Uitvaart Snakkerburen

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. Vandaar dat we het jou ietwat makkelijker willen maken. Wil jij een fijne uitvaartondernemer in Snakkerburen die bij jouw wensen past?

Kijk dan niet verder.

Uitvaartplek zorgt dat jij die op zoek bent naar uitvaart Snakkerburen verbonden wordt aan de partij die bij je wensen past.

Het mooiste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Snakkerburen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Uitvaartondernemer Snakkerburen gezocht?

Schakel direct hulp in

Uitvaart Snakkerburen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Snakkerburen aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Snakkerburen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Leeuwarden, Britsum en Cornjum bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Snakkerburen

Het zoeken van een geschikte en natuurlijk een betaalbare uitvaartondernemer in Snakkerburen is nog niet zo makkelijk als dat je zou denken. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal dingen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer uit Snakkerburen. Wij vertellen je graag wat je moet onthouden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Snakkerburen

Een overlijden is iedere keer een ingrijpende gebeurtenis. Denk aan de schok bij een plotseling heengaan en het daaruit voortkomende leed. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de teraardebestelling geregeld moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Allereerst moet het heengaan aangegeven worden bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Snakkerburen vervoerd worden. In de dagen direct na het heengaan moeten er verschillende keuzes gemaakt worden, zoals de selectie van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Rouwboeket
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • De koffietafel
 • Aanvullende voorkeuren

Als de overledene zelf al wensen over de invulling heeft gedocumenteerd, dan is het makkelijker om keuzes te maken. Als dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo correct mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Daarom is het ook steeds vaker mogelijk om bij een teraardebestelling in Snakkerburen persoonlijke aanpassingen aan een begrafenis aan te brengen.

Zeker zul je in deze drukke tijd enkele dingen over het hoofd zien. Dus is het inzetten van een uitvaartondernemer zo fundamenteel. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog bij stil staan? Lees meer informatie over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Snakkerburen

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Snakkerburen te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Snakkerburen contacteren

Bij een begrafenis in Snakkerburen kun je kiezen uit een afwisseling aan uitvaartcentrums die verspreid in de stad aanwezig zijn. Een uitvaartcentrum behelst een bijzondere functie bij zowel alle activiteiten voorafgaand aan de teraardebestelling als de teraardebestelling zelf. In elk uitvaartcentrum in Snakkerburen zijn indrukwekkende mogelijkheden om je dierbare vakkundig als persoonlijk op te vangen tot wanneer de teraardebestelling is. Daarnaast is hier alles present om de overledene de allerlaatste behandeling te kunnen geven.

Het voornaamste in de uitvaartcentra in Snakkerburen zijn de plekken waar de overledenen opgebaard worden en waar het afscheid plaatsvindt. Zonder twijfel mag het opbaren ook thuis gebeuren, maar als je dit liever niet hebt, dan heeft het uitvaartcentrum hier alle faciliteiten voor. Je kunt hier een tijdstip kiezen om voorafgaande aan de begrafenis een condoleance te organiseren voor alle belangstellenden, maar je mag het ook privé houden voor uitsluitend intimi.

In haast alle uitvaartcentra in Snakkerburen kun je gebruik maken van een aparte zaal voor het uitleiden. De gedienstigheid is het meest persoonlijke onderdeel van de begrafenis en mag je als nabestaanden zelf indelen. Er is de ruimte voor persoonlijk gekozen muziek, al dan niet live, sprekers en er is mogelijkheid voor alle soorten geloofsthema’s. In menig uitvaartcentrum Snakkerburen zijn er ook mogelijkheden voor video- of foto voorstellingen tijdens de uitvaartdienst.

