Uitvaart Nieuw Balinge

We begrijpen dat een uitvaart regelen een lastige tijd met zich mee brengt. Vanuit Uitvaartplek, onze sympathie. We maken dingen graag draaglijker voor je. Zoek jij hulp voor de uitvaart in Nieuw Balinge?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar uitvaart Nieuw Balinge verbonden wordt aan een professional die bij je wensen past.

Het belangrijkste gedeelte?

Uitvaartplek doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle uitvaartondernemers uit Nieuw Balinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Uitvaartondernemer Nieuw Balinge gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Uitvaart Nieuw Balinge
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 51 reviews)
uitvaart en begrafenis
Uitvaartcentrum
Uitvaart wat te doen
Uitvaart verzekering regelen
Uitvaart regelen
Uitvaartcentrum
Haesema Uitvaartondernemer

Hulp bij uitvaart Nieuw Balinge aanvragen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nieuw Balinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij nabestaanden uit Nieuweroord, Geesbrug en Bruntinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een uitvaartondernemer.

Waarom uitvaart Nieuw Balinge

Een betaalbare en geschikte uitvaartondernemer vinden in Nieuw Balinge kan best een lastige zijn. Je kunt nu eenmaal niet bij het meest nabije uitvaartcentrum binnen stappen en de eerste persoon aanspreken die je ziet. Er zijn een aantal stappen om in je achterhoofd te houden wanneer je zoekt naar een uitvaartondernemer in Nieuw Balinge. Lees snel verder om erachter te komen hoe ook jij de beste uitvaartondernemer van Nieuw Balinge kan vinden!

Spring direct naar:

Uitvaart regelen Nieuw Balinge

Bij het wegvallen van een geliefde spelen er diverse emoties. Er is uiteraard het verdriet en mogelijkerwijs de schrik bij een onverwacht overlijden. Maar een overlijden houdt ook een moeilijke tijd in, waarin in een korte tijd de uitvaart georganiseerd moet worden. Er komt veel kijken bij het regelen van een teraardebestelling. Als eerste de administratieve mededeling bij de gemeente. Aansluitend moet de overledene zelf verzorgd worden en naar een uitvaartcentrum in Nieuw Balinge overgebracht worden. In de dagen direct na het heengaan moeten er meerdere keuzes gemaakt worden, zoals de keuze van:

 • De kist
 • De (graf)steen of de urn
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Rouwvervoer
 • Zelf verzorgen of laten verzorgen
 • Koffie of thee
 • De executie van de wilsbeschikking

Als de overledene zelf al voorkeuren over de uitwerking heeft vastgelegd, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Wanneer dit niet het geval is zul je als nabestaanden de keuzes zo goed mogelijk willen laten verbinden met de persoonlijkheid en het leven van de overledene. Gelukkig is er tegenwoordig steeds meer ruimte voor het regelen van een zo persoonlijk mogelijke begrafenis in Nieuw Balinge.

Geheid zul je in deze indrukwekkende tijd meerdere dingen over het hoofd zien. Daarom is het inschakelen van een uitvaartondernemer zo belangrijk. Veel zaken worden je uit handen genomen en er wordt niets over het hoofd gezien. Waar moet je verder nog aan denken? Vindt aanvullende info over een uitvaart regelen.

Regel de uitvaart in Nieuw Balinge

Uitvaart Regelen

Klik op ‘Uitvaart regelen’ om een betaalbare uitvaartondernemer uit Nieuw Balinge te vinden en gemakkelijk de uitvaart te regelen.

Uitvaartcentrum in Nieuw Balinge contacteren

Als een dierbare komt te overlijden dan zul je binnen de kortste keren in contact komen met een uitvaartcentrum in Nieuw Balinge. Lang niet iedereen weet wat de functie is van een dergelijk centrum. Je kunt dit centrum ook wel zien als de bewaarplaats voor de overledene voordat de begrafenis zal plaatsvinden. De overledene wordt in het uitvaartcentrum vaak mooi gemaakt en opgebaard wanneer dit verlangd is door de nabestaanden. Door de bijzondere koelcellen blijft het lichaam optimaal bewaard. In eigen woning opbaren behoort ook tot de mogelijkheden, dit kun je afspreken met jouw betreffende uitvaartondernemer in Nieuw Balinge. Een speciaal koelelement huren behoort ook tot de opties. Door deze mogelijkheid zal je in staat zijn om langduriger afscheid te kunnen nemen van jouw naaste of geliefde.

