te accepteren voor een verzekering. Wanneer een uitvaartverzekeraar in Ubbena je een te fors risico vindt, zullen ze je afslaan. Het afsluiten van een uitvaartverzekering gaat dan ook vaak gepaard met het aanleveren van een gezondheidsverklaring en in sommige gevallen het meesturen van een medisch dossier. Mocht je het zelf wensen te doen dan kun je uiteraard ook zelfstandig een bedrag apart zetten. Kies er echter dan wel voor om dit echt te doen, je wilt namelijk wel zeker weten dat de uitvaart bekostigd kan worden. Indien dit niet zo is zal de gemeente mogelijk jouw naasten aanspreken.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Ubbena

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Ubbena verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Ubbena

Het is slim om een uitvaartverzorger in Ubbena in de arm te nemen voor een afscheid in Ubbena. Even kort nogmaals stilstaan bij de voordelen van een uitvaartondernemer is slim. Het regelen van het afscheidsceremonie is veel werk en een uitvaartverzorger neemt dit je uit handen. Zij zorgen gelijk voor een schitterend persoonlijke uitvaartdienst waarin alles gesmeerd loopt.

Alle plechtigheden en de smetteloze planning wordt georganiseerd door hen. Vergelijken van uitvaartondernemers is verstandig aangezien het een zeer persoonlijke dag is. Je kunt dit via onze site simpel en snel doen zodat je vrijblijvend kunt bekijken welke partij bij jou past. Zo kun je even kort in contact komen en heb je direct een goed idee door wie jij bij voorkeur de allerlaatste dag van jouw dierbare laat verzorgen. Ook is het een slim idee om altijd even te kijken naar de diensten die er uitgevoerd kunnen worden.

Is de uitvaartondernemer tevens in staat om aanvullende werkzaamheden te verrichten, zoals het aanschaffen van bloemstukken? Of is deze uitvaartondernemer in Ubbena ook in de gelegenheid om eventueel live muziek te organiseren als de overledene dit heeft verlangd? Deze persoonlijke behoeften kun je meenemen in je zoektocht naar de beste uitvaartondernemer. We wensen jou sterkte in deze zware tijd, en helpen jou bij voorkeur met het vinden van de juiste partij zodat alles net even iets eenvoudiger voor je wordt.

Uitvaarthulp inschakelen in Ubbena

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Ubbena

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Ubbena. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Ubbenase uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Ubbena. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Ubbena bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Ubbena die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Ubbena

Welgemeende betrokkenheid

20 november 2023

Toen mijn moeder overleed was ik erg teneergeslagen en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl vlot in aanraking komen met de juiste mensen. Ze was zo lief en begripvol.
Na de uitvaart heeft ze nog even gebeld hoe het met mij ging. Echt heel lief.

- Jolanda Kramer

Persoonlijke hulp en toeverlaat

13 november 2023

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Hij was erg vriendelijk en persoonlijk ingesteld en heeft ons met alles bij kunnen staan.

- Elizabeth Mulder

Lage tarieven en sereen

8 november 2023

Lage prijzen en een vredig afscheid was wat we wensten. We hebben niet zo veel geld dus was belangrijk.

- Ilona Prins

Lage tariefstelling en vreedzaam

29 oktober 2023

Lage tariefstelling en een vreedzaam afscheid was wat we wensten. Aangezien onze inkomsten beperkt is was dit uitmuntend.

- Ruud Dekker

Fijne helpende hand

26 oktober 2023

Toen mijn mama overleed was ik erg droevig en had ik geen zin om het uit te zoeken en te pluizen. Via uitvaartplek.nl had ik binnen 24 uur een prettige uitvaartverzorgster die mij kon helpen. Ik heb zoveel bijstand gehad van de begeleidster.
Ze was heel warm en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Echt heel lief.

- Michel Meijer

Uitvaart prachtig zoals gewenst

11 oktober 2023

Precies zoals mijn pappa het wilde! Ongelofelijk hoe op maat en relatief goedkoop deze uitvaart georganiseerd is. Het was erg mooi met alle ‘vreemde’ voorkeuren die we hadden en dit kon ook stuk voor stuk. Ook na de plechtigheid was er nog even contact over hoe het met ons ging.

- Evelien de Leeuw

Erg medelevend

5 oktober 2023

We waren even wanhopig toen we geconfronteerd werden met een overlijden. Dankzij uitvaartplek.nl kwamen we heel vlot in contact met een persoon die ons verder kon helpen. Ze nam gauw contact met ons op en heeft ons enorm prettig geholpen.

- Nicolaas Evers

Geweldige uitvaart

25 september 2023

Het was zo smaakvol! De verslagenheid was groot na het overlijden van oma maar de uitvaartdienst had niet prettiger georganiseerd kunnen worden. Erg fijn hoe razendsnel we de offertes binnen hadden.

- Cornelia Willems

Fantastische uitvaart

23 september 2023

De uitvaart was zeer indrukwekkend. De troosteloosheid was enorm na het sterven van grootmoeder maar de uitvaartdienst had niet prettiger geregeld kunnen worden. Ontzettend fijn hoe snel we de offertes binnen hadden.

- Eva Evers

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Ubbena

Uitvaartzorg BijZonder

Berkenlaan 20
9482 RL Tynaarlo
Nederland

0592 853 435
http://www.uitvaartzorg-bijzonder.nl/

Van Bergen Uitvaartassistentie

Industrieweg 20
9482 TT Tynaarlo
Nederland

0592 544 066
http://www.vanbergenuitvaart.nl/

Onderlinge Uitvaartvereniging “De Laatste Eer” UA

Pottenbakkerstraat 48
9403 VX Assen
Nederland

0592 340 631
https://www.dlea.nl/vereniging