Na de uitvaart zijn er mogelijkheden voor een koffietafel in het uitvaartcentrum. Je kunt dikwijls kiezen voor iets algemeens zoals koffie, thee en cake maar ook zijn er overvloedige mogelijkheden. Vergelijk daarom de diverse uitvaartcentra in Snakkerburen met mekaar en maak een weloverwogen selectie voor een uitvaartcentrum die aan alle verlangens kan voldoen.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Snakkerburen

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie & Begrafenis Snakkerburen

De selectie tussen een begrafenis of een crematie is een significante en zeer persoonlijke keuze van personen. Hier wil je jouw achtergeblevenen liever niet mee opzadelen. Een crematie is gemiddeld genomen minder duur dan een begrafenis. Voornaamste aanleiding hiertoe is dat er bij een begrafenis in Snakkerburen een grafkuil geregeld moet worden. De prijzen daarvoor kunnen hard oplopen. De tarieven voor een begrafenis in Holland zullen per gemeente afwijken. Je doet er dus verstandig aan om dit eerst even goed uit te zoeken voor je besluit om een keuze te maken. Je bent naast de tarieven voor het graf zelf ook geld kwijt aan een grafkist en een grafsteen. Ook hier kunnen de kosten stijgen, afhankelijk van wat jouw wensen zijn.

Een crematie in Snakkerburen brengt mindere prijzen met zich mee. Het duurste aan het cremeren is de urn. Tegen een compensatie kun je iemand zijn as eveneens uit laten strooien. Het is tevens een optie om zelf de as uit te strooien, indien dit in overleg wordt gedaan. Los van de kwestie of je een begrafenis of crematie in Snakkerburen wilt is het van nut om de tariefstelling altijd goed te vergelijken. Over en weer zitten er namelijk omvangrijke afwijkingen tussen de aanbieders. Je kunt daarom al snel behoorlijk besparen door wat onderzoek.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Snakkerburen

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Kosten van een uitvaart in Snakkerburen

Het lijkt misschien wat zuur om na een overlijden na te denken over de tarieven van een uitvaart in Snakkerburen. Het is toch echt noodzaak gezien het organiseren van een heengaan enorm prijzig kan zijn. Je gaat sowieso diverse kosten maken, denk hierbij aan een grafkist of een asurn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Verder is het persoonlijk welke kosten er nog bij komen. Denk aan:

 • Het opbaren in een uitvaartcentrum
 • Rouwvervoer
 • Eventuele dragers
 • Bloemen
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaart kost hedendaags rond de € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar flink wat mogelijkheden inbegrepen. Je kunt de uitvaartkosten in Snakkerburen zo kostbaar maken als je zelf wilt. Een koffietafel onder andere, is gebruikelijk met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of avondmaaltijd? Dan zullen de tarieven aanzienlijker zijn. De prijzen zijn dus enigszins beïnvloedbaar, maar niet helemaal. Is er gekozen voor een begrafenis, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort rustplaats. Een generaal graf is namelijk goedkoper dan een privaat graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Het verzekerde bedrag is dan het budget voor de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Meer informatie over de kosten bij een overlijden?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Snakkerburen en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Snakkerburen inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Snakkerburen inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Snakkerburen

Het is voor iedereen uit Snakkerburen verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je achtergeblevenen hebben dan de geruststelling dat zij niet voor forse kosten komen te staan. Kort door de bocht kun je kiezen uit een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Kenmerkend van een uitvaartverzekering op basis van natura is een permanent dienstenpakket waarin de door jou uitgekozen diensten zijn geïntegreerd. Hierbij ben je dan gegarandeerd van een goed georganiseerde uitvaart.

Kenmerkend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een bedrag uitgekeerd krijgt waarmee een uitvaart kan worden geregeld. Deze optie is volmaakt voor wanneer je aparte voorkeuren buiten een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt geboden tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Omdat het aanbod voor een uitvaartverzekering Snakkerburen behoorlijk omvangrijk is, is het vergelijken van een uitvaartverzekering uitermate aan te raden. Zo selecteer je de uitvaartverzekering die het meeste bij jouw stijl past.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Snakkerburen

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Snakkerburen verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Snakkerburen

Het is raadzaam om onmiddellijk na het heengaan een uitvaartondernemer in Snakkerburen te bellen. Na een overlijden zul je niet in de gemoedstoestand zijn om direct al zaken te regelen. Indien je nog nooit met een overlijden te maken hebt gehad, heb je doorgaans geen idee waar je moet zijn en hoe er dingen geregeld moeten worden. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

Om flink wat zaken uit je handen te nemen in een periode van verdriet zijn er uitvaartverzorgers. Zij organiseren alle zaken rondom een uitvaart. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor mekaar zijn terwijl de uitvaartverzorger bijvoorbeeld de melding regelt als ook het transport van de overledene naar een uitvaartcentrum. Vervolgens zal de uitvaartondernemer met de familie om tafel zitten over het invullen van de uitvaartdienst en alle wensen hieromtrent doorspreken.