Naast het opbaren van de personen is het uitvaartcentrum in Nieuw Balinge er voor je als het neerkomt op de verzorging van de overledene. De mogelijkheden zijn onder andere make-up en ook het aandoen van bepaalde kleding. Hiervoor kun je een foto aanleveren. Ook kun je bij meerdere uitvaartcentra assisteren met de verzorging voor het afscheid. Daarnaast kunt je in uitvaartcentrum Nieuw Balinge samenkomen met de directe kring om afscheid te nemen van de overledene. Wil je nog een klein 1 op 1 moment met de dierbare, dan is dit het moment ervoor. Na het vertrek behoren de bekende koffie en cake tot de mogelijkheden om de begrafenis af te ronden.

Vanaf het uitvaartcentrum in Nieuw Balinge kan het afscheid beginnen met een rouwstoet naar de begraafplaats of het crematiecentrum. Soms is het denkbaar om na afloop nog een laatste keer samen te komen in het uitvaartcentrum.

Lees verder over wat een uitvaartcentrum allemaal voor jou doet.

Alle uitvaartondernemers uit Nieuw Balinge

Bekijk ook uitvaartondernemers uit

Crematie en Begrafenis Nieuw Balinge

Een van de eerste beslissingen die nabestaanden moeten maken is de keuzemogelijkheid tussen een begrafenis of een crematie. In de meeste situaties is het wel duidelijk wat de wens van de overledene was en deze wens wordt in de regel daarnaast opgevold. De voorkeur kan alsmede overgelaten zijn aan de directe familie.

Het verschil tussen begrafenis en crematie in Nieuw Balinge zal bekend zijn, maar wat hebben deze afwijken voor impact op de uitvaart zelf? Feit is dat de uitvaartondernemer het regelen van zowel een begrafenis als een crematie op zich kan nemen en dat een uitvaartdienst in vrijwel alle uitvaartcentra in Nieuw Balinge gehouden kan worden.

Bij een begrafenis zal de overledene na de uitvaartdienst naar een begraafplaats gebracht worden. Er zijn uitvaartcentra die gelocaliseerd zijn bij een begraafplaats en af en toe moet er met de rouwauto naar een begraafplaats gereden worden.

Wanneer er voor een crematie wordt gekozen, is het gebruikelijk om te kiezen voor een uitvaartcentrum waar ook gecremeerd kan worden. Dat is simpelweg niet gedwongen. Je mag tevens van een uitvaartcentrum naar het crematorium rijden.

Zorg er tevens voor dat je de tarieven van een begrafenis of crematie in Nieuw Balinge in het oog houdt. Doorgaans is een begrafenis duurder dan een crematie. Dit komt vooral door de afdracht van grafrechten aan de gemeente en de bijomende tarieven voor een grafsteen of gedenkteken op de gedenkplaats. logischerwijs is de wens van de overledene steevast leidend in de keuze voor een begrafenis of crematie.

Op de pagina’s begrafenis en crematie hebben we meer info voor je klaarstaan.

Crematie & Begrafenis Nieuw Balinge

Regel de begrafenis

Regel de crematie

Klik op een van bovenstaande knoppen voor meer informatie.

Uitvaartkosten Nieuw Balinge

Nadenken over een uitvaartdienst kan een hinderlijk gevoel geven, met name als je aan de prijzen denkt. Jammer genoeg is dit echt nodig, want een uitvaartdienst kan aanzienlijk in de papieren lopen. Je gaat hoe dan ook meerdere kosten maken, denk hierbij aan een (graf)kist of een (as)urn. Ook de verzorging van de geliefde en de tarieven van een uitvaartverzorger. Afhankelijk van de voorkeuren komen hier nog extra kosten bij, zoals:

 • De plaats van opbaren voor de uitvaart
 • Het vervoer van de overledene
 • Eventueel in te huren dragers van de grafkist
 • Bloemstukken
 • Rouwkaarten
 • Een advertentie voor melding van overlijden

Een doorsnee uitvaartdienst kost hedendaags ongeveer € 7.000,-. Daarbij zitten weliswaar allerlei opties inbegrepen. De prijzen voor de uitvaartsdienst kun je afhankelijk van de voorkeuren zelf inschatten. Een koffietafel bijvoorbeeld, is standaard met koffie en cake. Wens je broodjes, hapjes of een lunch of diner? Denk je aan het laatste, dan zijn de prijzen hoger dan wanneer je slechts voor koffie en cake kiest. Is er gekozen voor een teraardebestelling, dan moet je rekening houden met grafrechten en het soort graf. Een regulier graf is namelijk beter geprijsd dan een particulier graf.

De prijs wordt ook bepaalt door een mogelijke uitvaartverzekering die de dierbare vooraf heeft geregeld. Welk bedrag er verzekerd is wordt dan vergoed bij de uitvaart. Ga je hier overheen zal dit extra betaald moeten worden. Benieuwd naar de gemiddelde kosten die bij uitvaarten komen kijken?

Navigeer even naar kosten uitvaart en we zetten alles voor je op een rijtje.

Vergelijk uitvaartondernemers in regio Nieuw Balinge en krijg direct een kostenindicatie voor de uitvaart en alle diensten eromheen.

Kosten uitvaart Nieuw Balinge inzichtelijk

Klik op de knop ‘Kosten uitvaart Nieuw Balinge inzichtelijk’ om vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken zodat je de beste keuze kunt maken die fijn voelt voor jouw situatie.

Uitvaartverzekering Nieuw Balinge

Het is voor iedereen in Nieuw Balinge raadzaam om een uitvaartverzekering af te sluiten. Evenzeer jij als je nabestaanden hebben dan de garantie dat zij niet voor aanzienlijke prijzen komen te staan. Grofweg kun je een keuze maken tussen een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering.

Met een natura uitvaartverzekering verzeker je je van een dienstenpakket waarin alle basis diensten zijn opgenomen en waarbij je gegarandeerd bent van een degelijk georganiseerde uitvaart.

Tekenend voor een kapitaal uitvaartverzekering is dat je een geldbedrag uitbetaald krijgt waarvoor een uitvaart kan worden georganiseerd. Deze optie is volmaakt als je persoonlijke voorkeuren losstaand van een dienstenpakket hebt.

Als laatste is er ook nog een optie waarbij er een combinatie wordt aangereikt tussen een kapitaal- en natura uitvaartverzekering. Het is niet makkelijk om door de bomen het bos nog te zien. Er zijn zoveel instanties voor een uitvaartverzekering in Nieuw Balinge dat het vergelijken ervan imposant lijkt. Toch is een vergelijk noodzaak. Zo betaal je niet buitensporig voor de keuze die het beste aansluit bij jouw wensen.

Bereken direct de kosten van de uitvaart zoals jij hem graag zou willen zien, en sluit direct een uitvaartverzekering af via onze pagina uitvaartverzekering vergelijken.

Uitvaartverzekering vergelijken Nieuw Balinge

Vrijblijvend uitvaartverzekeringen vergelijken

Zorg ervoor dat je verzekerd bent voor de toekomst en dat je je nabestaanden niet met een boel problemen achterlaat. Sluit gemakkelijk een uitvaartverzekering af zodat je jouw uitvaart in Nieuw Balinge verzekerd kunt laten plaatsvinden.

Uitvaartondernemer Nieuw Balinge

Direct na het heengaan van een dierbare kun je het beste een uitvaartverzorger bellen in Nieuw Balinge De rouw overheerst nadat iemand overlijdt en het allerlaatste waar je aan wil denken is dingen organiseren. Als dit de eerste keer is dat je hiermee te maken krijgt is het overdonderend om aan alles te denken. Daarom bestaan er uitvaartverzorgers.

De uitvaartondernemer is er om alle formaliteiten die meteen na een heengaan georganiseerd moeten worden, uit handen te nemen van de achtergeblevenen. Hierdoor kunnen jij en je familie er voor elkaar zijn terwijl de uitvaartverzorger onder andere de aangifte regelt alsmede het rouwvervoer van de overledene richting een uitvaartcentrum. Daarna zal de uitvaartondernemer met de nabestaanden om tafel gaan over het uitwerken van de uitvaart en alle wensen hieromtrent bespreken.

De uitvaartondernemer geldt na een overlijden als een steun en toeverlaat voor de nabestaanden. Het kan financieel altijd uit om uitvaartcentra te vergelijken. Uitvaartondernemers in Nieuw Balinge zorgen voor een mooie laatste groet aan je dierbare.

Uitvaarthulp inschakelen in Nieuw Balinge

Vragen over Uitvaartplek?

Customer Succes manager Mariëlle Veenstra Mariëlle Veenstra
Customer Succes manager bij uitvaartplek.nl
Verzorging94%
Administratief90%
Communicatie97%
Ik help je graag

Veelgestelde vragen over uitvaart in

Nieuw Balinge

Wanneer je een aanvraag doet, heb je dezelfde dag* nog contact met drie uitvaartondernemers regio Nieuw Balinge. Wanneer je een uitvaartondernemer inschakelt voor het regelen van de uitvaart zullen er meerdere zaken uit handen worden genomen. De Nieuw Balingese uitvaartverzorger is er voor jou, om te luisteren naar de wensen van de overledene en nabestaanden, hij bekijkt wat er allemaal mogelijk is voor de begrafenis. De uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat er op de dag van het afscheid geen problemen ontstaan. Tevens kan de hij of zij ervoor zorgen dat je geholpen wordt bij de polis indien er een verzekering is afgesloten. Heb je eerst nog vragen aan ons alvorens je een aanvraag doet? Neem dan contact met ons op.