De uitvaartondernemer geldt na een heengaan als een steun en toeverlaat voor de familie. Vergelijk daarom allerlei uitvaartondernemers, want dankzij de uitvaartondernemer Snakkerburen zal er een indrukwekkende uitvaartdienst plaatsvinden voor een prettige finale herinnering aan de overledene.

Uitvaarthulp inschakelen in Snakkerburen

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Snakkerburen

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Snakkerburen. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Snakkerburense uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Snakkerburen. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Snakkerburen bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Snakkerburen die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Snakkerburen

Houvast in deze heftige tijd

2 maart 2024

Niet verwacht om via uitvaartplek een persoon te vinden die zoveel steun kon bieden. Chapeau voor de snelle en persoonlijke begeleiding.

- Cornelis Post

Bijzondere mensen

25 februari 2024

Mensen die opereren in de uitvaartzorg zijn speciaal. Zo betrokken zijn bij zoiets prive’s en het dan uitvoeren zoals wij wilde hebben… in 1 woord geweldig!

- Janneke Kok

Het vertrek van opa was zo mooi!

22 februari 2024

Dit was het allereerste overlijden wat wij meemaakten en moesten regelen. Gelukkig hadden we meelevende ondersteuning, wat zo doorslaggevend is voor een fijne en passende begrafenis!

- Sander Koning

Zeer fijne plechtigheid gehad!

11 februari 2024

Het is exact gegaan zoals vader het het liefste had gewild. Echt bijzonder mooi (en met betrekkelijk beperkte kosten) hoe we dit afscheid hebben mogen invullen. Niks was apart of teveel voor het afscheid, alle opties die we wilden konden ook. Daarna is er ook nog even gepolst hoe het met ons was en of alles naar wens was geweest.

- Dave Hoekstra

Liefdevol bijgestaan

5 februari 2024

Het schitterende bestaan van onze mamma is formidabel omgezet in haar afscheid en de liefdevolle opvang was aangrijpend. Niks was te vreemd en het was zeer persoonlijk.

- Joyce Mulder

Heel erg betrokken

21 januari 2024

Na het heengaan wisten we even niet wat we nou moesten doen. Gelukkig kwamen we door uitvaartplek.nl vlug in contact met een zeer liefdevolle begeleidster. We hadden zeer vlug contact en ze heeft ons fantastisch goed geholpen met het regelen.

- Robin de Vries

Heel erg betrokken

16 januari 2024

We waren absoluut radeloos toen wij geconfronteerd werden met een overlijden. Gelukkig kwamen we dankzij uitvaartplek.nl snel in aanraking met een zeer liefdevolle begeleidster. Ze nam gauw contact met ons op en heeft ons heel prettig geholpen.

- Nancy Smeets

Persoonlijke hulp en toeverlaat

13 januari 2024

Deze uitvaart is gedenkwaardig, de uitvaartverzorger was erg doorgewinterd. Deze was geweldig nauw betrokken en hielp ons echt met alles.

- Raymond van Beek

Het afscheid was top georganiseerd

31 december 2023

De woorden ontbreken om te verwoorden hoe keurig de ervaring met de uitvaartorganisatie was. We hadden vlot de reacties op ons verzoek binnen en het klikte meteen met deze uitvaartbegeleider. Er werd echt geluisterd naar wat onze opa en wij zelf wilde en de ervaring van onze begeleider was zo welkom. We hebben echt een mooie ultieme groet kunnen geven aan onze liefste grootvader.

- Ilona Jacobs

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Snakkerburen

Vereniging “Jelsumerhof”

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 212 7843
http://jelsumerhof.nl/

Noorderhof Uitvaartcentrum

Sem Dresdenstraat 6
8915 BZ Leeuwarden
Nederland

058 216 2021
https://noorderhofuitvaartcentrum.nl/

Afscheidshuis Leeuwarden

Harlingerstraatweg 130
8915 CP Leeuwarden
Nederland

058 202 3080
https://afscheidshuisleeuwarden.nl/