* In alle redelijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld een aanvraag rond middernacht doet neemt de uitvaartondernemer de volgende dag contact met je op.

Iedereen heeft eigen wensen wat betreft de uitvaart, ook zijn de kosten per provincie en regio zeer verschillend, zo ook in Nieuw Balinge. De gemiddelde kosten van een uitvaart ligt tussen de 7.000 en 10.000 euro. Een crematie is in de regel wat goedkoper dan een begrafenis. Sommige uitvaartondernemingen in Nieuw Balinge bieden pakketten aan om zo voordelig mogelijk de wensen te kunnen uitvoeren. Wanneer er een uitvaart verzekering is dekt dit vaak ook (gedeeltelijke) kosten.

Ja! Dit werkt net zoals bij energiecontracten, maar dan net wat persoonlijker. Kies voor de uitvaartondernemer uit Nieuw Balinge die voldoet aan jouw budget, en wie bij je past. Direct vergelijken.

Lees de recensies over

uitvaarten in Nieuw Balinge

Dank jullie wel!

17 juli 2021

Vlug waren we in aanraking met diverse uitvaartcentra. Daarom hoefde we zelf nauwelijks iets te regelen.
Onwijs dankbaar!

- Ramona de Koning

Het vertrek van grootvader was zo fijn!

8 juli 2021

Omdat dit de allereerste keer was dat we een overlijden in de familie hadden was het enorm spannend. Voortaan snappen we hoe noodzakelijk de juiste persoon voor de uitvaart eigenlijk is.

- Marinus Koning

Fijne mensen voor de begrafenis

27 juni 2021

De uitvaart is vlot, onbekommerd en persoonlijk begeleid.

- Irene Dijkstra

Persoonlijke uitvaart

26 juni 2021

Aangezien we na de aanvraag vlot contact met een uitvaartbegeleider hadden was er plaats voor alle eigen ideeën. Omdat dit er behoorlijk wat waren was het een geweldig persoonlijke uitvaartdienst zoals onze vader dat bij voorkeur wilde. De prijs was aantrekkelijk dus uitvaartplek heeft ons daarmee goed kunnen bijstaan.

- Martin Veenstra

Lage tarieven en vreedzaam

14 juni 2021

Een zowel betaalbare als eervolle uitvaart was meer dan we verwacht hadden. We hebben niet zoveel geld dus was noodzakelijk.

- Marjolein Post

Een eigen afscheid

11 juni 2021

Na het vlotte eerste contact met de begeleider konden we alle persoonlijke wensen in de plechtigheid opnemen. Aangezien dit er redelijk wat waren was het een zeer persoonlijke uitvaartdienst zoals onze vader dat het liefste wilde. Ook vielen de prijzen ons alles mee dus erg blijgestemd met de prijsopgave van uitvaartplek achteraf!

- Nicole van Loon

Een uitkomst bij rouw

4 juni 2021

Onverwachts hebben wij via uitvaartplek.nl de juiste persoon gevonden die ons zo fijn kon helpen Chapeau voor de vlotte en persoonlijke begeleiding.

- Rogier Jonker

Het afscheid was geweldig georganiseerd

23 mei 2021

Ik heb eigenlijk niet de passende woorden om te definiëren hoe gepast het contact tussen ons en de uitvaartbegeleider was. Op dezelfde dag dat we de offertes aan hadden gevraagd kregen we al direct contact met deze personen en het was vanaf begin af aan prima. Luisteren en dit omzetten in de juiste wensen was echt geen probleem voor deze man waardoor de voorkeuren van grootpapa echt werden gehoord. We hebben echt een mooie allerlaatste groet kunnen houden aan onze lieve opa.

- Robin Veenstra

Welgemeende interesse

16 mei 2021

Toen mijn mama overleed was ik erg triest en had ik geen zin om alles uit te zoeken en te pluizen. Dus kon ik via uitvaartplek.nl snel in contact komen met de passende mensen. Ze was zo meegaand en begripvol.
Ze was heel hartelijk en begripvol. En ook na het afscheid nam ze nog even contact op. Enorm gewaardeerd.

- Marc Mulder

Uitgelichte uitvaartondernemers uit Nieuw Balinge

UGNA Uitvaartzorg – Adviespunt Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD Hoogeveen
Nederland

0524 515 899
https://www.ugna.nl/

Aalders Uitvaartverzorging

Industrieweg 96
7903 AK Hoogeveen
Nederland

0528 356 701
https://www.reneaaldersuitvaartverzorging.nl/

Draagt Elkanders Lasten Uitvaartverzekeringen N.V.

Het Haagje 169
7902 LG Hoogeveen
Nederland

0528 264 158
http://www.delu.nl/